Mérnök vezető állás, munka

26 db találat
 • Validációs menedzser (15-9954)

  Budapest
  Validációs és tesztelési területen kb. 30 fős csoport (tesztmérnökök, teszt technikusok és projekt menedzserek) szakmai vezetése, Felvételi folyamatban való részvétel, Üzleti tervezés a nemzetközi partnerekkel, Költségvetés és erőforrások nyomon kö.
 • Villamosmérnök

  2040 Budaörs, Komáromi utca 18.
  Épületvillamossági szakterületen tervek elkészítése, összeállítása engedélyeztetése Elosztó berendezések tervezése Hatósági, engedélyezési dokumentációk összeállítása, engedélyeztetése Villamos paraméterek számítása, méretezése Kiviteli ter.
 • Építészmérnök

  2040 Budaörs, Komáromi utca 18.
  Tervezéshez szükséges adatok beszerzése, helyszíni adatgyűjtés, felmérés Helyszínrajzok, tervrajzok készítése, geodéziai adatok feldolgozásával Építész tervezés során engedélyezési és kiviteli tervek készítése Építészeti dokumentációk összeállítása.
 • Vevői minőségügyi vezető (15-9939)

  Fejér és Pest megye
  Teljes felelősség a gyár vevői minőségügyi osztályáért, Vevői minőségbiztosítási fejlesztési tervek létrehozása, részvétel a rövidtávú stratégiák, szabályzatok és célok felállításában figyelembe véve a vevői előírásokat, Átlátja és biztosítja, hogy a vállalat betartja a vevők ált...
 • Site Quality Head

  Debrecen
  Ensure the Quality Management System, implement, monitor and update site quality program. Lead and secure quality regulatory compliance with company standards, regulatory guidelines, and GMP requirements of manufacturing activ.
 • Quality Manager (Minőségbiztosítási vezető)

  Békéscsaba
  minőségbiztosítási csoport (4 fő) vezetése minőség biztosítási feladatok ellátása minőségi kockázatok kezelése nem megfelelőségek kezelése (vevői reklamáció, napi ellenőrzések, auditok tapasztalatainak összegzése) minőség javító projektek v.
 • Minőségügyi vezető

  Bács-Kiskun megye
  A vállalat minőségpolitikájának keretei között hatékony minőségirányítási rendszer fenntartása és folyamatos fejlesztése A minőségügyi szervezet irányítása (mérnökök, technikusok, ellenőrök, mérőlabor) Szervezetfejlesztés, dolgozók minőségügyi oktatási szükségletének felmérése, a...
 • FMCG Termelésvezető (15-9945)

  Bács-Kiskun megye
  A termelés irányítása, zökkenőmentességének biztosítása, 150 fő munkájának irányítása, A termelési kapacitás biztosítása, a termelési tervek teljesítése, A beosztottak munkájának rendszeres értékelése, oktatási tervek készítése, A termelési eredmények ellenőrzése, folyamatos fejl...
 • SQA csoportvezető (15-9953)

  Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
  Kb. 9-10 fős csapat szakmai irányítása (7 fő bejövő áru-ellenőrzéssel foglalkozó csapat, 1 fő SQM mérnök, 1 fő Quality Controller), Alapanyag hibákból fakadó reklamációk beszállítók felé történő reklamálása, Az anyavállalat SQM csapatával történő kapcsolat.
 • Termelés vezető főmérnök

  Fejér megye
  Az építőiparban használatos termékek gyártásának a felügyelete Részt veszel a folyamatos műszaki fejlesztésekben, új technológiák, termékek bevezetésében Felelősséget vállalsz a termékek legyártásáért és minőségéért Te szabályozod a termelési folya.
 • Managing director

  Szolnok
  turnaround-management, a stabil nyereségesség újbóli elérése rövid időn belül és távlati bebiztosítása; a helyi management team vezetése; vállalati stratégia kidolgozása a vállalatcsoport stratégiájából kiindulva; a piaci célok alátámasztására t.
 • Termelési vezető

  Bács-Kiskun megye
  A vállalat termelési tevékenységének tervezése, irányítása, felügyelete, a termelési területek munkaszervezése, a termelés folyamatosságának biztosítása, az termelési, minőségbiztosítási, költségoptimalizálási célkitűzések teljesítése, az egészség-, munka- és környezetvéd.
 • Vevői minőségbiztosítási csoportvezető

  Szombathely, 9700 Zanati út 31.
  Vevői minőségbiztosítási csoport teljeskörű vezetése Vonatkozó mutatószámok nyomon követése, szükséges intézkedések meghatározása Minőségi előtervezés tevékenységeinek a koordinálása, illetve felülvizsgálata Vevői minőségi előtervezéssel kapcsolatos egyeztetési és adminisztráció.
 • NI Supervisor (Szerelésvezető)

  Rugalmas munkavégzési hely
  O A munka megtervezése és kiosztása a területen belül a vevői igényeknek és a vállalati előírásoknak megfelelően.O Felügyeli a munkál.
 • Kaputechnikai mérnökség vezető

  Budapest
  A mérnökség munkájának napi, heti, havi tervezése, koordinálása, ellenőrzése Projektek koordinációja Egyeztetés a megrendelők és az alvállalkozók képviselőjével illetékességi területén Anyag- és eszközbeszerzés koordinálása Adminisztratív feladatok ellátásának felügyelete Éves mu...
 • Lean vezető (15-9934)

  Csongrád megye
  Termelési folyamatok fejlesztése, optimalizálása, lean ismeretek alapján történő tervezése és szervezése, A termelés hatékonyságának elemzése és javítóintézkedések bevezetése, Veszteségek felmérése és kiküszöbölése, Költségcsökkentési projektek irányítása. Lean projektek koordiná...