Minőségbiztosítás állás, munka

123 db találat
 • Fröccsöntő technikus (szervizes, gépbeállító)

  Gyöngyös
  aktív részvétel a fröccsöntő gépek üzemeltetésében hibaelemzéshez kapcsolódó dokumentáció elkészítése, tesztek eredményeinek kiértékelése (adatelemzés) folyamatos kapcsolattartás a társosztályokkal, hibaelemzések eredményeinek visszacsatolása a gyártási fo.
 • Minőségbiztosítási mérnök

  Szolnok
  Folyamatközi ellenőrzés, VT (rajzok, előírások, szabványok), jegyzőkönyvezés; Jegyzőkönyvek, ellenőrzési lapok készítése; Bejöveti forgóvázdiagnosztika elvégzése; Végellenőrző mérések elvégzése; Termék komplett dokumentációjának összeállítá.
 • Vevői minőségbiztosítási mérnök

  Veszprém megye
  Mérési módszerek, mérőeszközök meghatározása, részvétel az FMEA folyamat fejlesztésében Ellenőrzési tervek fejlesztése, ellenőrzési módszerek meghatározása, Kimutatások és jelentések készítése a Minőségirányítási vezető utasításai alapján Részvétel.
 • Menedzser (közétkeztetés)

  Rugalmas munkavégzési hely
  A főző- és tálalókonyhák élelmiszer-biztonsági és higiéniai állapotának felmérése, az ahhoz kapcsolódó dokumentáció ellenőrzése és aktualizálása, meghatározott időszakonként jegyzőkönyv vezetése, a hatályos jogszabályok betartatása, valamint a munkavállalók oktatása és az.
 • Vevői minőségbiztosítási mérnök - német nyelvtudással

  8000 Székesfehérvár, Finn utca
  Központi szervezet “Customer Quality” és Vevőkkel történő kapcsolattartás (német nyelv orientáció) A termékspecifikációkban foglaltak figyelemmel kísérése a kiszállításra kerülő termékeknél Vevői auditok koordinálása Vevői reklamációk kezelése (első sorban Audi / VW csatlakozó B2...
 • Beszállítói minőségbiztosítási mérnök (SQA)

  8400 Ajka, Sport utca 27.
  beérkező termékek minőségellenőrzésének irányítása beszállítók értékelése, fejlesztése beszállítói auditok lebonyolítása, ennek eredményei alapján az intézkedések kezdeményezése beszállítói panaszok kezelése a beszállítók kiválasztásában va.
 • Gyártásvezető (Manufacturing Manager)

  6726 Szeged, Fürj utca 92.
  A gyártási és összeszerelő részlegen dolgozók szakmai irányítása, a technológiai folyamatok tervezése, irányítása, optimalizálása; Termékek minőségének biztosítása az írott specifikáció alapján; A hiba gyökerének feltárása, a hiba megszüntetése és megelőzé.
 • Metrológus

  Dorog
  Nyersöntött alkatrészek és géppel gyártott alkatrészek minden méretezési mérésének kezelése és biztosítása Mérési jelentések biztosítása és kezelése, eredmények elemzése és összegzés írása Képességi jelentések bizt.
 • Minőségellenőr

  1055 Budapest, Markó utca
  A beérkező alapanyagok, valamint a félkész- és késztermékek minőségének folyamatos ellenőrzése a megadott minőségellenőrzési utasítások szerint A különböző mérési eredmények dokumentálása Gyártásindításkor a meghatározott ellenőrzési paraméterek és pontok, biztonsági tulajdonságo...
 • Senior vevői minőségügyi mérnök

  Pápa környéke
  A vevővel történő kapcsolattartás a meglévő és új termékeknél Új termékek bevezetési folyamatainak támogatása, PPAP dokumentáció elkészítése és benyújtása Mintagyártási folyamatok koordinálása, mérések felügyelete Vevői reklamációk kezelése, vevői.
 • Minőségügyi mérnök asszisztens

  Budapest, IX. kerület, Táblás u.
  Gyártmánykísérő dokumentációk ellenőrzése, rendezése és észlelt eltérések kivizsgálása Gyártási dokumentációk összekészítése vevői jóváhagyáshoz A belső megfelelőségek elemzése, trendelése, csökkentése Kapcsolattartás a társszervekkel a minőséget é.
 • System Quality Manager

  8000 Székesfehérvár, Holland fasor 11.
  Minőségügyi rendszer felügyelete, fejlesztése és működtetése Minőségügyi dokumentációk fejlesztése, naprakészen tartása Külső rendszerauditok megszervezése és irányítása Belső auditok tervezése, felügyelete, rendszer és folyamatauditok végzése.
 • QA assistant

  2367 Újhartyán
  Jelentések, mérések és minőségügyi dokumentációk készítése Kapcsolattartás vevőkkel PPAP dokumentációval kapcsolatban Mérőeszközök kalibrálásának felügyelete Minőségirányítási vezető/mérnökök munkájának támogatása változatos feladatokban Ré.