Környezetvédelem, Vízgazdálkodás állás, munka

10 db találat
 • Zaj / rezgéscsökkentési mérnök

  Budapest
  A Zaj és rezgésvédelmi csoport munkájában részvétel Közreműködés és részvétel a helyszíni műszeres zaj- és rezgésmérésekben, a zaj- és rezgésmérésekhez szükséges alapadatok összeállításában és a vizsgálatok előkészítésében. .
 • Környezetvédelmi tervező

  Budapest
  Beruházásokhoz és engedélyezéshez kapcsolódó környezetvédelmi tervezői munkák elvégzése, koordinálása (IPPC, KHV, EVD dokumentációk elkészítése) Környezetvédelmi szakterületek ismerete (levegő- zaj, rezgés, hulladékgazdálkodás, víz és talajvéde.
 • Szennyvízkezelő

  6100, KISKUNFÉLEGYHÁZA VIII. KERÜLET 04/94.
  A szennyvízkezelő és hozzá tartozó technológia, illetve a szennyvízkezelő berendezéseinek működtetése és folyamatos ellenőrzése A technológiához szükséges vegyszerek bekeverése, a vegyszeradagoló tartályok feltöltése, szükség szerinti beavatkozás és hibaelhárí.
 • Szennyvíztisztítási csoportvezető

  3527 Miskolc, József Attila u. 78
  Az üzemeltetési szabályzatban rögzített tisztítás-technológiai feladatok maradéktalan ellátása, végrehajtatása a beosztott dolgozókkal, végrehajtás ellenőrzése. Üzemeltetési alap és segédanyagok folyamatos biztosítása. Külső vállalkozókkal kapcsolattartás, munkájuk koordinálása....
 • Vagyon-nyilvántartási referens

  1149 Budapest, Bosnyák tér 5.
  A Nemzeti Földalapba tartozó földrészletekhez és vagyoni értékű jogokhoz kapcsolódó és a vagyon-nyilvántartás részletes szabályairól szóló jogszabályokban előírt vagyon-nyilvántartás vezetése. A Nemzeti Földalap részét képező vagyonelemeknek az NFK és más tulajdon.
 • Laboratórium analitikus

  6782 Mórahalom, Vállalkozók útja 1/b.
  általános laboratóriumi tevékenység talaj-, víz- és növényminták kezelése, előkészítése, klasszikus és műszeres analitikai vizsgálata, a mérések dokumentálása
 • Zöldterület kezelési területi szakmai irányító

  Rugalmas munkavégzési hely
  terepi munkák helyszíni irányítása a megrendelőkkel és a műszaki vezetéssel történő együttműködés jelentések készítése a munkavégzés folyamatos helyszíni ellenőrzése 5-15 fős csoportok szakmai irányítása alkalmanként munkagépek karb.