Gépészmérnök állás, munka

184 db találat
 • Mérnök – üzletkötő

  Országosan bárhonnan végezhető
 • Folyamatmérnök

  Göd
  elektromos autókban használt Li-ion akkumulátorokat gyártó gépsorok támogatása, fejlesztése, riportálás és statisztikák készítése a mérnökség vezetőjének, együttműködés a társosztályokkal (termelés és minőségbiztosítás), folyamatok fejlesztése, hibaanalízis, gyökér-ok feltárása.
 • Szervizvezető

  2310 Szigetszentmiklós
  Szerviztevékenység vezetése és hatékony működtetése Munkafelvétel Kapcsolattartás az ügyfelekkel, ügyfél reklamációk kezelése Szervizcsapat munkájának koordinálása Javítás alatt lévő eszközök nyomonkövetése Ajánlatok kés.
 • Senior műszaki mérnök

  9027 Győr, Berkenyefa sor 2a.
  a cégnél lévő technológiák, gyártási folyamatok kialakítása, működtetése, felügyelete; a termelő géppark karbantartása, hibaelhárítása, géppark fejlesztése, felügyelete, beállítása a műszaki osztállyal együttműködve; a meglévő termelési területek / folyama.
 • Ajánlatadó mérnök (spanyol és angol nyelvtudással) (15-9931)

  Fejér megye
  Meglévő ügyfelekkel való kapcsolattartás, Az értékesítés támogatása, Árajánlatkérések feldolgozása, árajánlatok kidolgozása, Személyes találkozókon és konferenciákon való részvétel, A gyár különböző osztályaival való együttműködés, Ügyfelek elégedettségének növelése.
 • Site Manager

  Budapest, X. kerület
  Létesítményüzemeltetési tevékenységek irányítása, úgy mint:    Az SLA teljesítés, a KPI értékek elérése; a megfelelő minőségű, és mennyiségű erőforrás biztosítása a napi bizto.
 • Műszaki értékesítő

  Otthonról végezhető
  a termékek teljes mértékű ismeretében az ügyfelek támogatása műszaki tanácsadással, új ügyfelek szerzése, meglévő ügyfelekkel való kapcsolattartás, árajánlatok elékészítése és lekövetése, egy projekt lefolyását felelősséggel végigköveti, az ügyféligényeket felméri, elemzi és gaz.
 • Kapacitástevező

  Budapest
  MES rendszerben a beérkezett megrendelések gyártásának betervezése Ajánlatkérések esetén a lehetséges határidők meghatározása Durva és finomtervek elkészítése a kapacitások figyelembevételével. A tervek megvalósulásának figyelemmel kísérése, eltérés esetén megoldások keresése, i.
 • Szoftver fejlesztő mérnök

  Szombathely, 9700 Zanati út 31.
  Cégspecifikus célszoftverek fejlesztése Gyártástámogató és felügyelő rendszerek fejlesztése Részvétel a szoftverfejlesztési folyamatban a tervezéstől, programozáson és tesztelésen át a bevezetésig Meglévő alkalmazások továbbfejlesztése, karbantartása Tapasztalt szoftverfejlesztő.
 • Fejlesztési Mérnök

  Esztergom, 2500 - hrsz 20353/10.
  Új célgépek / gyártási eszközök tervezése és technológiai döntések előkészítése. Új technológiák bevezetése. Egyéni gépalkatrészek / készülékek tervezése 3D környezetben. Együttműködés a társosztályokkal.
 • Energetikai területre karbantartásirányító gépészmérnök

  Budapest
  Energiaellátó rendszerek felújításának tervezése, irányítása a vonatkozó előírások betartásával; Karbantartások koordinálása; Kapcsolattartás belső szervezeti egységekkel és külső szervizekkel.
 • Projekt mérnök

  Oroszlány
  Projektek teljes körű vezetése: árajánlat kéréstől a tervezés és kivitelezésen keresztül az üzembe helyezésekig (új üzemcsarnokok üzemegységek létesítése, termelő gépek áttelepítése) Költségcsökkentő és hatékonyságnövelő megoldások keresése a projekttervezésben
 • Értékesítő gyártástechnológus

  7100 Szekszárd, Bátaszéki út
  folyamatos vevői igényfelmérés és értékesítés, új értékesítési pozíció kidolgozása szabad gyártási kapacitás lekötése folyamatos kapcsolattartás a partnerekkel beérkező műszaki igények technológiájának kidolgozását követően a vona.