Projektmenedzsment állás, munka

99 db találat
 • Villamosmérnök (erőművi terület) (16-0028)

  Rugalmas munkavégzési hely
  Helyszíni építési munkálatok felügyelete és irányítása elektronikai oldalról, Technikai támogatás nyújtása a naperőmű projekthez, A projekt végrehajtásának műszaki felügyelete, Együttműködés és tárgyalás a műszaki ellenőrrel, a tervezővel és az alv.
 • Építőmérnök (erőművi terület) (16-0027)

  Rugalmas munkavégzési hely
  Helyszíni építési munkálatok felügyelete és irányítása építőmérnöki oldalról, Szakmai támogatás nyújtása a naperőmű projekthez, EHS irányelvek megvalósulásának ellenőrzése, Együttműködés a társosztályokkal.
 • Műszaki előkészítő

  Törökbálint
  klasszikus műszaki előkészítői feladatok ellátása mellet további területeken: Épület üzemeltetésben jártas Karbantartó, Építésvezető, Géplakatos és fémipari Szerelők műhely és helyszíni munkákra A Klasszikus költségvetés és árajánlat készítés, mennyiségi szá.
 • Projekt-pénzügyi koordinátor

  Budapest, II. kerület
  a Pénzügyi és kereskedelmi vezérigazgató-helyettes napi munkájának folyamatos támogatása; ingatlanfejlesztési projektek pénzügyi tervezése és utánkövetése, koordinálása; kapcsolattartás a bankokkal, bankhitelek utánkövetése, adminisztrációs jelentések küldése a bankok számára; fe...
 • Épületgépész projektvezető

  Rugalmas munkavégzési hely
  Komplex épületgépészeti rendszerek kivitelezésének irányítása. Projektek koordinálása, a beosztott műszaki előkészítők, szerelésvezetők, szerelők munkájának irányítása, feladatok delegálása. Gépész alvállalkozók munkájának ellenőrzése, keret megállapodások, alvállalkozói szerződé...
 • Művezető

  Rugalmas munkavégzési hely
  Alvállalkozók munkájának minőségi és mennyiségi ellenőrzése, Építésvezető munkájának segítése, Tervek ellenőrzése, projekt organizáció kivitelezésében való részvétel, építési munkák irányítása, Elvégzendő munkák kijelölése a fizikai dolgozóknak, an.
 • Projektirányító

  9028 Győr, Fehérvári út 78.
  Részt vehetsz elosztóhálózatok (0,4-35 kV), szabadvezeték és kábelhálózatok, transzformátorállomások, közvilágítási munkák kivitelezési és karbantartási feladatainak irányításában Közreműködhetsz a napi munka.
 • Vállalkozási mérnök

  3561 Felsőzsolca, Turul út 3.
  Részt vehetsz a vállalati ügyfélkapcsolatok fejlesztésében, potenciális megrendelők felkutatásában és a már meglévő megrendelőinkkel való kapcsolattartásban. Fontos szerepet tölthetsz be az üzleti ajánlatok k.
 • Projektvezető/kurátor

  Budapest, 1087 Kőbányai út 21.
  Szállítói és alvállalkozói szerződések előkészítése, egyeztetése Szükséges hozzáférések, engedélyek és licencek megszerzése Projektmunkacsoport alakítása (szakemberek szükségletének megállapítása, benyújtott jelöltek kiválasztása, felelősségek megosztása)
 • Technológus asszisztens

  Budapest
  Állami és magán beruházások vállalkozási és kivitelezési időszakban történő támogatása, elnyert projekteken a kivitelezési technológiai osztály támogatása, közreműködés projekt minőségbiztosítási dokumentációk összeállításában (technológiai utasítások, min.
 • Építésvezető

  Rugalmas munkavégzési hely
  Szegeden 20 éve működő 35 fős cégünk Építésvezetőt keres, kivitelezési és felújítási munkakörre. Kiemelt bérezéssel, prémiumokkal, céges autóval, céges telefonnal, szakmai tréning lehetőségekkel. Próbaidő után a bér további megbeszélés tárgyát képezi, amely 8.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  300 000 Forint
 • Projektmenedzser (építőipar)

  Szeged
  Magasépítési projektek teljes körű menedzselése (esetenként több milliárdos költségvetésű projektek) A kivitelezés folyamatainak előkészítése, részvétel a kivitelezési munkák folyamatainak lebonyolításában, irányításában és ellenőrzésében A szerződések hat.
 • Villamos építésvezető/projektvezető

  9027 Győr, Berkenyefa sor 9.
  a kivitelezés során a projektek lebonyolítása, kapcsolattartás megrendelővel, tervezővel, alvállalkozói feladatok koordinálása, költségek tervezése (előkalkuláció), ellenőrzése, üzembe-helyezési eljárások lefolytatása.
 • Projektfejlesztési Mérnök

  Budapest, XI. kerület
  Közreműködés és támogató háttérmunka a Budapesti Erőmű Zrt. fejlesztési stratégia meghatározásában Fejlesztési lehetőségek vizsgálata önállóan, társszervezetek szakértőivel alkotott csapatban és/ vagy külső szakértők bevonásával, úgy, mint erőm.
 • Karbantartási csoportvezető

  Komárom
  műszaki vezető helyettesítése műszakos karbantartó kollégák munkájának irányítása, felügyelete, műszakbeosztás készítése tervszerű megelőző karbantartási munkák szervezése, nyomon követése és dokumentálása meghibásodás esetén a hibaelhárítás szerve.