Jogtanácsos, Jogász, Jogi előadó állás, munka

71 db találat
 • Ügyvéd (versenyjog)

  Budapest
  A cég jogi folyamataihoz kapcsolódó tevékenységek ellátása, koordinálása Szerződésminták, szerződések előkészítése, ellenőrzése, szerződések nyilvántartásának felügyelete okiratszerkesztés (szerződések, bírósági beadványok, jogi állásfoglalások egyéb okira.
 • Kárrendező (Vagyon- és Felelősségbiztosítások)

  Országosan bárhonnan végezhető
  Beérkező vagyon- és felelősségbiztosítási kárigények kezelése, elbírálása, a kárrendezéshez kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása, kapcsolattartás az ügyfelekkel és a társosztályokkal, rendszereinken keresztül kárrendezéshez kapcsolódó pénz.
 • Közjegyzőjelölt Karriertipp!

  1196 Budapest, Hunyadi utca 69.
  nyilvántartások vezetése, iratkezelés; okiratok előkészítése; kapcsolattartás társhatóságokkal, ügyfelekkel; közjegyzői nemperes eljárás.
 • Jogi előadó

  1027 Budapest, Tölgyfa utca
  FMH-, Per és VH eljárások kezdeményezése, ügyintézése, képviselet ellátása peres eljárásokban jogszabályváltozás figyelés, jelentés felügyeleti szervekkel, hatóságokkal történő kapcsolattartás döntéshozatalhoz szüksé.
 • Munkajogász

  Budapest
  az ügyvédi iroda ügyfélkörébe tartozó vállalat(ok) teljes körű jogi támogatása munkajoggal kapcsolatos tanácsadás szerződések véleményezése okiratszerkesztés (szerződések, bírósági beadványok, jogi állásfoglalások egyéb okiratok tervezete) jo.
 • Vállalati jogtanácsos

  Budapest
  Társasági jogi ügyintézés, jogi íratok elkészítése Cégcsoporton belüli szerződések és elszámolások Beszállítói szerződések elkészítése és véleményezése Belső szabályzatok elkészítése, véleményezése, működtetése és jogi támogatása
 • Ügyvédjelölt

  8000 Székesfehérvár, Palotai út 8/b.
  okiratszerkesztés beadványkészítés (polgári és közigazgatási, munkajogi, cégbírósági ügyekben) jogszabálykutatás bírósági és hatósági ügyintézés főként céges ügyfelekekkel való rendszeres tárgyalás, egyeztetés jogi képviselet ellátá.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  173 000 Forint
 • Aljegyző

  1014 Budapest, Kapisztrán tér 1.
  A Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 81. § (2)-(3) bekezdése alapján a jegyző helyettesítése, továbbá a jegyző által meghatározott feladatok ellátása.
 • Szenior jogtanácsos

  1051 Budapest, Nádor u. 31.
  Európai uniós jogi szakismeretével és tapasztalatával közreműködik a Bank feladatainak ellátásában és a többi jogtanácsossal együttműködve gondoskodik arról, hogy a Bank működése során a jogszabályokat mindenkor betartsák, valamint a jog eszközével védi a Bank érdekeit.
 • Jogtanácsos

  Budapest
  a Társaság készfizető kezességvállalási tevékenységéhez kapcsolódó jogi feladatok elvégzése, perképviseleti tevékenység ellátása a Társaság peres ügyeiben, a Társaság hatóságok előtti jogi képviselete, egyéb, a Társaság működéséhez kapc.
 • Jogi előadó

  1135 Budapest, Jász utca 66.
  Társaság képviseletének ellátása perenkívüli és peres eljárásokban, (FMH, peres eljárás és végrehajtás) az eljárások kezdeményezése, ügyintézése, képviselet ellátása bíróság és egyéb hatóságok előtt, Társaság által vásárolt követelések behajtásának teljes körű jogi lebonyolítása.
 • Jogász

  1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 11.
  A cég jogi folyamataihoz kapcsolódó tevékenységek ellátása, koordinálása Szerződésminták, szerződések előkészítése, ellenőrzése, különös tekintettel a közbeszerzési megfelelőségre Szerződési feltételek felülvizsgálata a közbeszerzési felhívásban és dokumen.
 • Jogtanácsos

  Budapest, III. kerület
  Az MVM Csoportba tartozó társaságok feletti tulajdonosi joggyakorlással összefüggő jogi és igazgatási feladatok ellátása, előterjesztések megírása, véleményezése, együttműködés a leányvállalatokkal és társ-szakterületekkel, koordinációs feladatok ellátása A társas.
 • Jogtanácsos

  1139 Budapest, Váci út 73.
  a Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Kincstár) társadalombiztosítási és családtámogatási tevékenységeivel összefüggő, az ügyvédi tevékenységről szóló törvény szerinti képviselet, jogi feladatok ellátása büntető és polgári ügyekben. a Kincstár hatósági tevékenys.
Egyéb munkalehetőségek Jog, Jogi tanácsadás kategóriában