Értékesítési, Kereskedelmi vezető állás, munka

58 db találat
 • Key account manager

  Országosan bárhonnan végezhető
 • Biztosítási tanácsadó / értékesítési (területi) vezető

  Otthonról végezhető
  Tanácsadóként a közösen meghatározott tervek teljesítése Etikus munkavégzés, az ügyfélkapcsolatok ápolása Értékesítési vezetőként - a fentieken túl - részvétel az új munkatársak kiválasztásában Toborzott munkatársaink szakmai támogatása, ment.
 • Telepvezető

  1164 Budapest, Tóköz utca 2.
  A társaság (5 fő) operatív vezetése Aktívan részt vesz és irányítja az értékesítési és ügyfélszolgálati tevékenységet A készleten lévő gépkocsik árazása Gépjármű beszámítás, felvásárlás Hirdetések ellenőrzése A cég eredményességének.
 • Vezető értékesítési tanácsadó

  Országosan bárhonnan végezhető
  Az iroda teljes körű üzleti tevékenységének megszervezése és irányítása a bankcsoporti stratégiával összhangban Értékesítési tevékenység bővítése, ügyfélmegtartás, ügyfélakvirálás, illetve annak irányítása Új munkatársak felvétele, betanítása, teljesítmény.
 • Key Account Manager

  BUDAÖRS, 2040 BUDAÖRS, GYÁR utca 2.
  A cég kisteljesítményű berendezéseinek, elsősorban informatikai területen alkalmazható termékeinek értékesítése viszonteladói partnerek számára Kapcsolatépítés és kapcsolattartás a meglévő és új partnerekkel Ajánlatok kidolgozása és prezentálása a potenciá.
 • Business Development Manager

  Budapest
  To expand the Group talent services (Managed Services, Outsourcing, BPO) to existing and newly identified large corporates and multinational clients. Lead and manage the team to deliver goals and objectives for achieve revenue and market growth Evolve the.
 • Üzletkötő, értékesítő

  Otthonról végezhető
  Otthonról végezhető - távmunka! Napelemes rendszerre pályázó, beruházni vágyó vállalkozások közvetítése Pályázati követelménynek megfelelő vállalkozások több milliós vissza nem térítendő állami támogatást nyerhetnek a beruházásukho.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  600 000 Forint
 • Postahelyi értékesítési csoportvezető/postahelyi helyettes

  4039 Debrecen Füredi u.27.
  Értékesítési folyamatok működtetése, ellenőrzése Ügyféligényekhez igazodó szolgálatszervezés Éves értékesítési terv lebontása munkavállalókra, a megvalósítás támogatása Értékesítési, üzletszerzési rendszer támogatása A csoport motiválása A postahelyi belső munkakörök helyettesít.
 • Postavezető

  Ősi
  Erőforrások biztosítása, hatékony munkaszervezés kialakítása A központilag kitűzött célokkal és a minőségi mutatókkal kapcsolatos teljesítmények figyelemmel kísérése, értékelése Központilag meghatározott értékesítési folyamatok megszervezése és működtetése A posta munkavállalóina...
 • Kereskedelmi vezető

  Baja
  az értékesítés területén: A vállalat értékesítési részlegén dolgozók szakmai irányítása Szoros kapcsolattartás a meglévő vevőkkel a rendeléskezelések ügyeiben (előrejelzések, szállítási határidők, szállítás) Részvétel az eladási ár stratégiák ki.