Raktáros, egyéb raktári szakmunka állás, munka

149 db találat
 • Raktáros

  Budapest X. kerület
  beérkező áruk mozgatása és átvétele okmányok alapján, raktári anyagmozgatás, a raktározott áruk csomagolása, a transzportok összeállítása, az anyagok komissiózásának előkészítése és átadása futárszolgálat részére az ISO és tűzvédelmi előírások betartása mellett, havi leltárban va...
 • Raktáros

  1106 Budapest, Jászberényi út 45.
  a beérkező küldemények lerakodása, áru tételes átvétele (hűtött raktár) raklapok be- és kitárolása targoncával, tehergépjárművek megrakodása árumozgás adminisztrálása lézeres vonalkód olvasóval, dokumentációk kezelése
 • Alkatrész raktáros Karriertipp!

  2900 Komárom
  Alkatrész nyilvántatás vezetése, árukiadás, számlázás, vevők fogadása, kiszolgálása, szakmai tanácsadás, alkatrész katalógus kezelése.
 • Raktáros Karriertipp!

  2335 Taksony, Fő út 2.
  Bellföldi beszállítások érkeztetése, ellenőrzése Áruátvétel, rendszerezés, bevételezés Árukészlet nyilvántartás, árukiadások kezelése Adminisztráció a vállalatirányítási rendszerben
 • Raktáros, árucsomagoló Karriertipp!

  1094 Budapest, Ferenc tér 5.
  beérkező rendelések feldolgozása kapcsolattartás partnereinkkel kapcsolattartás a futárszolgálattal technikai segítségnyújtás írásban és szóban áru összeállítása, csomagok készítése számlázás logisztikai folyamatok nyomon kö.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  170 000 Forint
 • Raktáros / Raktár Koordinátor

  2800 Tatabánya
  Koordinálod a PEC helyi raktárát és a bemenő és kimenő anyagmozgásokat.A te felelősségeid közé fognak tartozni a következők: Szállítmányok be- és kirakodása A szállított anyagok mennyiségének, minőségének és szállítási sérüléseinek ellenőrzése
 • Raktáros / Árufeltöltő

  5000 Szolnok, Újszászi út
  Saját polcterületeden: Termékek kihelyezése, feltöltése Termékek szavatossági idejének nyilvántartása Saját polcterületed karbantartása, takarítása Áruösszekészítési feladatok ellátása Termékek időszaki leltározása
 • Targoncavezető-raktáros

  1095 Budapest, Soroksári út 106.
  IX. kerületi csempe és fürdőszoba szaküzletünkbe keresünk raktáros kollégát, targonca kezelői engedéllyel, azonnali munkakezdéssel.Több mint 25 éve működő cég korrekt bejelentett munka lehetőséggel. Targonca kezelői gyakorlat szükséges!Fényképes Önéletrajzot.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  200 000 Forint
 • Raktáros- karbantartó

  1106 Budapest, Tündérfürt utca 2.
  A leendő munkatársunkra az alábbi feladatokat kívánjuk bízni:Beszállító és gyártó partnereinktől beérkező áruk minőségi és mennyiségi átvétele. Az értékesített áruk kiadása a raktárból valamint a megrendelések alapján az áruk csoportosítása és szállításra történő össze.
 • Komissiózó – Raktáros / Központi raktár

  1097 Budapest, Táblás utca 39.
  A gyártási, szerelési tevékenységekhez szükséges anyagok és félkész termékek kiadása a gyártási utasítások szerint és a szükségleteknek megfelelően Az áruk szakszerű kezelése, szállítása, raktározása, tárolása és állagmegőrzése a vonatkozó előírásoknak megfelelően.
 • Raktáros

  7400 Kaposvár, Alkotmány utca 24.
  Folyamatosan ellátja a gazdasági szervezet raktározással kapcsolatos tevékenységeit és gondoskodik a zavartalan üzemeltetési körülményekről.Feladatok: - készletek átvétele, bevételezése, raktárban való elhelyezése, raktárközi átadása - beszerzés megrendelés ös.
 • Raktárvezető

  2120 Dunakeszi
  - raktári rend és tisztaság fenntartása;- készletek ellenőrzése; - adminisztratív feladatok ellátása, rendszeres leltár koordinációja; - árurendelés;- raktározási és belső anyagmozgatási folyamatok modernizálása;- raktári dolgozók napi munkájának.
 • Raktáros

  Biatorbágy, 2051 Állomás út 1/a.
  készletek átvétele, bevételezése, raktárban való elhelyezése, rendelések összegyűjtése, vevők kiszolgálása, tehergépkocsik targoncával és kézi erővel történő fel- és lerakodása a raktárban lévő készletek nyilvántartása, a raktár rendjének é.
 • Raktáros/targoncás (teljes munkaidő)

  Halásztelek
  a beérkező áruk fogadása, azonosítása, tételes átvétele az árukísérő okmányok alapján, a raktárban történő szakszerű elhelyezése és rendszer szerinti raktározása általános raktározási teendők a kiszállítandó áruk összekészítése (vonalkód leolvasással), címkézése, csomagolása a.