Toborzás, Kiválasztás állás, munka

36 db találat
 • Executive Search Recruitment Consultant (Hungarian Speaking)

  Rugalmas munkavégzési hely
  For our internal Permanent Placement Division we are looking for an Executive Search Consultant with high business drive and networking skills. Responsibilities: Achieving activity targets to maximise new business opportunities whil.
 • IT Recruiter

  Budapest, XI. kerület
  Jelöltek felkutatása, adatbázisok kezelése Potenciális jelöltek telefonos vagy írásos megkeresése Jelöltek telefonos előszűrése, értékelések készítése Kapcsolattartás a jelöltekkel, a pályázatuk menedzselése Rendszeres adminisztráció és riportok készítése
 • Toborzás-kiválasztási asszisztens

  Rácalmás / Dunaújváros
  toborzás-kiválasztás, beérkezett önéletrajzok adminisztrálása és szelektálása a munkakör specifikációk alapján, álláshirdetések megjelentetése a média különböző eszközein keresztül, kapcsolattartás szakmai vezetőkkel, HR tanácsadókkal, fejvadászokkal, online szolgáltatókkal, a k.
 • Senior HR Business partner (15-9942)

  Pest megye
  HR folyamatok fejlesztése, menedzsment támogatása, Szervezet- és személyzetfejlesztés koordinálása, Toborzási projektek vezetése, Képzések, tréningek tervezése és szervezése.
 • IT Recruiter (KH_100431)

  Budapest
  end-to-end toborzási feladatok IT területen a folyamatok fejlesztésében és formálásában való részvétel kompetencia/élmény alapú interjúztatás alternatív toborzási csatornák felkutatása és használata napi kapcsolattartás a hiring manager-ekk.
 • HR munkatárs

  Rábahídvég
  Hozzáférésed lesz külső és belső adatbázisokhoz, amelyekben szűréseket végezhetsz, akár telefonon is Te vezetheted az állásinterjúkat Te kezelheted az álláshirdetéseket A jelöltek és az ügynökség mellett, a vezetőkkel is tarthatod a kapcsolatot Munkád riportálása heti, havi és ad...
 • Sales Trainer & Onboarding Manager

  Budapest
  Tréning: Képzések tervezése, szervezése és végrehajtása (pl. képzési irányelvek) Képzési igények összevetése az üzletvezetőkkel Oktatási anyagok összeállítása, frissítése vezetők és munkatársak számára További tréning az értékesítési alkalmazottak számára On.
 • HR ügyintéző / Toborzási munkatárs – Munkaerő kölcsönzés területén

  Budapest
  Álláshirdetések megírása és feladása a megfelelő portálokon Toborzási kampányokban való aktív részvétel és azok önálló lebonyolítása Érdeklődők tájékoztatása telefonon Csoportos tájékoztatók megtartása – országosan Adatlapok/tesztek feldolgozása Projektvezetők és a kollégák munk.
 • Junior HR Generalista

  Százhalombatta, 2440 Iparos utca 2.
  Fizikai és szellemi toborzás támogatása (jelentkezőkkel, jelöltekkel és szolgáltatókkal való kapcsolattartás) Felvétel és kiléptetés adminisztratív támogatása Napi ügyekben munkavállalói kapcsolattartás HR témakörök hatékony kommunikációja Vállalati újság projekt koordinálása HR.
 • Online Toborzó

  Budapest
  Üzletági HR managerek kiválasztási munkájának támogatása - híváskezelés és interjúztatás a HR managerek feladata Toborzási aktivitás fenntartása Online felületeken folyamatos, naprakész jelenlét biztosítása Online hirdetések megírása, feladása, frissítése Közösségi média megjele.