Közétkeztetés, Üzemeltetés állások, munkák

79 db találat Szűrés
  • - étterem-büfé üzemegységek folyamatainak szervezése, fejlesztése, ellenőrzése - ételkészítés, tálalás technológiájának, időbeni pontosságának ellenőrzése - anyagbeszerzés megszervezése, ellenőrzése - étterem-büfé választékának kialakítása és az elvárt szolgáltatási színvonal biz...
    ma 21:38
  • Területi vezető

    Rugalmas munkavégzési hely
    5 üzlet aktív felügyelete és folyamatos látogatása A Pizza Me sztenderdek, betartatása, a minőség fenntartása A munkatársakkal való irányzott kommunikáció Dolgozók munkájának és egyéni kéréseinek támogatása Üzletek beosztásainak felügyelete, munkatársak koordinálása Napi operáció...
    jan. 14.
  • Élelmezésvezető

    Rugalmas munkavégzési hely
    Megfelelő feltételek teremtése egy több ezer főt ellátó üzemben; Szükséges alapanyagok összeállítása, rendelése; Figyelemmel kísérni, hogy az ételek, illetve speciális ételek megfeleljenek az adott kritériumoknak, illetve létszámoknak; Felügyelni és koordinálni a konyhai kisegítő...
    jan. 14.
  • Éttermeink üzemeltetésének felügyelete; Üzleteink gazdaságos működtetésének biztosítása; Az üzletvezetők szakmai irányítása, felügyelete, támogatása; A megrendelőkkel történő aktív kapcsolattartás; Az éttermek koordinálásával kapcsolatos operatív és adminisztrációs teendők ellátá...
    jan. 14.
  • A Központ iránymutatásai alapján a régión belüli telephelyek folyamatos látogatása, működtetése, kontrollálása. Az adott telephelyről ellátott intézmények látogatása. Óvodák, iskolák, intézmények vezetőivel való kapcsolattartás. Üzleti tervek/ projektek kidolgozásában való aktív...
    jan. 14.
  • A Központ iránymutatásai alapján a régión belüli telephelyek folyamatos látogatása, működtetése, kontrollálása. Az adott telephelyről ellátott intézmények látogatása. Óvodák, iskolák, intézmények vezetőivel való kapcsolattartás. Üzleti tervek/ projektek kidolgozásában való aktív...
    jan. 14.
  • konyhai feladatok szervezése, összetett termelési feladatok szervezése, szakácsok munkájának irányítása, étlapok összeállítása, alapanyag/nyersanyag gazdálkodás, HACCP előírások betartása és betartatása, az üzleti egység törvényi és jogszabályi kereteknek megfelelő működtetése, h...
    jan. 12.
  • Az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagok összeállítása, rendelése; Napi étkezők létszámának összesítése; Szakácsok, konyhai kisegítők irányítása; Raktárkészlet folyamatos ellenőrzése; Kapcsolattartás az intézményvezetőkkel; Hatósági előírások betartása, betartatása; Heti és...
    jan. 11.
  • Konyha vezetése. Napi étel, diétás ételkészítés felügyelete. Felelős, a HACCP élelmezésbiztonsági rendszer hatékony működéséért. Étlaptervezés. Az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagok összeállítása, rendelése. Napi kiszabatok készítése az élelmezésvezetési program használa...
    jan. 10.
  • Találja meg a kincset, és nyerjen!
    Regisztráljon, tegye elérhetővé önéletrajzát és nyerjen 2 000 000 Ft-ot!
    Játszom!
  • üzletvezető munkájának segítése, színvonalas kiszolgálás folyamatos biztosítása, műszakban dolgozó csapat (20-25 fő) koordinálása és támogatása, barátságos és megtartó munkakörnyezet megteremtése, élelmiszer biztonsági előírások (HACCP) betartásának felügyelete, folyamatok ellenő...
    jan. 04.
  • Találja meg a kincset, és nyerjen!
    Regisztráljon, tegye elérhetővé önéletrajzát és nyerjen 2 000 000 Ft-ot!
    Játszom!
Álláspályázataim Pályázataim
Mentett állások Mentett állások
Állásértesítő Állásértesítőim