Közétkeztetés, Üzemeltetés állás, munka

8 db találat
 • Üzletvezető

  1148 Budapest
  cégünk által üzemeltetett étterem működtetése, a szolgáltatás feltételeinek biztosítása, a napi üzletmenet megszervezése és felügyelete; az éttermi dolgozók kiválasztása, irányítása; étlap tervezése; alapanyagok rendelése, készletgazdálkodás;
 • Élelmezésvezető

  1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
  Menü, a'la carte és protokoll rendezvények, valamint a Társasághoz tartozó óvodai étkeztetéshez receptúrák folyamatos aktualizálása, új receptúrák és napi kiszabatok elkészítése (táplálék-allergiás gyermekek részére is); diétás nyersanyagok ellenőrzése, napi árure.
 • Készletnyilvántartó

  1103 Budapest, Kőér utca 1.
  Közétkeztetési Cég keres leltározásra, készletnyilvántartásra kollégát
 • Régióvezető

  Gyula
  Gyermekélelmezési szegmensben működő konyhák pénzügyi és üzemeltetési feladatainak irányítása, ellenőrzése, összehangolása; A konyhák koordinálásával kapcsolatos adminisztrációs teendők ellátása, megszervezése; Beosztottak szakmai irányítása, felügyelete.
 • Élelmezésvezető

  Albertirsa
  Az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagok összeállítása, rendelése Napi kiszabatok készítése az élelmezésvezetési program használatával Napi étkezők létszámának összesítése Szakácsok, konyhai kisegítők irányítása A konyha eszközeinek i.
 • Menedzser (közétkeztetés)

  Rugalmas munkavégzési hely
  A főző- és tálalókonyhák élelmiszer-biztonsági és higiéniai állapotának felmérése, az ahhoz kapcsolódó dokumentáció ellenőrzése és aktualizálása, meghatározott időszakonként jegyzőkönyv vezetése, a hatályos jogszabályok betartatása, valamint a munkavállalók oktatása és az.
 • Dietetikus (Bp. XVIII. kerület, szabad hétvége)

  Budapest
  részvétel az étlap tervezésében, a szolgáltatási területek diétás menü készítésének, tálalásának, valamint szállítóknak történő átadásának munkaszervezése, felügyelete, aktív és proaktív közreműködés a modern diétás alapanyagok feltérképezésében, és alkalm.
Egyéb munkalehetőségek Vendéglátás, Hotel, Idegenforgalom kategóriában