Közétkeztetés, Üzemeltetés állás, munka

17 db találat Szűrés
  • Megbízónk gyárterületén az üzemeltetés koordinálása Az ügyféligények gyors és magas színvonalú teljesítése Változások menedzselése, párhuzamosan futó projektek és határidők kezelése Helyszíni csapat irányítása, a csapatmunka és az együttműködés elősegítése (motiválás, ellenőrzés,...
    Megbízónk gyárterületén az üzemeltetés koordinálása Az ügyféligények gyors és...
    április 15.
  • étlapok tervezése táblázatkezelőben, majd rögzítése egyedi élelmezési programban nyersanyagok felvitele, tápanyagtartalom és allergének rögzítése, nyersanyagtörzs karbantartása receptúrák felvitele és karbantartása ételek összetevőinek ellenőrzése, címkék javítása HACCP-dokumentá...
    étlapok tervezése táblázatkezelőben, majd rögzítése egyedi élelmezési program...
    április 14.
  • Megteremti, illetve fenntartja a feltételeket, melyek szükségesek egy 300 adagos konyha működéséhez; Élelmezési anyagok beszerzésével, átvételével, kiadásával és nyilvántartásával való feladatokat lát el; Biztosítja, hogy az ételek és a diétás ételek minőségi és mennyiségi kritér...
    Megteremti, illetve fenntartja a feltételeket, melyek szükségesek egy 300 ada...
    április 14.
  • a központ iránymutatásai alapján a régión belüli telephelyek folyamatos látogatása, működtetése, kontrollálása, az adott telephelyről ellátott intézmények látogatása, óvodák, iskolák, intézmények vezetőivel való kapcsolattartás, üzleti tervek/ projektek kidolgozásában való aktív....
    a központ iránymutatásai alapján a régión belüli telephelyek folyamatos látog...
    április 13.
  • Területi vezető

    9027 Győr, Audi Hungária út 1.
    Területhez tartozó termelőegységek (főzőkonyha, cukrászüzem, protokoll konyha stb.) és éttermekben, büfékben dolgozó munkatársak felügyelete, irányítása, Létszámgazdálkodás és anyaggazdálkodás, A konyhák infrastrukturális feltételeinek figyelemmel kísérése, biztosítása, Termelési...
    Területhez tartozó termelőegységek (főzőkonyha, cukrászüzem, protokoll konyha...
    április 13.
  • Étkeztetési terület működésének megszervezése, ellenőrzése 22 fő konyhai és pultos dolgozó irányítása, munkabeosztás készítése Bekészítések egyeztetése és koordinálása Tematikus menüválaszték, forgó étlap összeállítása Eszközök és alapanyagok beszerzése, megrendelések kezelése Me...
    Étkeztetési terület működésének megszervezése, ellenőrzése 22 fő konyhai és p...
    április 12.
  • MILYEN FELADATOK VÁRNAK RÁD? Irányítod a hozzád tartozó főzőkonyhát, megszervezed az ott dolgozó munkavállalók napi munkáját, elkészíted a munkaidő beosztásukat, Biztosítod a jogszabályi és cégcsoport szintű előírások, elvárások szerinti működést, az adott egységre vonatkozó üzle...
    MILYEN FELADATOK VÁRNAK RÁD? Irányítod a hozzád tartozó főzőkonyhát, megszerv...
    április 09.

Pályázataim
Mentett állások
Hírleveleim