Munka-, Egészségvédelem, Biztonságtechnika állás, munka

49 db találat
 • EHS Koordinátor

  Esztergom, 2500 Mátyás Király utca 52.
  Környezetirányítási, munkavédelmi, tűzvédelmi rendszerek működtetése és fejlesztése. Események kivizsgálása korrektív/megelőző akciók kidolgozása, bevezetésének elősegítése és ellenőrzése. Kapcsolattartás a szakhatóságok, külső szolgáltatók felé EH.
 • EHS munkatárs

  Békéscsaba
  munka-, baleset-, tűz- és környezetvédelmi feladatok végrehajtása és koordinálása, a gyár EHS folyamatainak folyamatos fejlesztése, programok és akciótervek kidolgozásában való aktív közreműködés, létesítési és fejlesztési munkák során az EHS követelmények.
 • Biztonságtechnikai szerelő / technikus

  Rugalmas munkavégzési hely
  Beléptető-, kamera-, riasztó és egyéb gyengeáramú rendszerek előkészítése, kábelezése, szerelése A kiépített rendszerek időszakos karbantartása, hibaelhárítás
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  250 000 - 300 000 Forint
 • Környezet- és munkavédelmi tanácsadó

  Budapest, 1037 Seregély utca 6.
  Környezet- és munkavédelmi szakértő munkában való részvétel EHS informatikai rendszer fejlesztésével kapcsolatos szakmai támogatás nyújtása – változásmanagement a szoftvert illetően, fejlesztőkkel kommunikáció Környezet- és munkavédelmi trendek szakmai ért.
 • Munka- és környezetvédelmi koordinátor

  Budapest
  Telephelyek környezetvédelmi- és egyéb, a működéshez szükséges engedélyeinek kérelmezése, tevékenységekhez kapcsolódó, engedélyben, határozatban előírt eseti és rendszeres környezetvédelmi mérések megszervezése, ütemezése, lebonyolítása; Projektekhez kapcsolódó kö.
 • Biztonságtechnikai projektmenedzser

  Rugalmas munkavégzési hely
  Kapcsolattartás a megrendelő képviselőivel, vezetőivel Közreműködés az ajánlatok szakmai tartalmának és az árajánlathoz szükséges árkalkuláció elkészítésében A projekt előkészítési, indítási, megvalósítási és zárási feladatainak ellátása, irányítása A pr.
 • Munka- és tűzvédelmi főmunkatárs

  Siófok
  Kockázatértékeléseket, ellenőrzéseket készít. Megtartja a cég munka-, és tűzvédelmi oktatásait. Kivizsgálja a cég működési területén lévő munkabaleseteket. Kapcsolatot tart a hatóságokkal. Munka és tűzvédelmi szempontból véleményezi a cég t.
 • Egészségvédelmi koordinátor

  Gyöngyös
  Foglalkozás egészségügyi orvossal és a munkavédelmi vezetővel való folyamatos kapcsolattartás A balesetek és rosszullétek kivizsgálása Cég által biztosított szakorvosi vizsgálatok és szűrővizsgálatok szervezése, koordinálása Egészségnapok, sz.
 • Környezet-, egészség-, és munkavédelemi mérnök

  Gyöngyös
  KEM Oktatások elvégzése (új belépők, éves ismétlődő, rendkívüli) Balesetek, kvázi balesetek kivizsgálása, részvétel az intézkedések meghatározásában, teljesítések nyomon követésében Munkavédelmi ellenőrzések, auditok koordinálása, nyomon követése, azokon v.
 • EHS Koordinátor

  Győr
  A munka és környezetvédelmi rendszer kialakítása, vezetése és karbantartása Munkavédelmi és környezetvédelmi előírások ismertetése és ezek magas fokú betartásának ellenőrzése Környezetvédelemmel kapcsolatos nyilvántartási és adatszolgáltatási k.
 • Munkavédelmi szakember

  7600 Pécs
  munkavédelmi szabályok betartatása az üzem területén új munkavállalók oktatása új eljárások, szabályok bevezetése szükség esetén a meglévő szabályozások javítása kapcsolattartás a vezetőség és a munkavállalók között esetleges munkabalesetek körülményeinek kivizsgálása .
 • Munkavédelmi szakember

  7600 Pécs
  munkavédelmi szabályok betartatása az üzem területén újonnan belépő munkavállalók oktatása új eljárások, szabályok bevezetése szükség esetén a meglévő szabályozások javítása kapcsolattartás a vezetőség és a munkavállalók között esetleges munkabalesetek körülményeinek ki.
 • EHS Koordinátor

  Cegléd
  Környezetirányítási, Munkavédelmi, Tűzvédelmi rendszerek működtetése, fejlesztése, ellenőrzése Az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés követelményeinek betartatása A környezetirányítási (hulladékgazdálkodás, vízgazdálkodás, levegőtisztas.
 • HSE mérnök (pályakezdő)

  Foktő
  Részvétel a gyár munkavédelmi rendszerének működtetésében Kockázatértékelések, esemény kivizsgálások nyomon követése, adminisztrációja Belső auditok lefolytatása, dokumentálása, nyomonkövetése HSE csapat munkájának adminisztrációs támogatása