Munka-, Egészségvédelem, Biztonságtechnika állás, munka

46 db találat
 • Biztonságtechnikai koordinátor

  1088 Budapest, Szentkirályi utca 18.
  Biztonságtechnikai koordinátorként az Ön feladata lenne kapcsolatot tartani és együttműködni az Opera őrzésbiztonsági feladatainak ellátásával megbízott cégek vezetőivel és munkatársaival.Számítanánk szakértelmére és iránymutatására az őrzésbiztonsági s.
 • Health & Safety Engineer (f/m/div)*

  Cegléd
  As a Health & Safety Engineer you will be the responsible for the legal compliance of the company regarding occupational, health and safety and fire prevention issues. In this new job you will: Prepare and participate in internal and exte.
 • Health and Safety Specialist

  Budapest
  Accountable for overall HSSE delivery of contractor and technicians working on site. Conduct vendor HSSE induction, permit to work trainings, high risk activity audits and roll-out of HSSE policies. Have a thorough understanding of the client’s HSSE and ot.
 • Minőség-, Biztonság-, Egészségvédelmi és Környezetirányítási (MBEK) Vezető

  Budapest
  a vállalati minőség-, biztonság-, egészségvédelmi és környezetirányítási rendszer kialakításának, bevezetésének és fenntartásának menedzselése az MBEK eljárás-utasítások betartásának folyamatos támogatása és ellenőrzése a belső és külső auditok előké.
 • Ehs manager (16-0074)

  Heves megye
  Kb. 4-5 fő mérnök szakmai irányítása és fejlesztése, A vállalat EHS tevékenységének felügyelete és segítése, Gyárigazgatónak való rendszeres riportálás, A vállalat érdekeinek képviselete a hatóságok előtt, Külső és belső auditokon való rész.
 • EHS Koordinátor

  Esztergom, 2500 Mátyás Király utca 52.
  Környezetirányítási, munkavédelmi, tűzvédelmi rendszerek működtetése és fejlesztése. Események kivizsgálása korrektív/megelőző akciók kidolgozása, bevezetésének elősegítése és ellenőrzése. Kapcsolattartás a szakhatóságok, külső szolgáltatók felé EH.
 • Biztonságtechnikai projektmenedzser

  Rugalmas munkavégzési hely
  Kapcsolattartás a megrendelő képviselőivel, vezetőivel Közreműködés az ajánlatok szakmai tartalmának és az árajánlathoz szükséges árkalkuláció elkészítésében A projekt előkészítési, indítási, megvalósítási és zárási feladatainak ellátása, irányítása A pr.
 • EHS munkatárs

  Békéscsaba
  munka-, baleset-, tűz- és környezetvédelmi feladatok végrehajtása és koordinálása, a gyár EHS folyamatainak folyamatos fejlesztése, programok és akciótervek kidolgozásában való aktív közreműködés, létesítési és fejlesztési munkák során az EHS követelmények.
 • Biztonságtechnikai szerelő / technikus

  Rugalmas munkavégzési hely
  Beléptető-, kamera-, riasztó és egyéb gyengeáramú rendszerek előkészítése, kábelezése, szerelése A kiépített rendszerek időszakos karbantartása, hibaelhárítás
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  250 000 - 300 000 Forint
 • Környezet- és munkavédelmi tanácsadó

  Budapest, 1037 Seregély utca 6.
  Környezet- és munkavédelmi szakértő munkában való részvétel EHS informatikai rendszer fejlesztésével kapcsolatos szakmai támogatás nyújtása – változásmanagement a szoftvert illetően, fejlesztőkkel kommunikáció Környezet- és munkavédelmi trendek szakmai ért.
 • Munka- és környezetvédelmi koordinátor

  Budapest
  Telephelyek környezetvédelmi- és egyéb, a működéshez szükséges engedélyeinek kérelmezése, tevékenységekhez kapcsolódó, engedélyben, határozatban előírt eseti és rendszeres környezetvédelmi mérések megszervezése, ütemezése, lebonyolítása; Projektekhez kapcsolódó kö.
 • Munka- és tűzvédelmi főmunkatárs

  Siófok
  Kockázatértékeléseket, ellenőrzéseket készít. Megtartja a cég munka-, és tűzvédelmi oktatásait. Kivizsgálja a cég működési területén lévő munkabaleseteket. Kapcsolatot tart a hatóságokkal. Munka és tűzvédelmi szempontból véleményezi a cég t.
 • Egészségvédelmi koordinátor

  Gyöngyös
  Foglalkozás egészségügyi orvossal és a munkavédelmi vezetővel való folyamatos kapcsolattartás A balesetek és rosszullétek kivizsgálása Cég által biztosított szakorvosi vizsgálatok és szűrővizsgálatok szervezése, koordinálása Egészségnapok, sz.