Munka-, Egészségvédelem, Biztonságtechnika állás, munka

45 db találat
 • EHS Koordinátor

  Bács-Kiskun megye
  Felelős a vállalat munka-, egészség-, tűz- és környezetvédelmi politikája irányelveinek teljes körű érvényre juttatásáért minden részlegre és munkavállalóra kiterjedően Napi szinten koordinálja és végzi az EHS (munkavédelmi, egészségügyi, tűzvédelmi és környezetvé.
 • EHS menedzser

  DEBRECEN, 4030 DEBRECEN, VÁMRAKTÁR utca 1.
  munka- és balesetvédelem, tűz- és környezetvédelem Ezen belül: folyamatosan figyelemmel kíséri a jogszabályokat, ennek megfelelően előkészíti, szükség esetén aktualizálja a belső szabályzatokat, utasításokat ellenőrzi a jogszabályok.
 • Munkavédelmi szakember

  9027 Győr
  Munkavédelmi rendszer kialakítása és fenntartása Környezetvédelmi kötelezettségek teljesítése Munka- és környezetvédelmi előírások betartásának ellenőrzése Auditok lefolytatása, adminisztrálása Munkabalesetek kivizsgálása Kimutatáso.
 • Health & Safety Engineer (f/m/div)*

  Cegléd
  As a Health & Safety Engineer you will be the responsible for the legal compliance of the company regarding occupational, health and safety and fire prevention issues. In this new job you will: Prepare and participate in internal and exte.
 • Biztonságtechnikai koordinátor

  1088 Budapest, Szentkirályi utca 18.
  Biztonságtechnikai koordinátorként az Ön feladata lenne kapcsolatot tartani és együttműködni az Opera őrzésbiztonsági feladatainak ellátásával megbízott cégek vezetőivel és munkatársaival.Számítanánk szakértelmére és iránymutatására az őrzésbiztonsági s.
 • Minőség-, Biztonság-, Egészségvédelmi és Környezetirányítási (MBEK) Vezető

  Budapest
  a vállalati minőség-, biztonság-, egészségvédelmi és környezetirányítási rendszer kialakításának, bevezetésének és fenntartásának menedzselése az MBEK eljárás-utasítások betartásának folyamatos támogatása és ellenőrzése a belső és külső auditok előké.
 • Biztonságtechnikai projektvezető mérnök

  Budapest
  Biztonságtechnikai rendszerek (behatolásjelző, tűzjelző, beléptető és zártláncú video rendszerek) tervezése Ajánlatkérővel történő egyeztetés, megrendelői igények és a helyszín felmérése Ajánlatkészítés, költségvetés számítás Kivitelezéshez szükség.
 • Munkavédelmi és tűzvédelmi munkatárs

  Rugalmas munkavégzési hely
  a cég partnereinél a munka- és tűzvédelemmel kapcsolatos szaktevékenységek ellátása, szervezése, koordinálása szabályzatok készítése, felülvizsgálata, szemlék elvégzése, munkabalesetek kivizsgálása, tanácsa.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  350 000 Forint
 • EHS Koordinátor

  Esztergom, 2500 Mátyás Király utca 52.
  Környezetirányítási, munkavédelmi, tűzvédelmi rendszerek működtetése és fejlesztése. Események kivizsgálása korrektív/megelőző akciók kidolgozása, bevezetésének elősegítése és ellenőrzése. Kapcsolattartás a szakhatóságok, külső szolgáltatók felé EH.
 • EHS munkatárs

  Békéscsaba
  munka-, baleset-, tűz- és környezetvédelmi feladatok végrehajtása és koordinálása, a gyár EHS folyamatainak folyamatos fejlesztése, programok és akciótervek kidolgozásában való aktív közreműködés, létesítési és fejlesztési munkák során az EHS követelmények.
 • Biztonságtechnikai szerelő / technikus

  Rugalmas munkavégzési hely
  Beléptető-, kamera-, riasztó és egyéb gyengeáramú rendszerek előkészítése, kábelezése, szerelése A kiépített rendszerek időszakos karbantartása, hibaelhárítás
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  250 000 - 300 000 Forint