Anyaggazdálkodás, Beszerzés állás, munka

127 db találat
 • Projekt asszisztenst / beszerzőt

  2142 Nagytarcsa
  projektekkel kapcsolatos operatív ügyintézés árajánlatok bekérése az alapanyagokra rendelések előkészítése, kiküldése alapanyagok írásos megrendelése, referálás a beszállításokról írásos visszaigazolások nyilvántartása, számlák szállítóleve.
 • Operatív beszerző

  Biatorbágy
  Termeléshez kapcsolódó acél alapanyagok és profilok beszerzése Folyamatos anyagáramlás biztosítása a zavartalan termelés fenntartása érdekében Megrendelések kiadása, nyomon követése és optimalizálása az aktuális termelési igényeknek megfelelően Szá.
 • Beszerző (Alapanyag, csomagolóanyag, angol nyelvtudással)

  Kecskemét
  A tervek és a termelésből, illetve raktárból kapott rendelési igények alapján a gyártáshoz szükséges alapanyagok és csomagolóanyagok megrendelése és azok rendelkezésre állásának biztosítása Beszállítókkal való napi kapcsolattartás, megrendelt alapanyagok és csomag.
 • Folyamat Kontroller

  Etyek, 2091 Kossuth utca 72.
  A telephely (cég) működési (logisztikai-, beszerzési-, készletezési-, értékesítési-) folyamatainak átvilágítása, a hibák felderítése és egyeztetése a vezetőkkel; Az ERP rendszer (Vectory) hatékony működtetésének folyamatos ellenőrzése és javaslattétel a szükséges.
 • Logisztikai asszisztens

  Etyek, 2091 Kossuth utca 72.
  Szállítói rendelések összeállítása és leadása az igények és a beállított készletszintek alapján Szállítói visszaigazolások ellenőrzése és rögzítése, az ígért határidők alapján a rendelések nyomon követése Termék adatbázis frissítése, ellenőrzése Ké.
 • Beszerző (15-9994)

  Budapest
  Beszerzési folyamatok támogatása, adminisztrálása, Beszerzési igények menedzselése, Konkrét beszerzések részleges vagy teljes önálló lebonyolítása, Beszállítói szerződések létrehozása.
 • Senior logisztikus

  Rugalmas munkavégzési hely
  Együttműködés a logisztikai kiszolgálóval Logisztikai folyamatirányítás Anyagáramlás ellenőrzése Készletkezelés, készletellenőrzés
 • Beszerző munkatárs

  7800 Kisharsány, Fekete-hegy 092. hrsz.
  · Teljeskörű céges beszerzések bonyolítása, adminisztrációja· Rendelt mennyiségek tervezése, összeállítása· Rendelések nyomon követése· Beszállítókkal v.
 • Beszerző

  1163 Budapest, Főhadnagy utca 3.
  Ha érted, és szereted a beszerzői munkát, és nem rémülsz meg attól, hogy változó készletszintet, naponta egyedi igényekkel előálló értékesítőket, és közel 40 beszállítót kell kezelned akkor téged kere.
 • Ügyfélszolgálati és beszerzési munkatárs

  2314 Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 17.
  Napi szintű és elsődleges kapcsolattartás a partnerekkel Ügyfél reklamációk felvétele és az érintetteknek való átadása Általános jellegű operatív ügyintézés Ügyfél tájékoztatása a készletekkel és rendelés állapotokkal kapcsolatban Társosztá.
 • Beszerzési asszisztens

  Budapest III. kerület
  anyagbeszerzés, a beszerzés teljes folyamatában való aktív közreműködés folyamatos anyagellátás biztosítása, optimalizálása, kontrollálása a vezető irányításával stratégiai beszállítókkal való kapcsolattartás, piacfigyelés, új beszállítók felkutatásá.