Szakács állások, munkák
919 db találat
Szűrés
-
Ételek készítése és tálalása; Konyhai feladatok szervezése, a dolgozók munkájának koordinálása; Meglévő készletek felmérése, a szükséges nyersanyagok megrendelése és feldolgozása; Gondoskodás a receptúrák betartásáról; Étlap szerinti étkeztetés.Friss
-
A szálloda konyháiban ételek készítése, tálalása A reggeliztetés lebonyolításában való aktív részvétel Kisegítő személyzet irányítása Receptúrák betartása, betartatása Alapanyagok, félkész és késztermékek leltárinak követése Árurendelés összeírása...ma 12:38
-
éttermünk és rendezvényeink étel kínálatának elkészítése az ételek tálalása a konyhafőnök utasításai alapján az ételkészítési sztenderdek maximális, következetes betartása a főzés, tálalás során, beleértve a munkafolyamatokat, higiéniai elvárásokat...ma 09:33
-
Büfé reggeli elő-, illetve elkészítése A büfékínálat folyamatos töltése Az elkészített ételek standard szerinti adagolása, esztétikus tálalása Munkaterület tisztántartása a higiéniai előírások alapján A szakmai munka kifogástalan végzésema 09:13
-
Ételek előkészítése, elkészítése, tálalása. Szakszerű tárolás, Haccp teljekörű ellátása / betartása.ma 00:13
-
ételeinket magas színvonalon, a megadott receptúrát követve készíted el napi szinten felelsz majd az áruátvételért előkészíted és feldolgozod a nyersanyagokat üzemelteted a konyhai eszközöket, gépeket, berendezéseket és felelőségteljesen használod őket tudod, hogy milyen fontos a...tegnap 12:04
-
ételek elkészítése a konyhafőnök utasításai szerint (a'la carte vendégek, szállóvendégek, bár vendégek részére); ételek minőségének biztosítása; elkészített ételek tálalása; a gépek, berendezések előírásszerű kezelése, tisztán tartása; a sztenderdek és közegészségügyi előírások i...tegnap 07:45
-
Ételek előkészítése, elkészítése. Igényes tàlalás.Mar. 21.
-
a la carte ételek és pizzák elkészítése munkaidő beosztása megbeszélés szerint heti kifizetés Munkarend: heti négy nap, 10-22 óra közöttMar. 21.
-
Ételek, ételsorok készítése, tálalása Meglévő készletek, készételek felmérése A nyersanyagok előkészítése, feldolgozása (párolása, főzése, sütése) Ételek ízesítése, tárolása, adagolása Segédszemélyzet munkájának irányítása, összehangolásaMar. 21.
-
az étlap és adagszám alapján ellenőrzöd a nyersanyagok mennyiségét és részt veszel ezek előkészítésében, feldolgozásában, elkészíted és tálalod a napi adagszámnak és étlapnak megfelelően az ételeket, irányítod és ellenőrzöd a konyhai dolgozók munkáját, betartod és betartatod a HA...Mar. 21.
-
Tradicionális éttermünkben szakács munkakör betöltése konyhafőnök irányításával.Mar. 21.
-
Négy csillagos budapesti szállodába keresünk önállóan dolgozni képes szakács kollegát.Mar. 20.
-
Munkavégzés helye: Bigfish Seafood Restaurant & Bar, 1051 Budapest, Zrínyi utca 2.Mar. 20.
-
SZAKÁCS Róma ételbár: Budán nagy múlttal rendelkező vendéglőbe keressük Szakács pozícióba főzni akaró és tudó új kollégáinkat, AZONNALI kezdéssel. Az étteremről: -Nyitvatartási idő : 11-16-ig minden nap, Munkaidő: 07:00-16.30-ig -MAGYAROS konyha -az étterem 25fő, plusz nyáron 40...Mar. 20.
-
Az UnoMas Tapas & Bar étterembe keressük leendő kollégáinkat szakács pozícióba. Feladatok: Alapanyagok feldolgozása és előkészítése Ételek előírás szerinti elkészítése, adagolása, tálalása, csomagolása Együttműködés a Séffel a kisegítő személyzettel és a felszolgálókkal Étterem é...Mar. 20.
-
A Te feladatod, küldetésed lesz: Konyhavezető helyettesként tervezd és szervezd meg előre a termelést! Irányítsd és ellenőrizd a napi konyhai folyamatokat és a receptúrák betartatását! Kísérd figyelemmel a termelés adminisztrációját és a standokat! A kollégákkal együttműködve vez...Mar. 20.
-
Spíler MOM parkbeli éttermébe, a Spíler Budába keresünk konyhafőnök helyettes (sous chef) kollegát, aki a konyhafőnököt támogatja, szükség szerint helyettesíti munkavégzése során. Egy csapatjátékost keresünk, aki könnyen megérteti magát munkatársaival, hosszú távon tervez, megb...Mar. 18.
-
- Ételek elkészítése és tálalása receptúrák alkalmazásával - Munkaterület tisztántartása - HACCP betartásaMar. 17.
-
ételek elkészítése receptúra alapján, adagolása, díszítése, tárolása segédszemélyzet munkájának összehangolása konyha, konyhai berendezések felügyelete és takarítása a biztonságos és higiénikus ételkezelési előírások betartása érdekében hatóságok és a cég által előírt szabályok b...Mar. 17.