Gyógyszerész állás, munka

23 db találat
 • Gyógyszeripari üzletfejlesztési menedzser (15-9946)

  Budapest
  Az üzletfejlesztési tevékenységben meghatározott licenc témakörök folyamatos és rendszeres kezelése, Javaslattétel a portfólió bővítésére, A licenc projektek nyomon követése, Projektek üzleti elemzése, javasolt projektre döntés előkészítő anyag összeállítása, A feladatok teljesít...
 • Analitikai Koordinátor

  Budapest
  Az innovatív gyógyszeripari technológiai folyamatok és hormontartalmú gyógyszerformák kapcsán felmerülő speciális analitikai tevékenység tervezése, kidolgozása, és koordinálása (irodalmazás, előkészítés/ tervezés, kivitelezés) a Készítményfejlesztési Főosztály P.
 • Validációs szakértő

  Budapest
  Számítógépes rendszerek validációja és a validált állapot fenntartása A számítógépes laboratóriumi és gyártási rendszerek validált állapotának létrehozása, ill. a validált állapot fenntartása a rendszer teljes életciklusa során Az új laboratóriumi és gyártási rendszerek informat.
 • Clinical Compliance Support Coordinator

  Budapest
  Az Orvostudományi főosztály folyamatfejlesztési és tudásmenedzsmenti munkájának minőségbiztosítási szemlélettel történő támogatása; a főosztály oktatás felelős koordinátori tevékenységeinek ellátása (oktatások tematikáinak összeállítása, oktatási felelősök munkájá.
 • Fejlesztési Analitikai Menedzser

  Rugalmas munkavégzési hely
  Analitikai fejlesztési munkák regulatory és GMP szabályok szerinti szakmai irányítása; a fejlesztési analitikai csapat munkájának szervezése, koordinálása, inspekciókon való részvétel; a készítményfejlesztési projektek analitikai tevékenységeinek tervezése.
 • Analitikus

  Dorog
  Klasszikus analitikai vizsgálatok végzése, módszerek fejlesztése, validálások készítése, ellenőrzése, felülvizsgálata.
 • Kutató-fejlesztő (gyógyszertechnológus)

  Budapest
  Biohasonló gyógyszer-fejlesztési feladatok tervezése, kivitelezése; Gyógyszerkészítmény összetétel és gyártási technológia laborléptékű megtervezése; Gyártástechnológiai eljárások üzemi méretnövelésének támogatása; Fejlesztéshez köthető alapvető an.
 • Farmakovigilancia gyakornok

  Budapest XI.
  - Adatbáziskezelés; statisztikai kimutatások, nyilvántartások készítése - Archiválási feladatok - Partnerekkel való kapcsolattartás és kommunikáció - Project management - Tudományos irodalomfigyeléssel kapcsolatos tevékenységek - Gyóg.
 • Termékfejlesztési Szenior Projektmenedzser

  Budapest
  A termékfejlesztési (originális, generikus, licence) projektek menedzselése a hatóanyag kiválasztásától a formuláláson, a klinikai vizsgálatokon, és törzskönyvezésen át a forgalombahozatalig; optimális projektstratégia kialakítása; az egyes proje.
 • Farmakovigilancia munkatárs

  Budapest, 1044 Megyeri út 64.
  Hazai és külföldi hatósági követelmények, az Európai Uniós hatósági elvárások (GVP) valamint a belső vállalati szabályozás naprakész ismerete Farmakovigilancia adatbázis kezelése, naprakészen tartása Mellékhatások fogadása, adminisztrálása, jelentések előkészítése Irodalomkutatás...
 • Vegyianyaggyártó

  X. kerület
  hatóanyaggyártó üzemi termelési feladatok ellátása gyártások indítása gyártási dokumentáció vezetése bemérési feladatok végzése