Gépkezelő állás, munka

67 db találat
 • Digitális nyomdász / Operátor Karriertipp!

  2040 Budaörs, Gyár utca 2.
  Digitális nyomdagépek kezelése, nyomtatások indítása illetve egyéb kiegészítő feladatok elvégzése.
 • Betanított Munkás

  Budapest
  Változatos gépkezelői munka 8 órás álló munka Tiszta, kulturált környezet 1 illetve 2 műszak Érdeklődni lehet: 1181. Budapest, Reviczky Gyula út 9-11. Telefon: 06-30-173-0909 Jelentkezésre a lenti „Jelentkezem.
 • Gyógyszergyártó gépkezelő

  Debrecen
  Tisztatéri gyógyszergyártás; előkészítés, sterilezés, mintavételek; a gyógyszergyártó gépek kezelése; csomagolóanyagok és késztermékek felpakolása és dobozba gyűjtése; gyógyszeripari gépek és a tisztaterek takarítása az előírt munkautasítás.
 • Forgácsoló

  Szombathely, 9700 Zanati út 31.
  a forgácsolás területén lévő termelőgépek kezelése és azok átszerelése a legyártott munkadarabok előírások szerinti ellenőrzése műszaki rajzokon meghatározott paraméterek mérése és ezek dokumentálása szerszámkorrekciók elvégzése
 • Gépkezelő

  9700 Szombathely Zanati út 31.
  termelési-, gyártási sorrend szerinti gyártás, gyártási megbízások elindítása gyártási megbízáshoz kapcsolódó ellenőrzések elvégzése, dokumentálása a termelő gépek, mérőállomások beállítása, folyamatos üzemeltetésének fenntartása szerszámok és anyagok előkészítése, szerszámcsere.
 • Malmi operátor

  8411 Veszprém, Vasút utca 46.
  3 műszakos munkarendben: Technológiai folyamat irányítása és folyamatos felülvizsgálata, malomipari gépek kezelése, tisztító és anyagszállító berendezések működtetése, karbantartásukban való részvétel, munkaterület t.
 • Gyártáskisegítő operátor, darus

  2310 Szigetszentmiklós, Leshegy utca 30.
  Gyártáselőkészítéssel kapcsolatos palettázási és előszerelési feladatok ellátása. Anyagmozgatás emelőgéppel (híddaru). Csomagolóanyagok kezelése. A rábízott anyagok előírásoknak és határidőknek megfelelő kezelése. Rend/tisztaság fenntartása.
 • Kompresszor és gázelőkészítő berendezés kezelő

  Pusztaederics
  A vonatkozó technológiai utasításoknak megfelelően a gyűjtőállomás berendezéseinek, kompresszorüzem gépeinek, berendezéseinek és a gázelőkészítés technológiai elemeinek, továbbá a kazánüzem, műszerlevegő rendszer és segédüzemi berendezések üzemeltetése. Kutak, berendezések üzemá.
 • Nehézgépkezelő (Sóskút)

  Sóskút
  Volvo típusú homlokrakodó kezelése
 • CNC élhajlító gépkezelő

  6791 Szeged, Széksósi út 58.
  CNC élhajlító gép kezelése, Élhajlítási feladatok elvégzése a gyártási dokumentációban megadottak szerint Technológiai fegyelem betartása
 • Rakodógép kezelő Karriertipp!

  2091 Etyek
  Etyeki szarvasmarha telepünkre keresünk jcb kitológémes rakodóra gépkezelőt
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  250 000 Forint
 • Önjáró silózó gépkezelő Karriertipp!

  2060 Bicske
  Bicskei és etyeki munkavégzési hellyel keresünk kombájnos/ önjáró silózó gépkezelőt állandó munkakörbe. 2000 hektáron termel a cég gabonát és tömegtakarmányt. Tapasztalat és szakértelem szükséges.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  300 000 Forint
 • 3D fémnyomtató specialista és műszaki rajzoló

  Rugalmas munkavégzési hely
  3D hibrid fémnyomtató üzemeltetése (gépbeállítás, karbantartás, tisztítás, alapanyag és szerszám ellátás biztosítása) A nyomtatáshoz szükséges program elkészítése a CAM szoftverben.
 • CNC gépkezelő (Debrecen)

  4025 Debrecen
  CNC sorjázógép biztonságos működtetése Alapanyagok (fémlemezek) előkészítése Sorjázási műveletek végrehajtása a gyártási tervnek megfelelően Minőségellenőrzési feladatok végrehajtása a gyártás során Előírt mérések végrehajtása, dokumentálás.
 • Gyógyszerkiszerelő

  Budapest
  Gépi és kézi csomagolások elvégzése a gyártási utasítások alapján; a csomagológépek és egyéb üzemi berendezések szakszerű üzemeltetése; együttműködés az üzemi karbantartókkal és a gyógyszerek csomagolását végző többi munkatárssal; a munka.
 • Gépkezelő/Operátor

  5000 Szolnok, Piroskai út
  Késztermék gyártásnál a gépsor folyamatos üzemeltetése Gép-beállítás, felmerülő problémák elhárításában való részvétel Gyártáshoz kapcsolódó dokumentum készítés Alapanyag- és segédanyag előkészítése Munkaterület és gépsor tisztán tartása Min.