Autószerelő, Szervizes állás, munka

48 db találat
 • Szerviz asszisztens

  Mártély, Rosmarin utca 1.
  a szervizvezető munkájának támogatása szerviz raktárkészlet kezelés (rögzítés, kiadás, bevétel) alkatrész beszerzés ajánlatkérésekben, rendelésekben történő közreműködés, szerviz részleghez tartozó dokumentumok nyilvántartása, iktatása és r.
 • Teherautószerelő

  1201 Budapest, Attila utca 62.
  - Mercedes típusú teherautóink szervizelése- Teherautóink felkészítése műszaki vizsgára
 • Autószerelő

  1152 Budapest, Szentmihályi út 152.
  Autószerelő / Autóvillamossági szerelőmunkakörbenElőny: Szakmai tapasztalat, autóvillamossági szerelői végzettség, technikusi végzettség Feladat: Márkaspecifikus előírások beta.
 • Sofőr

  Szeged
  Raklapos áru mozgatása A kapcsolódó dokumentáció (számla, szállítólevél stb.) körültekintő kezelése A menetlevél pontos vezetése
 • Autószerelő Karriertipp!

  2310 Szigetszentmiklós
  Cégünk, a Laminar Bau Kft. szigetszentmiklósi telephelyére, jól f.
 • Autóvillamossági szerelő

  6760 Kistelek
  Kitűnően működő , folyamatosan bővülő szervizünkbe keresünk autóvillamossági szerelőt ,autószerelőt.Autóipari (autóvillamossági szerelő) vagy autószerelő ill mezőgazdasági (traktorszerelői, elektronikai), vagy elektroműszerész végzett.
 • Szerviztechnikus

  6760 Kistelek
  Kitűnően működő , folyamatosan bővülő szervizünkbe keresünk szerviztechnikus kollégát.Autóipari (autóvillamossági szerelő) vagy autószerelő ill mezőgazdasági (traktorszerelői, elektronikai), vagy elektroműszerész végzettséggel rendelk.
 • Autószerelő

  Szeged
  Tehergépjárművek, buszok illetve pótkocsik javítása Műszaki állapotfelmérés Javításhoz szükséges alkatrészek összesítése Napi munkához kapcsolódó adminisztratív feladatok kezelése Ügyféligények figyelembevételével történő munkavégzés
 • Teherautó villamossági szerelő

  1201 Budapest, Attila utca 62.
  Mit kérünk Tőled? Műszaki rajzok, robbantott ábrázolások értelmezését Hibafeltáráskor, logikus, analitikus gondolkodásmódot Tehergépjárművek és a felépítményeik elektromos ismeretét Az autókkal vagy a felépítményeivel kapcsolatos, hol egyérte.
 • Mobil Földmunkagépszerelő Munkatársat

  Szombathely
  Földmunkagépek javítása és szervizelése munkaterületen és műhelyben Állapotfelmérés, hibakeresés és hibaelhárítás Elvégzett munkák adminisztrációja
 • Karosszéria lakatos

  Biatorbágy
  Tehergépjárművek karambolos javítása Speciális szerelési munkák (pl: spoiler felszerelés, állóklíma beépítés, nyereg javítás) Javításhoz szükséges alkatrészek összesítése Napi munkához kapcsolódó adminisztratív feladatok kezelése Ügyféligén.
 • Autószerelő és vizsgabiztos

  1211 Budapest, Posztógyár utca 8.
  Főbb feladatok, munkák: A gépjárművek műszaki vizsgáztatása A gépjárművek vizsgára való felkészítése Munkaterület rendben tartása A feladatköréhez tartózó adminisztáció végzése
 • Gépjárműszerelő

  Budapest, XI. kerület
  a gépjárművek ápolási, karbantartási, javítási munkák program szerinti elvégzése meghibásodott gépjárművek hibáinak feltárása, javítása megrendelés szerinti munkáknál a szükséges alkatrészek elsődleges elbírálása, az alkatrészek kivételezése és beszerelése munkalapok és technikai...
 • Autószerelő / gépjárműszerelő

  1108 Budapest
  Autószerelő, autóvillamossági kollégákat várunk!Munkát keresel, és szeretsz autókat javítani?Akkor tedd, amihez értesz – szerelj nálunk!Nálunk feladatod lesz a gumi és olajcserétől kezdve a számítógépes hibadiagnosztikáig, motor.
 • Szervizmester

  1117 Budapest, Hunyadi János út 162.
  · az autóbusz állomány javításba adási, karbantartási, mosási feladatainak elvégeztetése,· az autóbuszok téli felkészítése,· gépjárművek műszaki állapotának ellenőrzése· a hibák feltárása, kisebb javítások, kerékcserék elvégzése,· a beosztott állomá.
 • Autóvillamossági szerelő

  1117 Budapest, Hunyadi János út 162.
  autóbuszok villamos berendezéseinek műszeres ellenőrzése, beszabályozása, javítása és karbantartása, a szerviz útmutatásai alapján a meghibásodott készülékek részegységeinek tesztelése, a hiba behatárolása és a készülék javítása, korszerű „CAN” rendszerek.
 • Autószerelő

  1117 Budapest, Hunyadi János út 162.
  gépjárművek és gépjárműmotorok vizsgálata és műszaki ellenőrzése, hibák feltárása és javítása, gépjárművek és azok szerkezeti egységeinek szerelése, alkatrészek pótlása és cseréje, valamint javítása és felújítása, motor-, kormány-, fékek és egyéb g.
 • Teherautó / haszongépjármű / kamion szerelő

  Százhalombatta, 2440 Asztalos utca 4.