HR generalista, Specialista állás, munka

53 db találat
 • Senior HR Business partner (15-9942)

  Pest megye
  HR folyamatok fejlesztése, menedzsment támogatása, Szervezet- és személyzetfejlesztés koordinálása, Toborzási projektek vezetése, Képzések, tréningek tervezése és szervezése.
 • Ukrán nyelvű képzés & fejlesztési koordinátor

  Göd
  belső tréningek és oktatások szervezése, koordinálása, gyártási területek számára biztosított képzések szervezése, új belépők oktatásának szervezése, részvétel a képzés-fejlesztési programok kialakításában, kapcsolattartás a külső partnercégekkel,, oktatásokkal kapcsolatos admini...
 • HR Generalista

  Nyírbátor
  A teljes toborzási folyamat és jelöltkeresés koordinálása, telefonos és személyes interjúk lebonyolítása Állásbörzéken való megjelenés szervezése és kivitelezése A Cégvezetés, a HR vezetés és a Management támogatása a személyi állománnyal kapcsolatos strat.
 • HR Generalista

  Nagykáta
  Szervezetfejlesztési vagy egyéb területet érintő projektekben való részvétel Részvétel a vállalat emberi erőforrás rendszereinek fejlesztési projektjeiben A vezetők és munkavállalók szakmai támogatása Teljesítményértékelő rendszer működtetése, az e.
 • Compensation and Benefits Expert // english //

  Budapest
  Analyzes costs and competitive trends in total cash / total remuneration and identifies the organization's position Prepares data for/ and participate in different salary surveys Proactively identifies probl.
 • HR generalista

  Esztergom
  Interjúk szervezése, lebonyolítása, Onboarding folyamatok koordinálása, A vállalati HR folyamatok folyamatos fejlesztése, Kapcsolattartás a vállalaton belül működő társosztályokkal Kapcsolattartás a külső partnerekkel (pl.: Munkaerő kölcsönző cégek) Vállalati rendezvények sz.
 • HR Business Partner

  Fejér megye
  A HR Business Partner legfontosabb feladata az anyavállalat irányelveinek megfelelő HR stratégia kialakítása és modern HR és munkaügyi folyamatok bevezetése, fejlesztése lesz, hozzájárulva ezzel az üzem működésének stabilizálásához. Munkáját önállóan.
 • Toborzási és kiválasztási specialista

  Siófok
  A teljes toborzási és kiválasztási folyamat működtetése és irányítása (end to end recruitment). A meglévő toborzási csatornák hatékony alkalmazása, valamint új toborzási csatornák beazonosítása. Jelöltek szűrése az alkalmazott toborzási csatornákon keresztül. Jelölt adatbázis fol...
 • HR generalista

  8500 Pápa
  Toborzási és kiválasztási feladatok teljes körű intézése Munkáltatói márkaépítés a külső partnerek (Munkaügyi Központ, fejvadász cégek, online felületek stb.), leendő munkavállalók és belső partnerek (vezetők és munkatársak) felé Dolgozói elégedettség mérése, értékelése, akci.
 • Nemzetközi mobilitás partner (PE-9928)

  Budapest
  Koordinálja a cég nemzetközi kiküldötteivel és nemzetközi lokalizált munkavállalóival kapcsolatos napi adminisztratív feladatokat, elsődleges kapcsolattartó a nemzetközi kiküldöttek és nemzetközi lokalizált alkalmazottak felé. Kezeli a cég nemzetközi kiküldötteivel/lokalizál.
 • HR ügyintéző

  Pétfürdő
  toborzás-kiválasztási folyamatok lebonyolítása, jelöltek előszűrése, interjúk szervezése munkavállalók adatainak folyamatos frissítése, karbantartása a bérprogramban, állományi listában, áthelyezés, egyéb adatváltozással kapcsolatos műveletek, a személyügyi intézkedések teljes k.