Takarítás, tisztítás állások, munkák

372 db találat Szűrés
 • Takarító Karriertipp!

  Rugalmas munkavégzési hely
  Mosdók, öltözők takarítása Étterem, közlekedő utak takarítása Lépcsőházak takarítása Higiéniai anyagok feltöltése
  ma 15:54
 • Takarító Karriertipp!

  6726 Szeged, Temesvári körút 62.
  Irodák, konferencia termek, mellékhelyiségek, vendéglakások, bel- és kültéri közlekedők napi, heti vagy alkalmi tisztántartása.
  ma 15:05
 • Ercsiben található irodába tapasztalt takarítót keresünk.
  ma 13:09
 • Takarító Karriertipp!

  1149 Budapest
  TAKARÍTÓ kollégákat keresünk Budapest XIV. kerületi iskolába azonnali kezdéssel alkalmazotti státuszba. MUNKAREND: Hétfő-Péntekig (heti 5 nap) 6-8 órás- munkaidő teljes bejelntéssel Munkavégzés: délután 14:00- reggel 6:00 intervallumban lehetséges. Jelentkezni fényképes önéletra...
  ma 11:15
 • szállodai szobák és fürdők takarítása szobai textíliák kezelése szállodai folyosók tisztán tartása a Housekeepinghez tartozó területek tisztán tartása, megóvása vendég kérések teljesítése
  ma 10:15
 • Az intézmény takarítási feladatainak teljeskörű ellátása: laboratóriumok, irodák, közösségi helyiségek takarítása
  tegnap 11:49
 • Debrecenbe azonnali kezdéssel tapasztalt takarító Kollégákat keresünk autóipari gyárterület takarítására.
  tegnap 10:38
 • Azonnali kezdéssel füzesgyarmati gyárterületre takarító Kollégákat keresünk! Feladatok: gyárterület, irodarészek és szociális helyiségek, kertterület tisztán tartása. Munkaidő: 8 órás munkarend váltott műszakban, 04:00-12:00 illetve 13:00-21:00 között.
  tegnap 10:37
 • Szobalány / szobai takarító Karriertipp!

  8000 Székesfehérvár, Ady Endre utca 19.
  Fő feladatod a szállodai szobák és a közös helyiségek professzionális szintű takarítása, a Novotel márka elvárásainak megfelelően, egyműszakos munkarendben. Alapos, precíz munkáddal gondoskodsz arról, hogy minden vendégünk valóban otthon érezze magát.
  tegnap 08:44
 • Szobalány / szobai takarító Karriertipp!

  1053 Budapest, Királyi Pál utca 4.
  - szállodai közterek folyamatos tisztántartása; - érkező-, utazó-, napi szobák takarítása; - minibár nyilvántartása.
  tegnap 07:30
 • Takarító Karriertipp!

  8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100.
  Hétköznapokon, részmunkaidőben, délutánonként: 2 szintes irodaépületben található irodák és szociális helyiségek takarítása
  márc. 22.
 • Azonnali kezdéssel takarító Kollégát keresünk győri irodaépület (iroda, mellékhelyiség, folyosó, konyha, étkező) napi takarítására.
  márc. 22.
 • Szobalány / szobai takarító Karriertipp!

  1091 Budapest, Ferde utca 1-3.
  Az ibis Budapest Citysouth szálloda mielőbbi kezdéssel talpraesett, vendégorientált Szobalány / szobai takarító kollégát keres barátságos, jó hangulatú Housekeeping csapatába. Feladataid közé tartozik a szállodai szobák és a közös helyiségek professzionális szintű takarítása az i...
  márc. 21.
 • Takarító Karriertipp!

  1097 Budapest, Vágóhíd utca 35-37.
    Ferencvárosi Intézményüzemeltetési Központban tartozó intézményekben takarítói feladatok ellátása
  márc. 21.
 • Szobaasszony Karriertipp!

  4400 Nyíregyháza, Sóstói út 66.
  A szálloda vendégszobáinak, közös tereinek tisztántartása, esztétikai feladatainak ellátása.
  márc. 21.
 • Housekeeping Karriertipp!

  Basel, Svájc
  Provide high standards service in 5 stars Cruises.
  márc. 20.
 • A szobaasszonyok munkájának megszervezése, feladatok kiosztása, munkájuk ellenőrzése Szobák és közösségi terek takarításának ellenőrzése Havi, negyedéves takarítási projektek koordinálása Eltűnt tárgyak kezelése, iktatása A raktárhelyiségek felügyelete, árurendelés, készletezés,...
  márc. 17.
 • a szálláshely szolgáltatásunk magas szintű támogatása az apartmanok zavartalan működésének elősegítése aktív részvétel a housekeeping napi életében a szobaasszonyok mentorálása szobaasszonyi és mosodai feladatkörök ellátása a housekeeping vezető támogatása  az előírt szabályrends...
  márc. 17.

Takarítás professzionálisan: miként lesz valakiből jó takarító?

Takarítókat jellemzően irodákba, hotelekbe, intézményekbe keresnek, de egyre gyakoribb, hogy turistáknak kiadott lakásokba is hívnak takarító személyzetet. Természetesen a leinformálható és megbízható takarítókat továbbra is foglalkoztatnak az előbbieken felül magánszemélyek is, hogy saját otthonukat tisztán és rendben tartsák.

Nehéz, de kiszámítható munkakör

A takarítók könnyű fizikai munkát végeznek, ami rendkívül fárasztó és igénybe veszi az ízületeket is, de alapvetően kiszámítható munkakör.

A megbízott személyek feladatköre a helyszíntől függ, és időszakosan is változó lehet. Ha például irodáról van szó, akkor a napi rutin általában kimerül a felmosásban, a keletkezett szemét összegyűjtésében, a kukák kiürítésében és maximum a mosatlan edények elmosogatásában.

Magánlakásoknál, apartmanoknál már egészen más a helyzet. Ezekben az esetekben ugyan nem kell naponta takarítást végezni, viszont amikor kell, akkor teljes körűen ki kell takarítani a lakást. Porszívózás, felmosás, portörlés biztosan kell, de sokan a mosást, vasalást is a takarítónőre bízzák.

A takarítás precíz, de könnyen tanulható munka

Takarítói állás betöltéséhez nincs szükség szakirányú végzettségre, általában a minimálisan elvárt szint a 8 általános, valamint (és ez nagyon fontos!) az erkölcsi bizonyítvány megléte. Magánlakásoknál jó, ha korábbi megbízótól vagy éppen futó megbízásoktól tud vinni a jelölt ajánlást, ez sokat számít egy állásinterjúnál.

Álláspályázataim Pályázataim
Mentett állások Mentett állások
Állásértesítő Állásértesítőim