Takarítás, tisztítás állások, munkák

428 db találat Szűrés
 • Az elvégzendő feladatok, alapvető takarítási tevékenységek.
  ma 19:39
 • Az irodaépület, előterek, gyártótér, folyosók, mellékhelyiségek takarítása Hulladék megfelelő kezelése Irodai eszközök heti portalanítása Konyhaszekrények, hűtőgép havi takarítása Szükséges tisztítószerek havi összeírása Külső- és belső ablakok tisztítása Irodai polcok, faliképek...
  ma 16:37
 • Nyomozzon az elveszett gyémánt után!
  Regisztráljon, iratkozzon fel, tegye elérhetővé az önéletrajzát és nyerjen 2 millió forintot!
  Játszom!
 • Takarítási területre tapasztalattal rendelkező koordinátor, takarító munkatársat keresünk. Leendő kollégánk feladatai: adminisztráció, területen lévő takarítók helyettesítése, eseti munkák elvégzése, nagytakarítások levezénylése, területvezető által meghatározott feladatok elvégz...
  ma 14:24
 • Takarító Karriertipp!

  Rugalmas munkavégzési hely
  Felsőkategóriás lakásüzemeltető és takarító vállalkozásunk csapatába keresünk takarító munkatársakat.
  ma 13:44
 • Takarító Karriertipp!

  Rugalmas munkavégzési hely
  Budapest VIII. és XIII. kerületébe helyettes takarítókat keresünk már meglévő Kollégáink helyettesítésére július, augusztusi hónapra.
  ma 10:05
 • Árpád híd közelében található irodaházunkba takarító munkatársakat keresünk 4 órába. 
  ma 09:43
 • Dunaharaszti gyárba hétfőtől péntekig délutános munkavégzésre takarító Kollégákat keresünk. Munkakezdés megbeszélés szerint rugalmasan! Feladatok: gyár és irodai területek tisztántartása  
  tegnap 11:39
 • Apartman lakások, fürdőszobák, hozzájuk tartozó erkélyek napi takarítása Az apartmanok rendjének, tisztaságának biztosítása Vendégek utáni takarítás, ágyazás Napi takarítási és nagytakarítási sztenderdek követése, betartása Iroda helyiségek tisztántartása, takarítása Adott terüle...
  tegnap 08:39
 • Szállodai szobák és közösségi terek magas szinvonalú takarítása.
  jún. 24.
 • Azonnali kezdéssel éjszakás takarító Kollégákat keresünk Budapest XIII. kerületébe, a Madarász Viktor utcában található irodaházba.
  jún. 23.
 • Azonnali kezdéssel 8 órás ügyeletes takarító Kollégákat keresünk VIII. kerületi irodaházunkba ügyeletes takarításának elvégzésére.
  jún. 23.
 • Azonnali kezdéssel takarító és hulladékkezelő  kollégát keresünk budapesti X. kerületi telephelyre egy műszakos munkarendbe, állandó délutános munkavégzéssel.
  jún. 23.
 • Takarító Karriertipp!

  1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 4.
  A rendezvénytermek és a rendezvényszint takarítása, tisztántartása Szükség esetén segítségnyújtás a részleg egyéb feladataiban
  jún. 22.
 • Szobaasszony Karriertipp!

  1066 Budapest, Dessewffy utca 14.
  Szállodai szobák, folyosók, közösségi terek takarítása, rendben tartása
  jún. 22.
 • Az MTK stadion napi tisztántartására keresünk egy 8 takarító Kollégát.
  jún. 21.
 • Takarító Karriertipp!

  Legyen az első 5 jelentkező között!
  2040 Budaörs
  Takarító kollégákat keresünk Budapest külterületére
  jún. 21.
 • Mosodai alkalmazott Karriertipp!

  1061 Budapest, Király utca 8-10.
  - szennyes textília átvétele, kezelése, tisztítása, szárítása és vasalása kalender gép segítségével, - tiszta textíliák nyilvántartása, kiadása, - raktározással kapcsolatos feladatok ellátása.
  jún. 20.
 • Szobalány / szobai takarító Karriertipp!

  1061 Budapest, Király utca 8.
  - az apartmanok rendjének, tisztaságának biztosítása - az apartman szobáinak előkészítése - szobák takarítása-bútorok tisztán tartása - ágynemű, törölköző cseréje - a szobákhoz tartozó fürdőszoba tisztán tartása Amit mi adunk neked: Fontos tagja leszel a szervezetünknek, Minőségi...
  jún. 20.

Takarítás professzionálisan: miként lesz valakiből jó takarító?

Takarítókat jellemzően irodákba, hotelekbe, intézményekbe keresnek, de egyre gyakoribb, hogy turistáknak kiadott lakásokba is hívnak takarító személyzetet. Természetesen a leinformálható és megbízható takarítókat továbbra is foglalkoztatnak az előbbieken felül magánszemélyek is, hogy saját otthonukat tisztán és rendben tartsák.

Nehéz, de kiszámítható munkakör

A takarítók könnyű fizikai munkát végeznek, ami rendkívül fárasztó és igénybe veszi az ízületeket is, de alapvetően kiszámítható munkakör.

A megbízott személyek feladatköre a helyszíntől függ, és időszakosan is változó lehet. Ha például irodáról van szó, akkor a napi rutin általában kimerül a felmosásban, a keletkezett szemét összegyűjtésében, a kukák kiürítésében és maximum a mosatlan edények elmosogatásában.

Magánlakásoknál, apartmanoknál már egészen más a helyzet. Ezekben az esetekben ugyan nem kell naponta takarítást végezni, viszont amikor kell, akkor teljes körűen ki kell takarítani a lakást. Porszívózás, felmosás, portörlés biztosan kell, de sokan a mosást, vasalást is a takarítónőre bízzák.

A takarítás precíz, de könnyen tanulható munka

Takarítói állás betöltéséhez nincs szükség szakirányú végzettségre, általában a minimálisan elvárt szint a 8 általános, valamint (és ez nagyon fontos!) az erkölcsi bizonyítvány megléte. Magánlakásoknál jó, ha korábbi megbízótól vagy éppen futó megbízásoktól tud vinni a jelölt ajánlást, ez sokat számít egy állásinterjúnál.

Álláspályázataim Pályázataim
Mentett állások Mentett állások
Állásértesítő Állásértesítőim