Takarítás, tisztítás állások, munkák

363 db találat Szűrés
 • Szállodai gondnoknő

  8172 Balatonkenese, Koppány sor 41.
  Újonnan nyíló szálloda nyitás előtti folyamataiban történő aktív részvétel Housekeepinghez tartozó területek tisztaságára vonatkozó minőségi kritériumok kidolgozása és megvalósulásuk ellenőrzése Szobalányok munkájának megszervezése, beosztás készítése, munka koordinálása, ellenőr...
  tegnap 15:21
 • Takarító Karriertipp!

  Rugalmas munkavégzési hely
  Mosdók, öltözők takarítása Étterem, közlekedő utak takarítása Lépcsőházak takarítása Higiéniai anyagok feltöltése
  márc. 24.
 • Takarító Karriertipp!

  6726 Szeged, Temesvári körút 62.
  Irodák, konferencia termek, mellékhelyiségek, vendéglakások, bel- és kültéri közlekedők napi, heti vagy alkalmi tisztántartása.
  márc. 24.
 • Ercsiben található irodába tapasztalt takarítót keresünk.
  márc. 24.
 • Takarító Karriertipp!

  1149 Budapest
  TAKARÍTÓ kollégákat keresünk Budapest XIV. kerületi iskolába azonnali kezdéssel alkalmazotti státuszba. MUNKAREND: Hétfő-Péntekig (heti 5 nap) 6-8 órás- munkaidő teljes bejelntéssel Munkavégzés: délután 14:00- reggel 6:00 intervallumban lehetséges. Jelentkezni fényképes önéletra...
  márc. 24.
 • szállodai szobák és fürdők takarítása szobai textíliák kezelése szállodai folyosók tisztán tartása a Housekeepinghez tartozó területek tisztán tartása, megóvása vendég kérések teljesítése
  márc. 24.
 • Az intézmény takarítási feladatainak teljeskörű ellátása: laboratóriumok, irodák, közösségi helyiségek takarítása
  márc. 23.
 • Debrecenbe azonnali kezdéssel tapasztalt takarító Kollégákat keresünk autóipari gyárterület takarítására.
  márc. 23.
 • Azonnali kezdéssel füzesgyarmati gyárterületre takarító Kollégákat keresünk! Feladatok: gyárterület, irodarészek és szociális helyiségek, kertterület tisztán tartása. Munkaidő: 8 órás munkarend váltott műszakban, 04:00-12:00 illetve 13:00-21:00 között.
  márc. 23.
 • Szobalány / szobai takarító Karriertipp!

  8000 Székesfehérvár, Ady Endre utca 19.
  Fő feladatod a szállodai szobák és a közös helyiségek professzionális szintű takarítása, a Novotel márka elvárásainak megfelelően, egyműszakos munkarendben. Alapos, precíz munkáddal gondoskodsz arról, hogy minden vendégünk valóban otthon érezze magát.
  márc. 23.
 • Szobalány / szobai takarító Karriertipp!

  1053 Budapest, Királyi Pál utca 4.
  - szállodai közterek folyamatos tisztántartása; - érkező-, utazó-, napi szobák takarítása; - minibár nyilvántartása.
  márc. 23.
 • Takarító Karriertipp!

  8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100.
  Hétköznapokon, részmunkaidőben, délutánonként: 2 szintes irodaépületben található irodák és szociális helyiségek takarítása
  márc. 22.
 • Azonnali kezdéssel takarító Kollégát keresünk győri irodaépület (iroda, mellékhelyiség, folyosó, konyha, étkező) napi takarítására.
  márc. 22.
 • Szobalány / szobai takarító Karriertipp!

  1091 Budapest, Ferde utca 1-3.
  Az ibis Budapest Citysouth szálloda mielőbbi kezdéssel talpraesett, vendégorientált Szobalány / szobai takarító kollégát keres barátságos, jó hangulatú Housekeeping csapatába. Feladataid közé tartozik a szállodai szobák és a közös helyiségek professzionális szintű takarítása az i...
  márc. 21.
 • Takarító Karriertipp!

  1097 Budapest, Vágóhíd utca 35-37.
    Ferencvárosi Intézményüzemeltetési Központban tartozó intézményekben takarítói feladatok ellátása
  márc. 21.
 • Szobaasszony Karriertipp!

  4400 Nyíregyháza, Sóstói út 66.
  A szálloda vendégszobáinak, közös tereinek tisztántartása, esztétikai feladatainak ellátása.
  márc. 21.
 • Housekeeping Karriertipp!

  Basel, Svájc
  Provide high standards service in 5 stars Cruises.
  márc. 20.
 • A szobaasszonyok munkájának megszervezése, feladatok kiosztása, munkájuk ellenőrzése Szobák és közösségi terek takarításának ellenőrzése Havi, negyedéves takarítási projektek koordinálása Eltűnt tárgyak kezelése, iktatása A raktárhelyiségek felügyelete, árurendelés, készletezés,...
  tegnap 13:35

Takarítás professzionálisan: miként lesz valakiből jó takarító?

Takarítókat jellemzően irodákba, hotelekbe, intézményekbe keresnek, de egyre gyakoribb, hogy turistáknak kiadott lakásokba is hívnak takarító személyzetet. Természetesen a leinformálható és megbízható takarítókat továbbra is foglalkoztatnak az előbbieken felül magánszemélyek is, hogy saját otthonukat tisztán és rendben tartsák.

Nehéz, de kiszámítható munkakör

A takarítók könnyű fizikai munkát végeznek, ami rendkívül fárasztó és igénybe veszi az ízületeket is, de alapvetően kiszámítható munkakör.

A megbízott személyek feladatköre a helyszíntől függ, és időszakosan is változó lehet. Ha például irodáról van szó, akkor a napi rutin általában kimerül a felmosásban, a keletkezett szemét összegyűjtésében, a kukák kiürítésében és maximum a mosatlan edények elmosogatásában.

Magánlakásoknál, apartmanoknál már egészen más a helyzet. Ezekben az esetekben ugyan nem kell naponta takarítást végezni, viszont amikor kell, akkor teljes körűen ki kell takarítani a lakást. Porszívózás, felmosás, portörlés biztosan kell, de sokan a mosást, vasalást is a takarítónőre bízzák.

A takarítás precíz, de könnyen tanulható munka

Takarítói állás betöltéséhez nincs szükség szakirányú végzettségre, általában a minimálisan elvárt szint a 8 általános, valamint (és ez nagyon fontos!) az erkölcsi bizonyítvány megléte. Magánlakásoknál jó, ha korábbi megbízótól vagy éppen futó megbízásoktól tud vinni a jelölt ajánlást, ez sokat számít egy állásinterjúnál.

Álláspályázataim Pályázataim
Mentett állások Mentett állások
Állásértesítő Állásértesítőim