Takarítás, Tisztítás állás, munka

70 db találat
 • Takarító

  1052 Budapest, Váci utca 24.
  Napi takarítási feladatok ellátására keresünk takarító munkatársat 5. kerületi ruházati üzletbe. Munkaidő a járvány ideje alatt: minden nap reggel 9:15-10:30ig, a hét minden napján, tehát hétvégén is! Minden 3. hétvége szabad!A normál munkaidő: minden nap, reggel.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  50 000 Forint
 • Takarítási site manager

  Göd
  kb. 140 fő takarító és takarítási csoportvezető irányítása, ellenőrzése, oktatása feladatok meghatározása, takarítási terv és protokoll készítése, naprakészen tartása munkavégzés ütemezése, műszakokra bontása, takarítói állomány szervezése vegyszerek és eszközök beszerzési, fogy.
 • Takarítási csoportvezető (Budapest)

  Budapest, XI. kerület
  A felügyelet alá tartozó munkatársak toborzása, szűrése, oktatása, integrálása A területen dolgozó kézi takarítók munkájának ellenőrzése, szervezése, koordinálása, teljes körű felügyelete Szükséges takarító berendezések felügyelete, javíttatása, pótlása
 • Rohamos takarító

  Rugalmas munkavégzési hely
  Győrbe rohamos kollégát keresünk!Ha ismered a takarítói szakmát, de unod, hogy mindig egy helyen kell lenned, akkor jelentkezz hozzánk rohamos takarítónak.
 • Takarító

  Budapest, X.kerület
  A Multi Alarm Zrt. irodaépületének takarítása
 • Bejárónő

  Budapest – XIV. és XVI Kerületek
  Belső terek takarítása, tisztántartása Rendrakás, pakolás Belső növények öntözése Mosás, vasalás, hajtogatás
 • Területvezető (Takarítási terület) - Debrecen

  Debrecen
  Vasúti és kiszolgáló létesítmények épülettakarítási és egyéb takarítási feladatok folyamatos ellenőrzése A Megrendelői szerződéses kötelezettségek betartása és betartatása, a szolgáltatás megfelelő működtetése A területen felhasznált eszközök és anyagok felhasználásának ellenőrzé...
 • Takarító

  1112 Budapest, Kamaraerdei út 16.
  A Fővárosi Önkormányzat Kamaraerdei Úti Idősek Otthona Takarítói munkakörbe keres munkavállalókat.Feladatok:Mindennapi munkáját a telephely/részleg munkarendje alapján végzi. A napi munkához szükséges fertőtlenítő oldatok, anyago.
 • Autómosó

  Szigetszentmiklós
  Az értékesítésre váró autók folyamatos állagmegóvásának biztosítása, autómosás/takarítás, karbantartás.
 • Takarítási csoportvezető

  1096 Budapest
  Irányítja és összefogja a hajnalos takarítást. ellenőrzi a napi takarítást, az ügyeleteseket irányítja, ellenőrzi, személyi ügyeket intézi, konyhai, higiéniai rendeléseket készít, átveszi a beérkező ellátmányokat, napi aktuá.
 • Objektumvezető

  Budaörs
  épülettakarítási tevékenység szervezése, operatív irányítása kecskeméti területen, napi szintű kapcsolattartás a megrendelővel és a vállalati központtal (írásban és szóban), szerződéses kötelezettségek betartatása, a szolgáltatás a megrendelő és a vezetősé.
 • Takarító

  2220 Vecsés, Almáskert út 2.
  Száraztészta üzemünkbe keresünk takarító munkatársat.főbb feladatok: üzem takarítása kézzel illetve takarítógéppel irodák, mosdók, mellékhelységek, fürdők takarítása időszakosan ablak, ajtó, és a burkolatok, csempék tisztítás.
 • Konyhai takarító

  1116 Budapest, Hauszmann Alajos utca 6b.
  XI. kerületi svédasztalos étterem állandó csapatba, erős fizikumú konyhai takarítókat keres, azonnali munkakezdéssel.Leinformálható, megbízható, dolgozni akaró munkatársakat keresünk, akik önmagukra és környezetükre egyaránt igényesek.Ezirányú ko.
 • Takarító

  1101 Budapest, Kőbányai út 41c.
  1000 m2-es üzlet takarítására keresünk megbízható, precíz, igényes takarítót. Az állás részmunkaidős, a munkavégzés napközben történik (nyitvatartás: 10-18), heti 1-2 alkalommal.
 • Takarító (Anglia) Karriertipp!

  UK
  Angliába keresünk takarítókat azonnali kezdéssel!4-6 főt keresünk azonnali (!!!) kezdéssel Oxfordshire-be magánházak és üzletek takarítására.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  600 000 Forint
 • Szobalány

  1101 Budapest
  Felelős a helyiség takarításáért, beleértve az ágynemű cseréjét, a törülközők cseréjét, a fürdőkád, a WC tisztítását, a padlótisztítás és a vendégszobában végzett egyéb takarítási munkákat, valamint italok, szappanok és piperecikkek időben történő feltöltését. A k.
 • Takarítónő

  4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 6.
  Debreceni autószalon takarítása Bemutatótér, irodahelyiségek, vizesblokkok és étkező napi takarítása és tisztán tartása Takarítószerek mennyiségének figyelése, fogyásuk jelzése Irodahelyiségekből hulladék rendszeres ürítése Ablakok tisztítá.