Takarítás, tisztítás állások, munkák

364 db találat Szűrés
 • nov. 23.
 • A vendégszobák és közös területek tisztaságának ellenőrzése Műszakok, szobalányok, szállodai takarítók és emeleti londínerek felügyelete és irányítása, az ő beosztásuk elkészítése Higiéniai és biztonsági szabályok betartatása A szobaellenőrzés során észlelt karbantartási és javít...
  tegnap 16:35
 • - irodák, szociális helyiségek, raktár takarítása   
  tegnap 16:28
 • Budapest 9.kerületi Budapest Music Center zenei központ felvételt hirdet takarítói munkakörbe. Keressük azt a munkájára és önmagára igényes személyt, aki szeretne egy családias hangulatú, biztos munkahelyet.
  tegnap 13:34
 • Munkatársat keresünk Takarítási szolgáltatásvezető pozícióba! Székesfehérvári autóipari gyárba teljes munkaidős Takarítási szolgáltatásvezető Kollégát keresünk. Főbb feladatok, munkák: esetleges problémák megoldása; takarítók munkájának koordinálása...
  tegnap 12:22
 • Autók természetes anyagokból álló szerrel történő tisztítása
  tegnap 11:14
 • Takarító

  4030 Debrecen, Epreskert utca 1.
  A Sweet-Line’98 Kft. kiskereskedelmi egységébe keresünk kollégát, Takarító pozíció betöltésére. Főbb feladatok, munkák: A raktár és irodahelyiségeknek a társaság tevékenységéhez igazodó tisztán tartása Takarítási rend biztosítása Az irodákban évente kettő (2), a raktárban évent...
  tegnap 11:10
 • Találja meg a kincset, és nyerjen!
  Regisztráljon, tegye elérhetővé önéletrajzát és nyerjen 2 000 000 Ft-ot!
  Játszom!
 • Takarító Karriertipp!

  4400 Nyíregyháza
  Megbízható munkatársat keresünk irodák, lakások és csarnokok takarításához- Rész vagy teljes munkaidőben, hosszú távra. Ha szeretsz takarítani, precíz és igényes vagy, várjuk jelentkezésed!
  tegnap 00:00
 • Gépjármű mosó Karriertipp!

  1044 Budapest, Váci út 119.
  Gépjárművek külső és belső tisztítása Autóápolási feladatok elvégzése Autók tisztításával kapcsolatos egyéb feladatok ellátása
  nov. 26.
 • a vendégszobák és hozzátartozó helyiségek takarítása, portalanítása, fertőtlenítése, a vendégfolyosók tisztán- és rendbentartása, Az emeleti textilraktárak folyamatos és precíz rendbentartása, takarítása.
  nov. 26.
 • A szálloda pre-opening tevékenységeiben való aktív részvétel Szobaasszonyok tevékenységének szervezése, ellenőrzése A személyzet folyamatos képzése, az új kollégák betanítása Anyag- és árubeszerzés Raktár készletek nyilvántartása Kapcsolattartás és együttműködés a többi részlegve...
  nov. 26.
 • Találja meg a kincset, és nyerjen!
  Regisztráljon, tegye elérhetővé önéletrajzát és nyerjen 2 000 000 Ft-ot!
  Játszom!
 • A Közép-Pesti Tankerületi Központ fenntartásában lévő XIII. és XIV. kerületi intézményekbe pályázatot hirdetünk TAKARÍTÓ munkakör betöltésére. Feladatok: - a Kollégium helyiségeinek (vizesblokkok, folyosó, tanulószobák, tanári szoba, esetenként lakószobák) takarítása napi 8 órába...
  nov. 26.
 • Westendhez közeli irodaházba éjszakás takarító Kollégát keresünk!
  nov. 26.
 • Tököli telephelyű élelmiszergyártó cég keres takarító munkatársat, 8 órás munkaidőben. Főbb feladatok: -az üzemi és az irodai területek, helyiségek folyamatos takarítása tisztán tartása.  
  nov. 26.
 • Váci úti irodaházunkba azonnali kezdéssel éjszakás és nappalos ügyeletes takarító kollégákat keresünk.
  nov. 26.
 • Budapest 10. kerületben lévő gyógyszergyár külső területeinek napi rendszerességgel történő takarítása. Munkavégzés 1 műszakban történik , állandó délelőtt (5:45-13:45) Esetenként hétvégi takarítás.
  nov. 26.
 • Azonnali kezdéssel 8 órás éjszakás takarító Kollégákat keresünk VIII. kerületi irodaházunkba napi takarítás elvégzésére.  
  nov. 26.
 • Housekeeping Supervisor

  1039 Budapest, Piroska utca 3.
  A szállodai szobák, a fitnesz-és konferencia termek valamint a közös helyiségek napi takarításának ellenőrzése.Szobalányok napi munkájának irányítása, külső munkaerők koordinálása.Szükség esetén részvétel a napi takarítási feladatokban. Időszakos leltárak lebonyolítása. Folyamato...
  nov. 26.

Takarítás professzionálisan: miként lesz valakiből jó takarító?

Takarítókat jellemzően irodákba, hotelekbe, intézményekbe keresnek, de egyre gyakoribb, hogy turistáknak kiadott lakásokba is hívnak takarító személyzetet. Természetesen a leinformálható és megbízható takarítókat továbbra is foglalkoztatnak az előbbieken felül magánszemélyek is, hogy saját otthonukat tisztán és rendben tartsák.

Nehéz, de kiszámítható munkakör

A takarítók könnyű fizikai munkát végeznek, ami rendkívül fárasztó és igénybe veszi az ízületeket is, de alapvetően kiszámítható munkakör.

A megbízott személyek feladatköre a helyszíntől függ, és időszakosan is változó lehet. Ha például irodáról van szó, akkor a napi rutin általában kimerül a felmosásban, a keletkezett szemét összegyűjtésében, a kukák kiürítésében és maximum a mosatlan edények elmosogatásában.

Magánlakásoknál, apartmanoknál már egészen más a helyzet. Ezekben az esetekben ugyan nem kell naponta takarítást végezni, viszont amikor kell, akkor teljes körűen ki kell takarítani a lakást. Porszívózás, felmosás, portörlés biztosan kell, de sokan a mosást, vasalást is a takarítónőre bízzák.

A takarítás precíz, de könnyen tanulható munka

Takarítói állás betöltéséhez nincs szükség szakirányú végzettségre, általában a minimálisan elvárt szint a 8 általános, valamint (és ez nagyon fontos!) az erkölcsi bizonyítvány megléte. Magánlakásoknál jó, ha korábbi megbízótól vagy éppen futó megbízásoktól tud vinni a jelölt ajánlást, ez sokat számít egy állásinterjúnál.

Pályázataim Pályázataim
Mentett állások Mentett állások
Állásértesítőim Állásértesítőim