Mezőgazdasági munka állás, munka

11 db találat
 • Keltető üzemi munkás Karriertipp!

  6422 Tompa, Katonaföld tanya
  Kisszállási keltető üzembe keresünk , könyű fizikai munkára munkatársat.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  170 000 Forint
 • Mezőgazdasági idénymunkás

  2213 Monorierdő, Beton út 86.
  növényápolási munkák (kapálás, gyomlálás) fóliaházak gyommentesítése parkgondozás kukorica fosztása
 • Traktoros gépkezelő

  2490 Pusztaszabolcs, Hársfa utca 8.
  szántóföldi növénytermesztés gépeinek üzemeltetése magtár telepen gépek üzemletetése szokásos növénytermesztési munkák elvégzése
 • Állatgondozó (Dánia)

  Dánia
  Szereted az állatokat és van tapasztalatod a mezőgazdaságban? Szeretnél minimum nettó 400.000 Ft-nak megfelelő dán koronát keresni? Kipróbálnád magad külföldön, de eddig nem mertél belevágni? Ne habozz, ha akár egy kicsit is beszélsz angolul.
 • Segédmunkás

  Fulda, Németország
  Állattartással kapcsolatos munkák. Állattakarmány vetése és aratása. Ólak és az udvar tisztántartása. Erdőgazdasági feladatok (faaprítás, favágás) Traktor vezetése.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  1 500 Euro
 • Farmi kisegítő munkás (Dániába)

  Dánia
  Dán farmokra keresünk mezőgazdasági gyakorlattal és alapfokú angol nyelvtudással rendelkező munkásokat rövid- és hosszútávú munkára, ingyenes szállással. sertés- tehénfarmokon az állatok ellátása, tisztítása, fejése szárnyasokkal kapcsolatos munkavégzés, toj.
 • Sertésgondozó (Dániába)

  Dánia
  Dán farmokra keresünk sertéstartásban szerzett gyakorlattal és alapfokú angol nyelvtudással rendelkező munkásokat rövid- és hosszútávú munkára, ingyenes szállással. az állatok ellátása, tisztán tartása esetenként kismalacok gondozása felújítások, kar.
 • Terepi kezelő

  5211 Tiszapüspöki, 32127
  Termeléssel és minőséggel kapcsolatos feladatok: A termelés technológiai és minőségi paramétereinek biztosítása. A vég- és köztitermékek specifikáció szerinti minőségének biztosítása. Kereskedelmi igények szerinti termelés és végte.
 • Állatgondozó Karriertipp!

  7754 Bóly
  a baromfi ólban lévő állatok gondozása, a tojásgyűjtés precíz elvégzése, a nagy tömegű állatmozgatásokban való aktív részvétel, a minőségügyi előírásokban foglaltak szigorú betartása, a munkaterületén lévő gépek és berendezések ti.
 • Mezőgazdasági gépkezelő / Traktoros

  7900 Szigetvár, József Attila utca 85.
  Az elvégzendő feladatok közé tartozik a traktorra szerelt eszközök és gépek üzemeltetése, szükséges javítások és karbantartási munkálatok elvégzése. A növényvédelmi munkák befejezése után a gépek megtisztítása a vegyszerektől, a szermaradványoktól.