Anyagmozgatás, Rakodás állás, munka

258 db találat
 • Műszakvezető / Csoportvezető

  1239 Budapest, Haraszti út 38a.
  Műszakok irányítása, az előírásoknak megfelelő gyártás felügyelet A termelési tervben meghatározott gyártási és minőségi követelmények betartása Olyan munkahelyi légkör és csapatszellem kialakítása és fenntartása, amelyben csoportja jó eredményeket tud elé.
 • Raktáros

  Budapest, X. kerület
  Raklapos és darabos áru ki- és berakodása kézi és gépi erővel Az áru mennyiségi, minőségi ellenőrzése, okmányok kezelése, rendelések összekésztése, csomagolása A raktár működésére vonatkozó szabályok, folyamatok, munkavédelmi előírások betartása Ra.
 • Raklapgyártó

  2364 Ócsa
  Raklapok gyártása EUR szabvány szerint Javítható raklapok minőségi javítása újra felhasználásra Raklapok mozgatása a telepen belül Esetenként raklapok mozgatása targoncával – erre megtanítunk és vizsgát is szerezhetsz!
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  300 000 - 600 000 Forint
 • Raktáros-targoncás

  Budapest, XVIII. kerület
  raktári beérkező szállítmányok mozgatása, készletre vétele és komissiózása raktári egyéb árumozgatások, csomagolási tevékenységek végzése munkavégzés magas emelésű toló oszlopos és homlokvillás targoncával RF vonalkód olvasó termin.
 • Raktáros

  2234 Maglód, Jászberényi út 23.
  beérkező anyagok kijelölt helyre való mozgatása, beérkeztetése, átvétele minőségi átvétel után raktári helyre mozgatása és könyvelése a gyártás alapanyag igényléseinek összekészítése és az anyagkiadások könyvelése (SAP) gyártásból lejelentett készáru mozgatása a kijelölt helyről.
 • Raktáros-áruszállító

  Szolnok
  SZOLNOKI telephelyre árukiszállító munkatársat keresünk azonnali kezdéssel A raktárban levő áruk fel- és lerakása, mozgatása, megőrízve az áru minőségét és épségét; Az áru megfelelő átvétele és elhelyezése a raktáron belül; Résztvétel a leltáro.
 • Betanított munka

  Budapest, IX. kerület
  Anyagmozgatás kézi erővel – könnyű és nehéz fizikai munka Az utasításnak megfelelő anyagszortírozás Az utasításnak megfelelő anyag feldolgozási műveletek elvégzése
 • Raktári adminisztrátor

  1107 Budapest, Száva utca 9.
  Raktári adminisztrációval kapcsolatos feladatok ellátása. A meghatározott riportok elkészítése és elküldése az elvárt határidőre és minőségben. Raktárvezető munkájának adminisztratív támogatása EKAER rendszerben a szükséges adatok rögzítése, nyomon.
 • Targoncás-raktáros

  2360 Gyál
  áru összekészítése raklapokra vezetőállásos targoncával árumozgatás PDA scanner használata raktározás csomagolás címkézés
 • Raktáros - Targoncás - Áruátvevő Karriertipp!

  2040 Budaörs, Akron utca 1.
  A UPS a világ egyik legmeghatározóbb logisztikai vállalata, budaörsi gyógyszer-disztribúciós központjába keres munkatársakat. Amit a UPS nyújt a jelentkezőknek: -Az iparágban versenyképes bércsomag -Cafeteria már belépéstől -Munkába járási támogatás -Önkéntes nyugdíjpénztár az a.
 • Árukiadó targoncás

  Jánossomorja
  Bejövő és kimenő áruk rakodása Targoncás anyagmozgatás telepen belül Raktári feladatok ellátása Árukiadás 2 műszakos munkarendben Kapcsolattartás a vevőszolgálattal
 • Árufeltöltő

  1095 Budapest, Soroksári út 166b.
  - Áruk polcra való kihelyezése.- Raktárak rendben tartása.- Áruk átvétel.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  170 000 Forint
 • Áruösszekészítő raktáros

  5000 Szolnok, Tószegi út 5.
  Megrendelések alapján áruösszekészítés, minőségi- és mennyiségi elvárásoknak megfelelően Anyagmozgatás Raktározási feladatok, folyamatok betartása
 • Rakodó/Telephelyi anyagmozgató

  8900 Zalaegerszeg
  Gépjárműrakodóként a gépjárművezető napi munkájának támogatása ( 60 literes hordók cseréje,mozgatása) Telephelyen készletek rakodása, raktározása, gépjárművek le, ill. felrakodása
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  195 000 Forint
 • Raktáros

  2900 Komárom
  anyagok, termékek csoportosítása és betárolása raktáron belül anyagmozgatás végzése, termelésbe kerülő anyagok előkészítése Anyagmozgatásra használt gépi berendezések üzemeltetése.