Anyagmozgatás, Rakodás állás, munka

244 db találat
 • Raktáros

  Budapest
  Áru átvétele: minőségi, mennyiségi ellenőrzés, számla elsődleges ellenőrzése és rögzítése Áru raktározása a HACCP követelmények szerint Kapcsolattartás a szállodai részlegvezetők és a beszállítók között Árubeszerzés céges gépkocsival Havi/.
 • Raktáros

  1131 Bp., Reitter Ferenc u. 132 "B" épület
  A beérkező áruk, termékek átvétele, ellenőrzése, rendszerezése és dokumentálása A kiszállítási lista alapján az áruk összekészítése, ellenőrzése és becsomagolása A raktári rend fenntartása, a hozzá tartozó helységek tisztántartása A raktározáshoz k.
 • Targoncavezető

  2851 Környe
  Beérkező és kimenő áru targoncával való sérülésmentes lerakodása/felrakodása Raktáron belüli anyagmozgatások végrehajtása PDA használat Targoncák állapotának ellenőrzése Raktári rend és tisztaság fenntartása, munka- és tűzvédelmi előírások.
 • Eladó-ügyintéző

  Érd
  Vevők inkább személyes és kisebb részben online kiszolgálása Rendelések felvétele, leadása, nyomon követése számítógépes program segítségével Szállítások, kiszállítások szervezése Raktári dolgozók irányítása, felügyelete A tevékenységgel ka.
 • Raktáros

  Törökbálint
  Raktározási munka elvégzése a munka és tűzvédelmi előírások betartásával Áru felvétele és kiadása a raktárból Termékek előkészítése szállításra Csomagolás Áruk minőségi-mennyiségi ellenőrzése Leltározási feladatok Raktári re.
 • Ügyeletes éjjeliőr

  Ócsa
  Nyitvatartási időn kívül telep felügyelete két személyes váltásban Ritkán nyitvatartási időn kívül beérkező néhány darab raklap átvétele Két hetente hétvégén: üzemállás alatt hosszúműszak – szombat 14:00 – hétfő 08:00-ig, ter.
 • Csomagoló / Áruösszekészítő operátor

  1225 Budapest, Bányalég utca
  betanított könnyű fizikai munka (csomagolás, címkézés) gyártásközi mintavétel és minőségellenőrzés minimális adminisztrációs feladatok
 • Raktári dolgozó

  Kabelsketal, Németország
  A szállítmányok szabályszerű és árukímélő be- és kirakodása Küldemények gépi és kézi válogatása (max. 31,5 kg-ig) Visszajelzések előírásszerű ellenőrzése A raktári berendezések és leolvasó eszközök, valamint az esetlegesen használt anyagmozgató és.
 • Üzleten belüli raktáros munkatárs

  Fót
  Áruátvétel és árucímkézés Árufeltöltés és az eladást előkészítő munkák elvégzése Támogatás a részlegen végzett átalakítási munkáknál Be- és kiraktározás belső számítógépes rendszerünk segítségével Leltározási és leértékelési tevékenys.
 • Targoncás

  Újhartyán
  Gyártott panel raktározása és megfelelő helyre tárhelyezése Közreműködés a különböző területekkel az anyagmozgatási feladatokban (termelés, minőségügy, mérnökség, karbantartás) Részvétel a negyedéves leltárokban Targoncák napi ellenőrzése Á.
 • Raktárkezelő

  2225 Üllő
  Áruátvétel Árupakolás Árukiadás Dokumentációkészítés Bútortermékek rakodása, áthelyezése Szállításra való előkészítés
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  200 000 Forint
 • Targoncavezető

  8000 Székesfehérvár, Amerikai fasor 3.
  - beérkező és kimenő áruk kezelése,- raklapok állványrendszerből történő ki- és betárolása,komozziózása,- induló / érkező gépjárművek fel- és lerakása,-.
 • Komissiózó/Csomagoló/Targoncavezető

  2051 Biatorbágy, Budaörsi utca 1
  Rendelés összekészítés, komissiózás A bejövő áru átvétele és eltárolása Áru raklapos és kartonos mozgatása (kb. 15-20 kg/karton) Kezelt tételek minőségi és mennyiségi ellenőrzéseÁltalános raktári teendők ellátása Raktári fejlesztésekben val.
 • Műszakvezető

  2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos út 28.
  műszakjához tartozó targoncavezető/raktáros kollégák munkájának napi szintű koordinálása, felügyelete operatív raktári folyamatok: áruérkeztetés; árukiadás; kiszállítások; partnerkiszolgálás; raktári rendszer szerinti szervezése és ellenőrzése gépi és kézi.
 • Áruátvevő munkatárs

  6729 Szeged, Szabadkai út 7.
  Beérkező raklapos áruk mozgatása, mennyiségi és minőségi átvétele Az árumozgás bizonylatainak pontos vezetése Készletek ellenőrzése Raktári rend fenntartása Leltárakban való részvétel Árufeltöltés Készletgazdálkodó.
 • Raktáros / targoncás munkatárs

  3516 Miskolc, Pesti út 3.
  Az árukiadó raktáros, targoncavezetői képesítéssel - lista alapján a kiadandó áruk összekészítése, tételes ellenőrzése - áruátvétel, -kiadás - a raktári / telephelyi rend folyamatos fenntartása - az áruk minőség-ellenőrzése - esetenként kézi anyagmozgatás lehetséges - esetenké.
 • Kiemelt raktáros

  2051 Biatorbágy
  Villástargoncával történő fizikai munkavégzés Az optimális árumozgás biztosítása, a raktár naprakész üzemeltetése, a beszállítás, kiszállítás és leltár pontosságának biztosítása, áruátvétel és ellenőrzés Fuvarszervezési és adminisztrációs osztállyal közvet.
 • Targoncás

  2151 Fót
  Árumozgatás Bejövő, kimenő áruk összekészítése Üzemi bekészítés