Laboráns állás, munka

26 db találat
 • Laboratóriumi asszisztens

  1204 Budapest, Köves u. 2-4.
  laboratóriumi feladatok ellátása, adatok rögzítése, adminisztráció
 • Orvosdiagnosztikai Laboratóriumi Asszisztens

  Budapest, XIII. Váci út
  Laboratóriumban végzett vizsgálatok és műszerek ismerete, használata, felügyelete Műszerek karbantartása, kalibrációja és kontroll mérések elvégzése Minták ellenőrzése, előkészítése a vizsgálatokhoz Vizsgálatok folyamatának felügyelete és ellenőrzé.
 • Analitikai laboráns

  Budapest, XXIII. kerület
  analitikai mérések elvégzése beérkező alapanyagok vizsgálata gyártásközi minőség-ellenőrzés végtermékek vizsgálata szoros együttműködés a gyártással termelés, ill. gyártás során felmerülő problémák kezelése reklamációkezelés.
 • Oldatkészítő laboráns

  Budapest, X. kerület, Gyömrői út
  Az oldatkészítéshez szükséges alapanyagok előkészítése a gyártási lap előírásainak megfelelően; Injekciós oldatok készítése, szűrése a technológiai előiratok alapján; Oldatkészítő tartályok, automata és félautomata rendszerek kezelése; Részvét.
 • Boncmester

  1143 Budapest, Tábornok utca 2.
  fő tevékenysége az állati tetemek boncolása, előkészítése diagnosztikai vizsgálatra, asszisztálás a boncoló állatorvos mellett, mintavétel kiegészítő vizsgálatok céljára, baktérium tenyésztés a laboratóriumba érkező vizsgálati anyagok átvét.
 • Laboratórium analitikus

  6782 Mórahalom, Vállalkozók útja 1/b.
  általános laboratóriumi tevékenység talaj-, víz- és növényminták kezelése, előkészítése, klasszikus és műszeres analitikai vizsgálata, a mérések dokumentálása
 • Laboratóriumi asszisztens

  8900 Zalaegerszeg
  Késztermékek (szilárd-, lágy- és folyékony gyógyszerformák), valamint késztermékekbe beépülő alap és segédanyagok fizikai és kémiai analízise; Reagensek, mérőoldatok készítése; Laboratóriumi műszerek, berendezések napi-, havi ellenőrzése; Klassziku.
 • Technikus/laboráns

  1078 Budapest, István utca 2.
  Gyakorlatok és előadások technikai anyagának előkészítése. Vizsgálati minták átvétele, adatok rögzítése, számlák kiállítása, készpénzkezelés. Számítógépes adatfeldolgozás. Vizsgálatra beküldött minták laboratóriumi feldolgozása. Részvétel t.
 • Laboratóriumi asszisztens

  2943 Bábolna
  minta előkészítések és analitikai mérések (rutin mérések, módszer fejlesztési mérések és –validálások kivitelezése) és azok GMP/GLP-elvek szerinti dokumentálása (klasszikus analitikai és műszeres mérések egyaránt – különösen fontosak a HPLC-s mérések!) szükség ese.
 • Kémiai ügyintéző

  Mártély, Rosmarin utca 1.
  a receptekkel/késztermékekkel, kémiai alapanyagokkal kapcsolatos dokumentációk elkészítése, aktualizálása a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően biztonsági adatlapok és termék adatlapok készítése és aktualizálása, magyar és idegen nyelven a termék.
 • Minőségellenőrző laboráns (vegyipar)

  3792 SAJÓBÁBONY, GYÁRTELEP hrsz. 024/217.
  A beérkező alapanyagok, gyártásközi minták, intermedierek és késztermékek vizsgálata klasszikus analitikai, illetve műszeres módszerekkel A vizsgálatokhoz szükséges berendezések üzemeltetése, szakszerű kezelése Minőségellenőrzés a gyártás során és a techno.
 • Laboráns anyagvizsgáló

  Budapest
  készítmények vizsgálata klasszikus és műszeres analitikai vizsgálati módszerekkel a minőségbiztosítás számára az érvényben levő gyógyszerkönyvek és analitikai előiratok szerint; vizsgálati oldatok, reagensek készítése; GMP szerinti munkavégzés;
 • Fermentációs technikus

  Budapest
  Két-, majd előre láthatóan 2020 szeptembertől három műszakos munkarendben termelő tevékenység végzése: az üzemben antigének fermentációs technológiával történő előállítása a vonatkozó előírások betartásával A termeléshez felhasznált anyagok és eszközök tárolása, b.
 • Laboráns

  Budapest
  Stabilitási, gyártásvalidálási és módszervalidálási minták pontos, precíz elkészítése; HPLC-s, esetenként GC-s mérések kivitelezése; Egyszerűbb mérések értékelése; Előírásoknak megfelelő GMP dokumentáció készítése az elvégzett feladatról; L.
 • Minőségügyi Laborasszisztens

  Leányvár
  Laborteszteket végez (alapanyag és késztermék) a vonatkozó dokumentációban előírt operatív eljárásoknak megfelelően Kezeli a minőségellenőrző labor vizsgálati és mérőeszközeit Analizálja a versenytársak termékeit az előírt módszerek és ütemezés szerint, di.