Laboráns állás, munka

19 db találat
 • Monitorozó technikus

  Gödöllő
  Ellátó rendszerek (víz, gőz, préslevegő) folyamatos monitorozása Gyártó terület folyamatos higiénés monitorozása Gyártó berendezések időszakos monitorozása Monitorozási minták vizsgálata Egyéb mikrobiológiai v.
 • Laboratóriumi asszisztens (fizikai, kémiai, érzékszervi vizsgálatok, műszakos munkarend, pályakezdőket is várunk)

  Kecskemét
  Gyártásközi ellenőrzés elvégzése és dokumentálása (Előkészíti és elvégzi az alapanyagok, félkész termékek és késztermékek fizikai, kémiai és érzékszervi vizsgálatait és dokumentálja) Ellenőrzi a gyárban és a laboratóriumban a higiéniai feltételek betartását
 • Klinikai laboratóriumi asszisztens

  1133 Budapest, Thurzó utca 5.
  Belvárosi állatorvosi klinikai laboratóriumban állati vérminták feldolgozása.Napi feladat a minták felvétele, archiválása, adminisztrációja. A minták automatizált feldolgozása, beleértve a gyakorlott mikroszkopos viz.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  300 000 Forint
 • MEO mintavevő

  Budapest
  Alapanyag beérkezés nyomon követése, vonatkozó szabványok szerinti mintázása, nyilvántartó és követő rendszerben történő rögzítése, vizsgáló labornak a minták átadása Heti és napi vizek mintázása és a vizsgáló labornak a minták átadása Primer és szeku.
 • Fermentációs technikus

  Budapest
  Két-, majd előre láthatóan 2020 szeptembertől három műszakos munkarendben termelő tevékenység végzése: az üzemben antigének fermentációs technológiával történő előállítása a vonatkozó előírások betartásával A termeléshez felhasznált anyagok és eszközök tárolása, b.
 • Bemérő, oldatkészítő

  Debrecen
  Az oldatkészítéshez szükséges alapanyagok előkészítése a gyártási lap előírásainak megfelelően; injekciós oldatok készítése, szűrése a technológiai előiratok alapján; oldatkészítő tartályok, automata és félautomata rendszerek kezelése; részvétel az.
 • Vegyészlaboráns

  Budapest, X. kerület
  Analitikai vizsgálatok végzése Gyártásközi és végtermék minták vizsgálata Napi laboratóriumi feladatok ellátása Vizsgálati jelentések készítése
 • Senior analitikus

  1097 Budapest, Kén utca 5.
  Nyersanyagok, intermedierek és gyógyszer hatóanyagok műszeres és klasszikus analitikai mérésének rutinszerű elvégzése és dokumentálása az érvényben lévő szabályzások szerint; GMP előírások betartása Kutatás-fejlesztés és üzem analitikai támogatása .
 • Research assistant

  1045 Budapest, Berlini utca 47-49.
  Kísérletek előkészítése és kivitelezése, beleértve a táptalajkészítést, mosogatást, mintavételt és minta előkészítését Folyadékkezelő robotokkal történő munkavégzés A laboratórium rendjének fenntartása A kutatómunka megfelelő dokumentációja, a mért.
 • Analitikus

  Budaörs
  a gyógyszergyártás, hatóanyaggyártás és termékfejlesztés mintáinak műszeres (HPLC, GC, UV, IR, stb.) és klasszikus (potenciometriás titrálás, Karl Fischer UV) analitikai módszerekkel történő vizsgálata izotóppal jelzett gyógyszerkészítmények, vonatkozó előírások s.
 • Laboratóriumi analitikus

  1097 Budapest, Kén utca 5.
  A beérkező nyersanyagok, oldószerek, csomagolóanyagok, valamint az üzemekben gyártott hatóanyagok és intermedierek előírás szerinti (a GMP elveket követve) mintavételezése. A minták előírás szerinti kezelése, a mintavételhez kapcsolódó dokumentációs és adminisztrá.
 • Biológus

  1026 BUDAPEST, KELEMEN LÁSZLÓ utca 12.
  laboratóriumi feladatok ellátása a köldökzsinórvér, köldökzsinór feldolgozása és a spermabanki tevékenység kapcsán, folyamatok dokumentálása.
 • Laboratóriumvezető

  1211 Budapest, Weiss Manfréd út 5-7.
  A laboratóriumvezető felelős a nyújtott szolgáltatások minőségéért és a vizsgálati eredmények megbízhatóságáért. Önálló munkavégzés az érvényes jogszabályok, szabványok, Minőségirányítási Kézikönyv és az MSZ EN ISO/IEC 17025 rendszerszabvány követelményeivel összh.
 • Laboratóriumi asszisztens

  1211 Budapest, Weiss Manfréd út 5-7.
  Laboratóriumi vizsgálatok végzése manuálisan és automatákon Szakmai protokollok alapján: vizsgálati minták átvétele, adminisztrálása, vizsgálatkérő lapok adatainak ellenőrzése, minták előkészítése, feldolgozása Továbbítandó minták azonosítása, címkézése
 • Laboratóriumi asszisztens

  Kecskemét
  laboratóriumi feladatok ellátása
 • Technikus (B5 TCO üzem)

  Budapest
  Egy műszakos munkarend Munkavégzés szöveti alapú vírusvakcina termelési folyamatokban, elsősorban aszeptikus munkaterületen, steril laborban Műszaki berendezések szakszerű kezelése A termeléshez kapcsolódó dokumentációs feladatok ellátása A.
 • Orvosi laboratóriumi asszisztens

  2600 Vác, Argenti Döme tér 1-3.
  Laboratóriumi vizsgálatok végzése kémiai és mikrobiológiai részlegen, manuálisan és automatákon Szakmai protokollok alapján: vizsgálati minták átvétele, adminisztrálása, vizsgálatkérő lapok adatainak ellenőrzése, minták előkészítése, feldolgozása Továbbíta.