Termékfejlesztés állás, munka

17 db találat
 • Lakossági hiteltermékfejlesztési menedzser

  1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 8.
  Elsősorban a Bank lakossági hiteltermékeivel és állami támogatásaival kapcsolatos termékfejlesztői feladatok ellátása: meglévő termékkör menedzselése, javaslattétel új termékek bevezetésére; Előnyt jelent, ha a fentiek mellett.
 • Senior termékgazda és termékfejlesztési szakember – Hitelkártya

  Budapest, V kerület
  Stratégiai és értékesítési célok elérését támogató, piac- és versenyképes fedezetlen hitel termék javaslatok önálló kialakítása (személyi kölcsön, folyószámlahitel, hitelkártya termékek); a kapcsolódó folyamatok folyamatos, önálló menedzselése Termék életciklus menedzsment (piac.
 • Junior tanácsadó

  Budapest
  a szenior tanácsadók és projekt menedzserek munkájának támogatása, az üzleti folyamatok és termékek felmérése, elemzése, nyomon követése, a projektek adminisztratív támogatása, informatikai rendszerek paraméterezése és tesztelése.
 • Digitális üzletfejlesztési menedzser

  Budapest
  End-to-end folyamatban végig tudod követni a digitális fejlesztések útját a tervezéstől a kialakításig Projekteket,projekt stream-eket vezethetsz Részt vehetsz a jelenlegi fióki folyamatok digitalizálásában bankcsoport szinten, nemzetközi partnerekkel, technológiai fejlesztőkkel.
 • Üzletfejlesztési menedzser - fedezetlen hitelek

  Budapest
  Lakossági fedezetlen hiteltermékek üzletfejlesztési feladatainak ellátása End-to-end digitális termékfolyamatok kialakítása, meglévő folyamatok digitális térbe történő áthelyezésének menedzselése Omnichannel folyamatok kidolgozása és bevezetése Termékek teljesítményének folyamato...
 • Viszontbiztosítási szakértő

  Budapest
  adatszolgáltatási, elszámolási kötelezettségeink teljesítése; a viszontbiztosítási szerződésmegújításhoz és a kockázatmodellezési tevékenységhez a szakterületektől információgyűjtés; aktív részvétel, a vállalat biztosítási portfólió nemzetközi viszon.