Termékfejlesztés állás, munka

20 db találat
 • IT bankbiztonsági szenior szakember

  Budapest, V. kerület
  Biztonsági szakértői feladatok kis, közepes és nagy fejlesztési projektekben Specifikációk és rendszertervek véleményezése biztonsági szempontból Egyeztetés a technikai szakértőkkel, részvétel a megoldások tervezésében Részvétel a biztonsági szabál.
 • Bankkártya üzletfejlesztési munkatárs

  Budapest, II. kerület
  Bankkártya üzletági (ezen belül elfogadási és/vagy kibocsátási) folyamatok kialakítása/támogatása, az üzleti és szabályozói környezet nyomonkövetése Bankkártya innovációk, kártyatársasági megfelelésekhez szükséges fejlesztésekben történő részvétel Versenyt.
 • Lakossági hitelreferens

  1095 BUDAPEST, LECHNER ÖDÖN fasor 8.
  Lakossági jelzáloghitelek és a Babaváró kölcsön kapcsán a hitel teljeskörű önálló lebonyolítása; Lakossági állami támogatások (CSOK) a kérelem teljes körű ügyintézése; A feladat magába foglalja: a benyújtott kérelmek előszűrését, dokumentumok ellenőrzését.
 • Termékmenedzser

  Országosan bárhonnan végezhető
  v
 • Bankműveleti Osztályvezető

  Budapest, Róbert Károly körút 61-65.
  Bankkártya Műveletek Osztály napi operatív (kibocsátás, elszámolás, POS elfogadás, visszaélések kezelése, stb. ) tevékenységének koordinálása Az üzletág betéti- és hitel kártya kibocsátói tevékenységéhez kapcsolódó termékek és szolgáltatások fejlesztési folyamatában való aktív ré...
 • Termékmenedzser

  Budapest
  nyomonköveted az ügyfél- és értékesítési igényeket, versenytársi és piaci elemzéseket végzel, új és módosított termékkoncepciókat, üzleti specifikációkat és termékfeltételeket készítesz, részt veszel termékfejlesztési, -bevezetési és termékmenedzsment proj.