Vendéglátás, Idegenforgalom vezető állás, munka

11 db találat
  • Étteremvezető

    Budapest
    Tréning alatt: Kezdetben megismered a Mekizés minden mozzanatát és 4-6 hónap alatt megtanulod az Étteremvezetői pozíció minden mozzanatát. Ehhez mi biztosítjuk: Az éttermi üzemeltetési alapok megtanulását Vezetői gyakorlatok elsajátítását Tréning után:.
  • Műszakvezető

    Veszprém / Siófok / Dunaújváros
    A tréning időszaka alatt (4-6 hónap) minden éttermi terület feladatainak elsajátítása A tréning után: műszakvezetői feladatok ellátása, az étteremben dolgozó kollégák koordinálása, irányítása, az étterem megfelelő üzemelésének biztosítása a műszakban, kiváló vendégélmény bizto.
  • Koordinátor / Trainer

    Veszprém / Siófok / Dunaújváros
    A tréning időszaka alatt (3-4 hónap) minden éttermi terület feladatainak elsajátítása A tréning után: koordinátori/traineri feladatok ellátása, az étteremben dolgozó kollégák oktatása, irányítása, az étterem megfelelő üzemelésének biztosítása a műszakban, kiváló vendégélmény b.
  • Üzletvezető

    Rugalmas munkavégzési hely
    A vendéglátó egység ( üzemi konyha ) elsőszámú vezetőjeként tulajdonosi szemlélettel irányítja az egység működését Menedzseli a zavartalan vendégkiszolgálást biztosító folyamatokat, és gondoskodik az ehhez szükséges személyi és tárgyi feltételekről Felügyeli az étterem szükséges.
  • Üzletvezető

    1074 Budapest, Dohány utca 22-24.
    Szolgáltatások önálló fejlesztése, optimalizálása HR és adminisztratív feladatok elvégzése Projekt munkák végrehajtása Alkalmazottak ellenőrzése, t.
  • Üzletvezető-helyettes, rendezvényszervező

    1137 Budapest
    új partnerek felkutatása, kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel (partnerlista állandó frissítése) teljes körű ajánlatok készítése, forgatókönyv megírása az üzletvezető munkájának támogatása, rendezvényeken való aktív részvétel a rendezvénye.
  • Üzletvezető

    1065 Budapest, Nagymező utca 14.
    - A service folyamatok gördülékenységének biztosítása, - A service kisegítése, példamutatás, - Az étterem tisztán, rendezetten tartás, - Pult rendelésének leadása, optimalizálása, - Pontos, precíz napielszámolás, - Beosztás írása,
  • Logisztikai vezető

    Téglás
    a konyhaüzemben előállított ételadagok kiszállításának tervezése, szervezése optimális kiszállítási útvonalak meghatározása a központ és a telephelyek logisztikai működésének koordinálása gépjárműflotta felügyelete beszállítási folyamatok tervezése, szervezése raktározási és anya...
  • Üzletvezető, rendezvényszervező

    Somló hegy
    Pincészet rendezvényterem, konyha, vinotéka, múzeum költséghatékony üzemeltetése A rendezvény terület éves bevételének és kiadásának szegmensenkénti tervezése, a megvalósulás folyamatos figyelemmel kísérése munkaszám szinten. A munkáltató gazdaságos folyamatainak kialakítása, ell...