Vendéglátás, Idegenforgalom vezető állás, munka

9 db találat
 • Üzletvezető

  1074 Budapest, Dohány utca 22-24.
  Szolgáltatások önálló fejlesztése, optimalizálása HR és adminisztratív feladatok elvégzése Projekt munkák végrehajtása Alkalmazottak ellenőrzése, t.
 • Étteremvezető

  Budapest
  Tréning alatt: Kezdetben megismered a Mekizés minden mozzanatát és 4-6 hónap alatt megtanulod az Étteremvezetői pozíció minden mozzanatát. Ehhez mi biztosítjuk: Az éttermi üzemeltetési alapok megtanulását Vezetői gyakorlatok elsajátítását Tréning után:.
 • Műszakvezető

  Veszprém / Siófok / Dunaújváros
  A tréning időszaka alatt (4-6 hónap) minden éttermi terület feladatainak elsajátítása A tréning után: műszakvezetői feladatok ellátása, az étteremben dolgozó kollégák koordinálása, irányítása, az étterem megfelelő üzemelésének biztosítása a műszakban, kiváló vendégélmény bizto.
 • Koordinátor / Trainer

  Veszprém / Siófok / Dunaújváros
  A tréning időszaka alatt (3-4 hónap) minden éttermi terület feladatainak elsajátítása A tréning után: koordinátori/traineri feladatok ellátása, az étteremben dolgozó kollégák oktatása, irányítása, az étterem megfelelő üzemelésének biztosítása a műszakban, kiváló vendégélmény b.
 • Üzletvezető-helyettes, rendezvényszervező

  1137 Budapest
  új partnerek felkutatása, kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel (partnerlista állandó frissítése) teljes körű ajánlatok készítése, forgatókönyv megírása az üzletvezető munkájának támogatása, rendezvényeken való aktív részvétel a rendezvénye.
 • Üzletvezető

  1065 Budapest, Nagymező utca 14.
  - A service folyamatok gördülékenységének biztosítása, - A service kisegítése, példamutatás, - Az étterem tisztán, rendezetten tartás, - Pult rendelésének leadása, optimalizálása, - Pontos, precíz napielszámolás, - Beosztás írása,
 • Logisztikai vezető

  Téglás
  a konyhaüzemben előállított ételadagok kiszállításának tervezése, szervezése optimális kiszállítási útvonalak meghatározása a központ és a telephelyek logisztikai működésének koordinálása gépjárműflotta felügyelete beszállítási folyamatok tervezése, szervezése raktározási és anya...