Éttermi vendéglátás állás, munka

44 db találat
  • Műszakvezető

    Budapest
    Nálunk a műszakvezető olyan, mint egy különleges Barista, aki a csapattal együtt megteremti a Starbucks Élményt Vendégeink számára mindamellett, hogy fejleszti vezetői készségeit és felkészül a jövőbeni Manager pozícióra.  Partnereinkkel együtt felelős az üzlet napi...
  • Gyorséttermi dolgozó

    1024 Budapest, Margit körút 103.
    Éttermi munkatársként te leszel a Meki arca vendégeink felé. A kasszánál köszöntöd őket vagy épp a kedvenc szendvicseiket készíted el. A rendelés összeállítása lesz a feladatot, így aztán az összes termékünket jól fogod ismerni és a teljes éttermi munkafolyamatban besegítesz....
    Havi nettó fizetés, juttatás:
    170 000 Forint
  • Étteremvezető - Pizza Hut (Szeged)

    Szeged
    A Pizza Hut-nál az Étteremvezető feladata, hogy biztosítsa a tökéletes kiszolgálást, a magas termékminőséget az étteremben a költségek optimális szinten tartásával. Feladata a bevétel tervezése, a pénzügyi eredmények elemzése és a lehetőségek folyamatos keresése, marketing...
  • Manager - Eger (Éttermi vendéglátás)

    Eger
    A csapat motiválása, mentorálása és vezetése, barátságos és megtartó munkakörnyezet megteremtése Az étterem irányítása, felelősségvállalás a pénzügyi eredményekért Vendégelégedettség és a minőségi kiszolgálás biztosítása Új munkatársak toborzása és kiválasztása A KFC...
  • Pizza Hut Éttermi munkatárs – Budapest

    Budapest
    kiváló vendégkiszolgálás a minőségre vonatkozó előírások betartása a munkakörnyezet rendben- és tisztántartása pozitív kisugárzás és csapatmunka
  • Műszakvezető (Éttermi vendéglátás) - Zalaegerszeg

    Zalaegerszeg
    A műszakban dolgozó csapat koordinálása és támogatása, barátságos és megtartó munkakörnyezet megteremtése A KFC vendégélmény és a minőségi kiszolgálás biztosítása A KFC mindig friss és minőségi termékeinek garantálása: készletgazdálkodás, rendelés, leltározás Feladatod, hogy...
  • Műszakvezető (Éttermi vendéglátás) - Sopron

    Sopron
    A műszakban dolgozó csapat koordinálása és támogatása, barátságos és megtartó munkakörnyezet megteremtése A KFC vendégélmény és a minőségi kiszolgálás biztosítása A KFC mindig friss és minőségi termékeinek garantálása: készletgazdálkodás, rendelés, leltározás Feladatod, hogy...
  • Üzletvezető

    1148 Budapest
    cégünk által üzemeltetett étterem működtetése, a szolgáltatás feltételeinek biztosítása, a napi üzletmenet megszervezése és felügyelete; az éttermi dolgozók kiválasztása, irányítása; étlap tervezése; alapanyagok rendelése, készletgazdálkodás; minőségügyi szabályozások...
  • Étteremvezető

    Mórahalom, 6782 Millenniumi sétány 4-6..
    A szálloda vendéglátóegységeinek szakmai felügyelete, irányítása, gazdaságos üzemeltetésének biztosítása, illetve annak megszervezése, vezetése és ellenőrzése. A beszállítókkal és a vendégekkel történő folyamatos kapcsolattartás, adminisztrációs feladatok ellátása, elemzések...
  • Pék/cukrász

    1075 Budapest, Holló utca 12.
    a péktermékekkel és süteményekkel kapcsolatos konyhai feladatok napi szintű ellátása. tisztaság és rend fenntartása minden munkaterületen Higiéniai és minőségi követelmények, gyártástervek betartása. Kenyérféleségek, péksütemények és különlegességek gyártása adott receptúra és...
  • Üzletvezető helyettes

    Budapest
    Alapanyagok rendelése, raktári rend felügyelete Éttermi tisztaság ellenőrzése, HACCP rendszer betartása, betartatása Kiváló vendégkiszolgálás megtartása, fejlesztése Munkatársak irányítása, munkájuk ellenőrzése, számonkérése Csapat motiválása, csapatépítés Új dolgozók...
  • Éttermi vezető

    Szekszárd
    Tréning alatt: Kezdetben megismered a Mekizés minden mozzanatát, és akár már 3 hónap alatt vezető lehetsz. Ehhez mi biztosítjuk: Az éttermi üzemeltetési alapok megtanulását Vezetői gyakorlatok elsajátítását Tréning után: Önállóan irányítasz és...
  • Chef / Konyhafőnök (Kecskemét)

    Kecskemét
    Konyhai feladatok irányítása, Összetett termelési feladatok szervezése, Szakácsok munkájának irányítása, Étlapok összeállítása, Alapanyag/nyersanyag gazdálkodás, HACCP előírások betartása és betartatása, Az üzleti egység törvényi és jogszabályi kereteknek megfelelő...