Éttermi vendéglátás állás, munka

28 db találat
  • Pizza Hut Műszakvezető - Budapest

    Budapest
    készen állsz az új kihívásokra nyitott vagy és jó kommunikációs képességekkel rendelkezel.
  • Étteremvezető

    3235 Mátraszentimre
    A szálloda vendéglátóegységeinek szakmai felügyelete, irányítása, gazdaságos üzemeltetésének biztosítása, illetve annak megszervezése, vezetése és ellenőrzése.
  • Vendéglátó üzletvezető

    2400 Dunaújváros
    Több évtizedes vendéglátóipari múlttal, egy 28 éve sikeresen működtetett dunaújvárosi étterem üzemeltetésében szerzett tapasztalatokkal, úgy döntöttünk, hogy várhatóan novemberben megnyitjuk új, konyhai csúcstechnológiával felszerelt, olasz hangulatú design szerint kialakított, a...
  • "bistro" Szakács Karriertipp!

    4014 Debrecen, Mezőgazdász utca 18.
    Pallag hangulatos környezetében működő, Debrecenben (2014) elsőként nyílt, kézműves pékségébe keresünk szakács kollégát, különös tekintettel "bistro" jellegű ételek készítésére.
  • Recepciós munkatárs

    Rugalmas munkavégzési hely
    Szállás és félpanzió foglalások kezelése a backoffice rendszerben.Ügyféltelefonok és mail-ek kezelése (, német, angol).Recepción a vendégek be és ki csekkolása, számlázás, pénztárkezelés,információ adás.Honlap tartalmak, levelek fordítása (, német, angol).Áruk rendelése, helyi pr...
  • Pizza Hut Étteremvezető – Budapest

    Budapest
    A Pizza Hut-nál az Étteremvezető feladata, hogy biztosítsa a tökéletes kiszolgálást, a magas termékminőséget az étteremben a költségek optimális szinten tartásával. Feladata a bevétel tervezése, a pénzügyi eredmények elemzése és a lehetőségek folyamatos keresése, marketing munkáb...
  • ToGo Melegkonyhai részlegvezető (Petőháza)

    9443 Petőháza
    A részleg munkájának teljes körű irányítása, szervezése és felügyelete Meleg-konyhai termékek recept szerinti elkészítése Alapanyagok rendelése Konyhai gépek és berendezések ismerete, használata HACCP előírások betartása és betartatása
  • Séf

    Budapest
    az étteremkonyhai operatív működésének irányítása, menük, kínálat kialakítása (napi ebédmenü heti rotációval) munkamenet napi szintű ellenőrzése, személyzet munkájának a koordinálása, konyhák tisztaságának, biztonságának, a belépő és kilépő termékek minőségének biztosítása, fogya...
Egyéb munkalehetőségek Vendéglátás, Hotel, Idegenforgalom kategóriában