Éttermi vendéglátás állás, munka

45 db találat
  • Felszolgáló

    1061 Budapest, Székely Mihály utca 2.
    Éttermi terítéshez és felszolgáláshoz szükséges előkészületek megtétele Étlap teljeskörű ismerete Vendégek udvarias és szakszerű kiszolgálása
  • Étteremvezető

    3235 Mátraszentimre
    A szálloda vendéglátóegységeinek szakmai felügyelete, irányítása, gazdaságos üzemeltetésének biztosítása, illetve annak megszervezése, vezetése és ellenőrzése.
  • Gyorséttermi dolgozó

    1024 Budapest, Margit körút 103.
    Éttermi munkatársként te leszel éttermünk arca vendégeink felé. A kasszánál köszöntöd őket vagy épp a kedvenc szendvicseiket készíted el. A rendelés összeállítása lesz a feladatot, így aztán az összes termékünket jól fogod ismerni és a teljes éttermi munkafolyamatban...
    Havi nettó fizetés, juttatás:
    200 000 Forint
  • Éttermi munkatárs

    1062 Budapest, Váci út 1-3.
    zökkenőmentes működés elősegítése rendelésfelvétel, pultozás, kasszázás vendégek udvarias, koordinálása és gyors kiszolgálása alapanyagok előkészítése
  • Pékműhely vezető

    1014 Budapest, Táncsics Mihály utca 25.
    Pékműhely vezetése Napi-, Heti munka megszervezése Kollégák delegálása, ellenőrzése, tréningezése Proaktív munakvégzés Létszám-és készletgazdálkodás
  • Felszolgáló (Fuchsbau Romantik Hotel SPA)

    Timmendorfer Strand, Romantik Hotel Fuchsbau, Dorfstraße 9-11, 23669 Timmendorfer Strand Deutschland
    az állandó zökkenőmentes szolgáltatás koordinációja és biztosításaa vendégekről való személyes, barátságos és szívélyes gondoskodásételek és italok szervírozásaelszámolás, pénztár
  • Éttermi üzletvezető (házhozszállítás)

    1138 Budapest, Váci út 187.
    az étteremi házhozszállítás napi működésének biztosítása, szervezési és adminisztrációs feladatok ellátásapénztárgép kezelése, napi elszámolások készítésefutárok munkájának szervezése, irányításaegyüttműködés a konyha...
  • Konyhafőnök

    1056 Budapest, Belgrád rakpart 13.
    Az étterem konyhájának teljes körű gazdasági és szakmai irányítása, jogszabályok szerinti működtetése.Konyhai személyzet kontrolálása , motivációja ,képzése, munkájuk beosztásuk megszervezése.