Pénzügyi, Számviteli vezető állás, munka

56 db találat
 • Pénzügyi vezető projektfinanszírozási területen

  Budapest
  Banki kapcsolatok, projektek és beruházások finanszírozásának kiépítése Belföldi és külföldi tőke- és hitelpiaci műveletekben való részvétel 6-8 fős pénzügyi és számviteli csoport irányítása szakmai és people management szempontból Cash management Adógazdálkodás kialakítása Havi.
 • Gazdasági osztályvezető

  Budapest, 1072 Rákóczi út 42.
  Az előirányzat-felhasználással kapcsolatos feladatok ellátása A bevételekkel és kiadásokkal kapcsolatos ellenőrzési feladatok A pénzügyi nyilvántartások elkészítése, vezetése, pénzügyi beszámolók (költségvetési tervek és beszámolók) elkészítése Az intézmény gazdálkodási feladatai...
 • Kontrolling vezető

  6900 Makó
  5 főből álló kontroller csapat vezetése Stratégiai, üzleti és pénzforgalmi tervek teljesülésének ellenőrzése Önköltségszámítások és jövedelmezőségi vizsgálatok Statisztikai adatszolgáltatással kapcsolatos feladatok ellátása Költségekre vonatkozó kimutatások elemzések kés.
 • Gazdálkodási és üzletviteli vezető

  Szombathely
  vállalkozásfejlesztési projektek vezetése, önálló lebonyolítása gazdasági vezető szerep ellátása Ügyfeleinknél Ügyfeleink üzleti tervének elkészítése Ügyfeleink kontrollingrendszerének kiépítése és folyamatos fejlesztése havi kontrollingjelentések személyes bemutatása az ideális.
 • Pénzügyi vezető

  Orosháza, 5900 Csorvási utca 31.
  Közvetlen vezetője az Európai pénzügyi vezető. Felügyeli a gyár pénzügyi tervezési és elemzési folyamatait (beosztotja 1fő termelési könyvelő). Irányítja és fejleszti a csapatot Jövőképünk és Prioritásainknak megfelelően. A gyár vezetői csapat tagjaként vevőközpontú üzlet.
 • Pénzügyi /számviteli osztályvezető

  Pétfürdő
  pénzügyi és számviteli feladatok irányítása a magyar Sztv. és az EU által befogadott IFRS sztenderdek előírásainak betartásával, az adótörvények figyelembevételével könyvelési vezetői feladatok ellátása, úgy, mint periódus nyitás/zárás munkálatai, évváltással kapcsolatos teendők.
 • Bérszámfejtési vezető

  Budapest
  egy családbarát és modern vállalati kultúra vár (home office lehetőség, nyitott és rugalmas hozzáállás) a szakmai fejlődést állandó képzésekkel és a gyakorlati tudás átadásával segítjük, fontos számunkra az ügyfél centrikus szemlélet, hiszünk az emberi ért.
 • Adózási csoportvezető

  Bicske
  5 fős adócsoport irányítása Adóbevallások ellenőrzése, határidőben történő adatszolgáltatások Jogszabályváltozások figyelemmel kísérése, implementációja, management és társterületek tájékoztatása, állásfoglalás kérelmek előkészítése Biztosítja a jogszabályokban foglalt előírásokn...
 • Főkönyvelő

  Budapest
  A könyvelői/pénzügy és számlázási csoport irányítása A könyvvezetés jogszabályoknak való megfelelésének biztosítása Éves számviteli zárás koordinálása, kapcsolattartás a könyvvizsgálókkal Éves beszámoló összeállítása Valutapénztárak könyvelése Bérek könyvelése Készletérték különb...
 • Számviteli osztályvezető

  Budapest, 1083 Ludovika tér 2.
  A havi költségvetési jelentések, negyedéves mérlegjelentések és az éves költségvetési beszámoló összeállítása a vonatkozó jogszabályoknak és az Egyetem belső utasításainak megfelelően. Az Egyetem pénzügyi és számviteli bizonylatainak teljes körű feldolgozása. A számviteli terület...