Pénzügyi, Számviteli vezető állás, munka

69 db találat
 • Gazdasági vezető helyettes

  Dunakeszi
  Jogszabályoknak, valamint a magyar számviteli szabványoknak megfelelő beszámolók, statisztikák, különböző jelentések összeállítása, ellenőrzése Adóbevallások elkészítése, benyújtása (adók és járulékok könyvelése, kapcsolattartás az adóhatóságokkal, bevallások, ada.
 • Könyvelési csoportvezető

  Budapest
  Szakmai kérdések koordinálása, az egységes kezelésmód biztosítása. Partnerekkel történő egyeztetésekben való részvétel. Havi zárási folyamatban való részvétel / zárási feladatok koordinálása a határidők figyelembe vételével. Főkönyvi számlaszámok e.
 • Gazdasági vezető

  1029 Budapest, Máriaremetei út 187.
  az intézmény működésével, épületek üzemeltetésével, a beruházásokkal összefüggő gazdálkodási és pénzügyi feladatok felelős irányítása, továbbá a főzőkonyha gazdálkodásának felügyelete, költségvetési tervek, beszámolók, jelentések készítése, felelősségválla.
 • Számviteli főmunkatárs

  1016 Budapest
  részvétel a Társaság napi, operatív pénzügyi és számviteli működésében közreműködés a főkönyv és az analitikus nyilvántartások vezetésével összefüggő feladatok végrehajtásában pénzügyi riportok készítése (számviteli tv. és az államháztartási tv. szerint eg.
 • Csoportvezető - Mérlegképes könyvelő Karriertipp!

  Rugalmas munkavégzési hely
  Főleg külföldi tulajdonosi hátterű és vezetésű vállalkozások számára számviteli és adózási szolgáltatást nyújtó vállalkozásunk egyik, 3-5 fős könyvelési csoportjának közvetlen irányítása, az időszakos feladattervek összeállítása és a végrehajtás irányítása és ellenőrzése. A fel.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  500 000 Forint
 • Gazdasági vezető

  KOMLÓ, 7300 KOMLÓ, NAGYRÉT utca 2.
  A vállalat gazdálkodási és pénzügyi tevékenységének szervezése, irányítása és ellenőrzése Aktív részvétel az üzleti tervezésben A vállalat eredményének nyomon követése, javaslattétel a szükséges beavatkozásokra Rendszeres riportok, kimutatások, jel.
 • Audit menedzser

  Budapest
  A teljes könnyvizsgálati folyamat menedzselése A csapat szakmai irányítása, munkájuk ellenőrzése Kiváló ügyfélkapcsolat kialakítása, ügyfelek elvárásainak, problémáinak hatékony kezelése
 • Kontrolling munkatárs

  Dunaújváros
  Ellenőrzi a cég összes területét: számviteli elszámolásokat utókalkulációt és költségelemzést bizonylati rend naprakészségét a leltározás folyamatát tulajdonosi szemléletű ellenőrzések helyszíni folyamatellenőrzések a projekte.
 • Főkönyvelő

  Budapest V. kerület, Ferenciek tere 2.
  A cég teljes körű számviteli, adózási és tb-kifizetőhelyi tevékenységének irányítása A társaság számvitelt érintő szabályozásainak elkészítése, aktualizálása, a számviteli politika betartása, betartatása 4 fős pénzügyi, számviteli, bér- és munkaügyi csopor.
 • Főkönyvelő

  1239 Budapest, Nagykőrösi út
  Feladatok:-ügyviteli csoport irányítása, ellenőrzése-számviteli, pénzügyi rendszer naprakész, folyamatos működtetése,-időszakos főkönyvi zárások, adóbevallások, éves beszámoló, riportok készítése,-jogszabályi változások követ.
 • Főkönyvelő

  2400 Dunaújváros
  Számviteli feladatok összehangolása; A könyvelő csapat szakmai támogatása és ellenőrzése; Éves és negyedéves beszámolók összeállítása; Riportok készítése a cégvezetés felé; Kontrolling feladatok; Áfa és egyéb bevallások, valamint az.
 • Plant controller (Gépipari projekt gyártás)

  Biatorbágy
  Pénzügyi és beruházási tervek meghatározása, a pénzügyi tervezési folyamat koordinálása Havi terv-tény elemzések elkészítése, eltérések okainak elemzése és magyarázata, a terv elérését célzó intézkedések kidolgozása Várható költségek és bevételek megtervez.
 • Senior könyvelő

  1117 Budapest, Hengermalom út 19-21.
  Könyvelőirodai megbízottként ügyfeleink könyvelésének teljeskörű ellátása Eredménylisták és kimutatások készítése Kapcsolattartás az ügyfelekkel, hatóságokkal és ellenőrzéseken való közreműködés Tájékoztatók készítése ügyfelek részére a várható adó.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  300 000 Forint
 • Kontrolling Vezető Szakértő

  Budapest, V kerület
  Részvétel a stratégiai és az operatív tervezésben, szoros együttműködés az üzleti divíziókkal, ALM, Treasury, Risk Controlling és Capital Management területekkel Üzleti területek eredményének nyomon követése, tény vs. terv elemzések készítése, eltérések okainak elemzése, előrejel...
 • Controller Karriertipp!

  Rugalmas munkavégzési hely
  How we will support your love of numbers and the quest to improve profitability:Working closely with operations management to capture key operating metrics and evaluate the impact on.