Pénzügyi, Számviteli vezető állás, munka

70 db találat
 • Head Of Country Finance

  Budapest
  The Head of Finance reporting directly to the Country General Manager and has a dotted line to the Senior Director Finance EMEA (Europe, Middle East, Africa). The Head of Finance is responsible for managing and planning the following areas A.
 • Főkönyvelő

  Budapest, II. kerület
  A magyar számviteli- és adójogszabályok naprakész ismerete, a kapcsolódó szakmai megfelelés biztosítása dokumentáció, folyamat, rendszerek szempontból. Szállítói számlák utalványozása, a szállítói utalások folyamatának felügyelete, a szükséges rendszerek, kapcsoló.
 • Főkönyvelő

  2200 Monor, Ipar u. 20.
  A magyar jogszabályok szerinti, valamint nemzetközi standardoknak (IFRS) megfelelő teljes körű könyvelési feladatok elvégzése, számviteli és analitikus nyilvántartások vezetése A Számviteli politika, a kapcsolódó szabályzatok alkalmazása Havi zárási felada.
 • Pénzügyi asszisztens

  1193 Budapest, Irányi Dániel utca 2.
  Számlák kezelése, pénzügyi tranzakciók előkészítése, pénügyi elemzések
 • Gazdasági / Pénzügyi vezető

  Budapest, V. kerület
  Közvetlenül az ügyvezetők irányítása alatt a cégcsoporthoz tartozó egészségügyi szolgáltató társaságok gazdasági feladatainak irányítása pénzügyi- számviteli- adózási- munkaügyi- HR tevékenységgel kapcsolatos szervezési, vezetési, irányítási feladatok ellátása
 • Gazdasági vezető

  8700 Marcali, Kossuth L. u. 82.
  Számviteli és adózási terület szakmai irányítása Éves beszámoló, mérleg készítése Közreműködés a hatósági ellenőrzésekben, könyvvizsgálatban Aktív részvétel a vállalatirányítási rendszer bevezetésében
 • Főkönyvelő

  1126 Budapest, Hertelendy utca 4.
  Budapesten működő, 10-15 főt foglalkoztató, túlnyomó többségében online játék-kiskereskedelemmel foglalkozó cégünkhöz keresünk főkönyvelőt.Feladatok: A magyar jogszabályokhoz alkalmazkodó, teljes körű könyvelési feladatok elvégzése Számviteli és anali.
 • Kontrolling csoportvezető

  Érd
  A Kontrolling csoport tevékenységének irányításán keresztül: a Társaság gazdasági tervezési rendszerét működteti, a Társaság utókalkulációs rendszerének teljeskörű ismeretében víziközmű rendszerekre vonatkozó tevékenységi eredménykimutatásokat készít,
 • Gazdasági és pénzügyi igazgató

  8000 Székesfehérvár, Tolnai utca 1.
  A számviteli, adózási, pénzügyi, munkaügyi, informatika és igazgatási tevékenység részvénytársaságra vonatkozó törvényeknek megfelelő működtetése, a területen dolgozó munkatársak munkájának a koordinálása. A stratégiai és az éves üzleti tervezés során a pénzügyi, munk.
 • Gazdasági vezető helyettes

  Dunakeszi
  Jogszabályoknak, valamint a magyar számviteli szabványoknak megfelelő beszámolók, statisztikák, különböző jelentések összeállítása, ellenőrzése Adóbevallások elkészítése, benyújtása (adók és járulékok könyvelése, kapcsolattartás az adóhatóságokkal, bevallások, ada.
 • Könyvelési csoportvezető

  Budapest
  Szakmai kérdések koordinálása, az egységes kezelésmód biztosítása. Partnerekkel történő egyeztetésekben való részvétel. Havi zárási folyamatban való részvétel / zárási feladatok koordinálása a határidők figyelembe vételével. Főkönyvi számlaszámok e.
 • Gazdasági vezető

  1029 Budapest, Máriaremetei út 187.
  az intézmény működésével, épületek üzemeltetésével, a beruházásokkal összefüggő gazdálkodási és pénzügyi feladatok felelős irányítása, továbbá a főzőkonyha gazdálkodásának felügyelete, költségvetési tervek, beszámolók, jelentések készítése, felelősségválla.
 • Számviteli főmunkatárs

  1016 Budapest
  részvétel a Társaság napi, operatív pénzügyi és számviteli működésében közreműködés a főkönyv és az analitikus nyilvántartások vezetésével összefüggő feladatok végrehajtásában pénzügyi riportok készítése (számviteli tv. és az államháztartási tv. szerint eg.
 • Csoportvezető - Mérlegképes könyvelő Karriertipp!

  Rugalmas munkavégzési hely
  Főleg külföldi tulajdonosi hátterű és vezetésű vállalkozások számára számviteli és adózási szolgáltatást nyújtó vállalkozásunk egyik, 3-5 fős könyvelési csoportjának közvetlen irányítása, az időszakos feladattervek összeállítása és a végrehajtás irányítása és ellenőrzése. A fel.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  500 000 Forint