Könyvvizsgáló, Belsőellenőr állás, munka

34 db találat
 • Audit Senior/Kontroller

  Győr
  Ügyfeleink számára könyvvizsgálati és tanácsadási szolgáltatások nyújtása Ügyfelekkel való kapcsolattartás Könyvvizsgálati munkák felügyelete Audittal kapcsolatos controlling feladatok Vizsgált területek hiányosságainak, felmérése, feltárás.
 • Pénzügyi kontroller

  1089 Budapest, Bláthy Ottó utca
  Részvétel a csoport pénzügyi zárási feladataiban, a beszámolási rendszer hatékony működtetésében A leányvállalatok teljeskörű pénzügyi-, kontrolling ellenőrzése (eltérések elemzése, számviteli nyilvántartások áttekintése, évközi elhatárolások könyvelése) H.
 • Pénzügyi ellenőr

  Budapest
  Belső folyamatok ellenőrzése. Számviteli bizonylatok, illetve azok kifizethetőségének ellenőrzése. Pénzügyi kimutatások, adatszolgáltatások készítése és ellenőrzése. Adatszolgáltatások ellenőrzése. Egyéb pénzügyi és ellenőrzési feladatok.
 • Belső ellenőr

  Budapest, I. Kerület
  Ellátja, illetve részt vesz a köztulajdonban álló gazdasági társaságok belső kontrollrendszeréről szóló 339/2019. (XII. 23.) Korm. rendelet, továbbá a Társaság Belső Ellenőrzési Alapszabály és Belső Ellenőrzési Kézikönyvében meghatározott feladatok végrehajtásában, különös tek.
 • International Accountant (ES-2820)

  Budapest
  Complex accounting of multiple international entities Participate in process improvement projects Coordinate local service providers Coordinate Statutory postings and statutory financials Governance of regional accounting standards and requ.
 • Junior Számviteli Szakértő

  Budapest. II. kerület
  a Bank önálló és a Csoport konszolidált eredmény kimutatásának, mérlegének és más kötelező éves jelentéseinek elkészítése az IFRS és egyéb, törvényi előírásokkal összhangban részvétel a Csoport konszolidációs eljárásainak végrehajtásában (tőke-, a.
 • Internal Control Coordinator

  Szentendre
  Providing professional advice to the operational teams of the European Ford National Sales Companies regarding compliance with Company Policies and for process improvements Completing annual self-assessment testing (end-to-end pro.
 • Könyvelő

  2040 Budaörs, Puskás Tivadar út
  Teljes körű könyvelés Adóbevallások készítése Havi és éves zárásokban való aktív részvétel Közreműködés könyvvizsgálatban és adóellenőrzéseken Főkönyvelő munkájának támogatása Üzemek támogatása pénzüggyel kapcsolatos kérdésekben
 • Junior könyvvizsgáló asszisztens

  Budapest
  Ellenőrzöd az éves beszámolókat a magyar és a nemzetközi standardoknak megfelelően Az analitikákat egyezteted a főkönyvvel Nyomon követed a leltározási folyamatokat Folyamatosan tartod a kapcsolatot az ügyfeleiddel A senior munkatársaid seg.
 • Junior Audit Assistant

  Budapest
  Ellenőrzöd az éves beszámolókat a magyar és a nemzetközi standardoknak megfelelően Az analitikákat egyezteted a főkönyvvel Nyomon követed a leltározási folyamatokat Folyamatosan tartod a kapcsolatot az ügyfeleiddel A senior munkatársaid seg.
 • Könyvelő

  1097 Budapest
  kft-k, bt-k teljes körű könyvelése (bérszámfejtés nélkül) bevallások elkészítése, benyújtása zárási feladatok elvégzése éves beszámolók, kimutatások elkészítése
 • Audit menedzser

  Budapest
  A teljes könnyvizsgálati folyamat menedzselése A csapat szakmai irányítása, munkájuk ellenőrzése Kiváló ügyfélkapcsolat kialakítása, ügyfelek elvárásainak, problémáinak hatékony kezelése
 • Audit Senior

  1103 Budapest, Kőér utca 2/A.
  Ügyfeleink részére minőségi könyvvizsgálati szolgáltatás biztosítása Folyamatos kapcsolattartás az ügyfelekkel, a csapattagokkal és a társosztályokkal Adatok és nyilvántartások összegyűjtése és elemzése Junior kollégák szakmai támogatása, mentorálá.
 • Belső ellenőr

  1239 Budapest, Nagykőrösi út
  -az éves kockázat alapú belső ellenőrzési terv elkészítése és engedélyeztetése-az éves ellenőrzési terv szerinti vizsgálatok tervezése, végrehajtása-célvizsgálatok tervezése, végrehajtása-felügyeleti adatszolgáltatások-a belső ellenőrzési intézkedés.