Könyvvizsgáló, Belsőellenőr állás, munka

33 db találat
 • Belső ellenőr

  Budapest, I. Kerület
  Ellátja, illetve részt vesz a köztulajdonban álló gazdasági társaságok belső kontrollrendszeréről szóló 339/2019. (XII. 23.) Korm. rendelet, továbbá a Társaság Belső Ellenőrzési Alapszabály és Belső Ellenőrzési Kézikönyvében meghatározott feladatok végrehajtásában, különös tek.
 • Internal Control Coordinator

  Szentendre
  Providing professional advice to the operational teams of the European Ford National Sales Companies regarding compliance with Company Policies and for process improvements Completing annual self-assessment testing (end-to-end pro.
 • International Accountant (ES-2820)

  Budapest
  Complex accounting of multiple international entities Participate in process improvement projects Coordinate local service providers Coordinate Statutory postings and statutory financials Governance of regional accounting standards and requ.
 • Junior Számviteli Szakértő

  Budapest. II. kerület
  a Bank önálló és a Csoport konszolidált eredmény kimutatásának, mérlegének és más kötelező éves jelentéseinek elkészítése az IFRS és egyéb, törvényi előírásokkal összhangban részvétel a Csoport konszolidációs eljárásainak végrehajtásában (tőke-, a.
 • Könyvelő

  2040 Budaörs, Puskás Tivadar út
  Teljes körű könyvelés Adóbevallások készítése Havi és éves zárásokban való aktív részvétel Közreműködés könyvvizsgálatban és adóellenőrzéseken Főkönyvelő munkájának támogatása Üzemek támogatása pénzüggyel kapcsolatos kérdésekben
 • Junior könyvvizsgáló asszisztens

  Budapest
  Ellenőrzöd az éves beszámolókat a magyar és a nemzetközi standardoknak megfelelően Az analitikákat egyezteted a főkönyvvel Nyomon követed a leltározási folyamatokat Folyamatosan tartod a kapcsolatot az ügyfeleiddel A senior munkatársaid seg.
 • Junior Audit Assistant

  Budapest
  Ellenőrzöd az éves beszámolókat a magyar és a nemzetközi standardoknak megfelelően Az analitikákat egyezteted a főkönyvvel Nyomon követed a leltározási folyamatokat Folyamatosan tartod a kapcsolatot az ügyfeleiddel A senior munkatársaid seg.
 • Könyvelő

  1097 Budapest
  kft-k, bt-k teljes körű könyvelése (bérszámfejtés nélkül) bevallások elkészítése, benyújtása zárási feladatok elvégzése éves beszámolók, kimutatások elkészítése
 • Audit menedzser

  Budapest
  A teljes könnyvizsgálati folyamat menedzselése A csapat szakmai irányítása, munkájuk ellenőrzése Kiváló ügyfélkapcsolat kialakítása, ügyfelek elvárásainak, problémáinak hatékony kezelése
 • Audit Senior

  1103 Budapest, Kőér utca 2/A.
  Ügyfeleink részére minőségi könyvvizsgálati szolgáltatás biztosítása Folyamatos kapcsolattartás az ügyfelekkel, a csapattagokkal és a társosztályokkal Adatok és nyilvántartások összegyűjtése és elemzése Junior kollégák szakmai támogatása, mentorálá.
 • Belső ellenőr

  1239 Budapest, Nagykőrösi út
  -az éves kockázat alapú belső ellenőrzési terv elkészítése és engedélyeztetése-az éves ellenőrzési terv szerinti vizsgálatok tervezése, végrehajtása-célvizsgálatok tervezése, végrehajtása-felügyeleti adatszolgáltatások-a belső ellenőrzési intézkedés.
 • Vezető belső ellenőr

  1082 Budapest, Futó utca 47.
  Az éves, kockázat alapú belső ellenőrzési terv elkészítése és engedélyeztetése Éves ellenőrzési terv szerinti vizsgálatok tervezése és végrehajtása Célvizsgálatok tervezése és végrehajtása Felügyeleti adatszolgáltatások ellenőrzése (Szolvencia 2 és.