Árufeltöltő állás, munka

115 db találat

Árufeltöltő munkatársakra mindig szükség van

Árufeltöltőkre napjainkban mindig szükség van, és bár folyamatos fizikai munkáról van szó, ez egy könnyen kiszámítható és végezhető feladatkör. Kisebb bolti egységektől a legnagyobb áruházakig foglalkoztatnak árufeltöltő munkatársakat, ennek köszönhetően az ilyen munkát vállalók gyakran találnak lakóhelyükhöz közeli munkahelyet.

Milyen feladatai vannak az árufeltöltő munkatársnak?

Az árufeltöltő feladatköre szerint folyamatosan figyeli a vásárlótérben a polcokon látható és megtalálható áruk mennyiségét és esztétikus elrendezését. Ő felel azért, hogy a raktári készlet lehetőségeihez képest fel legyenek töltve a polcok. Az árufeltöltőnek meg kell tanulnia, hogy melyik terméknek hol a helye és tudnia kell eligazodni a kereskedelmi egység raktárában, hogy minél gyorsabban után tudja tölteni a szükséges polchelyeket.

Mire van szükség az árufeltöltő állás betöltéséhez?

Különösebb képesítésre vagy végzettségre nincs szüksége az árufeltöltőnek, a munkáltató szabja meg, hogy mi az a minimális szint, aminek képzettség tekintetében meg kell felelnie. Van, ahol elegendő a nyolc általános elvégzése, de bizonyos helyeken követelmény az érettségi, ezt minden esetben érdemes még az állásinterjú előtt megérdeklődni.

Árufeltöltő munkatársakat jellemzően a legnagyobb áruházláncok keresnek rendszeresen, ennek köszönhetően az Aldi, a Lidl, a Tesco, a Spar hálózatban szinte bármikor el tudnak helyezkedni.