Álláskeresési tanácsok

Váltott műszak – megszokhatatlan?
2020. augusztus 03.

Váltott műszakban fizikai munkát végezni nem csak fizikailag, de mentálisan is megterhelő lehet. Hogyan lehet kezelni az ebből fakadó fáradtságot és stresszt?

Kis cég vagy nagy vállalat? Kinek melyik munkahely való?
2020. július 29.

Utánajártunk, kinek érdemes kis cégnél dolgoznia, és ki az, aki jobban jár egy nemzetközi cégóriással.

Így pihenjünk jól
2020. július 24.

Élni tudni kell – tartja a mondás, és így van ez a kikapcsolódással is. Tippeket és tanácsokat hoztunk a valódi feltöltődés érdekében.

A karrierépítés 4 pillére
2020. július 21.

A tudatos karrierépítés erőfeszítést igényel – a munkánk nem ér véget azzal, hogy elnyertünk egy megpályázott pozíciót. Mutatjuk, mit kell tennünk!

Ilyenek egy gyógyszerész mindennapjai
2020. július 15.

Mit csinál pontosan egy gyógyszerész? Mi szükséges ahhoz, hogy valaki eredményes lehessen ebben a szakmában? Az alábbi interjúban erre kerestük a választ.

Így dolgozik egy virtuális asszisztens
2020. július 31.

Mai cikkünkben egy olyan munkakört mutatunk be, amelyet bármikor, bárhonnan, bármilyen előképzettséggel betölthetünk.

Mi leszel, ha nagy leszel? Influencer!
2020. július 27.

Egyre gyakrabban hangzik el a fenti párbeszéd a szülők és Z generációs gyerekeik között, amely a témában kevésbé jártasak számára megmosolyogtatóan, vagy akár teljesen abszurdan is hangozhat. Mit jelent influencernek lenni?

Gyerekekre vigyázni bárki tud! – Vajon igaz?
2020. július 22.

Sokan látnak gyors, egyszerű kereseti lehetőséget a bébiszitterkedésben. Tényleg ilyen egyszerű lenne? A Lurkó Bébiszitter cégvezetőjét, Kovács Balázst kérdeztük.

Mesterségem címere: stílusmentor
2020. július 17.

A stílus maga az ember – tartja a mondás. Ez a mai interjúnk alanyának mottója is lehetne, aki szenvedélyből azon dolgozik, hogy kívül-belül önmagunk lehessünk.

Az örök dilemma: a bérigény
2020. július 14.

Bizonyára ismerős helyzet: álmaink álláshirdetésében kérik, hogy adjunk meg bérigényt is. Mennyi legyen az annyi? Hogyan ne mondjunk túl sokat vagy túl keveset?