-

Kompetenciáink, mint iránytűk

Bármilyen területen építjük karrierünket, rendkívül sok kompetenciát gyűjtünk össze az évek alatt. Hogyan aknázhatjuk ki ezeket álláskeresőként? Erre kerestük a választ.

2017.06.23.
-

Kik és hogyan vadásznak ránk a munkaerőpiacon?

Munkaerő-kölcsönző, személyzeti tanácsadó, fejvadász. Álláskeresési fázisban gyakran találkozhatunk ezekkel az elnevezésekkel, nem árt tisztában lenni vele, melyik mit is csinál, illetve hogyan lehet a segítségünkre.

2017.06.18.
-

Öröm a munka, ha figyelnek a dolgozóra

Dr. Babai Lászlót, a Prima Medica EgészségCsoport igazgatóját és orvos-természetgyógyászát a vállalati egészségmenedzsmentről kérdeztük.

2017.06.20.
-

A munkáltatóknak sem akadály

Sokat változott a munkáltatók hozzáállása a megváltozott munkaképességű munkavállalókhoz, de van még hová fejlődni. Szakember válaszolt a kérdéseinkre.

2017.06.15.
Takarító

Integrál Plussz FM Kft.

Pénzügyi asszisztens

Sykes Közép-Európa Kft.

Manikűrös/műkörmös

N&K CREATIV TEAM KFT.

-

Nyerjük meg a legjobb IT-sokat!

Az égető munkaerőhiány leginkább az IT szektort érinti. A toborzás szinte már a középiskolában elkezdődik. Nézzük egy piacvezető cég gyakorlatát!

2017.06.09.
-

Mennyi jut a pénztárcába?

Milyen keresetekre lehet számítani kisvállalkozásnál, költségvetési intézménynél és a nonprofit szektorban? Ebből a kutatásból kiderül!

2017.06.08.
-

A pályakezdők legfőbb értékei

Nézzük a szakértő tanácsait, pályakezdőként mivel ellensúlyozhatjuk a tapasztalatok hiányát!

2017.05.25.
-

A jövő elkezdődött!

A munkaerőpiac néhány éve folyamatosan változik. Hogy mire számíthatunk a jövőben, és hogyan készülhetünk fel az új trendekre, arról szakembert kérdeztünk.

2017.06.08.
-

Vissza a munkába!

Ha néhány évre megszakad a karrierünk, nem könnyű visszarázódnunk a munka világába. Lássunk egy kezdeményezést, amely nagy segítség lehet az érintetteknek!

2017.05.25.
-

Kémia a munkahelyen

Csupán belépőjegy a megfelelő szakmai tapasztalat egy álláshoz, de végül a kémia dönti el, hogy egy jelöltet elfogad-e a csapat.

2017.05.23.