-

Nyelvvizsga vagy nyelvtudás?

Számtalan munkakörben elengedhetetlen a magabiztos idegennyelvtudás, ami nem feltétlenül egy papír függvénye. Mit tehetünk, ha mégis elvárás a nyelvvizsga?

2017.08.10.
-

A diploma vagy a gyakorlat számít?

Cikkünkben arra a kérdésre keressük a választ, hogy a mai munkaerőpiacon érvényesülhetünk-e diploma nélkül, megfelelő szakmai tapasztalattal a hátunk mögött. Lássuk az eredményt!

2017.07.28.
-

5+1 tipp a nyerő motivációs levélhez

A motivációs levél pályázati anyagunk fontos eleme, és egyben egy hatásos eszköz is a kezünkben, ha jól használjuk. A szakértő elárulja, hogyan írhatjuk meg a legjobbra.

2017.08.09.
-

Mit tegyünk, ha alacsony fizetést ígérnek?

Mit tegyünk, ha eljutottunk az állásinterjú utolsó köréig, ahol kiderül, hogy a felajánlott fizetés alacsonyabb annál, mint amire számítottunk?

2017.07.25.
Sales munkatárs

MARSEUS COMPUTER KFT.

Raktári munkatárs (Budaörs)

Geodis Calberson Hungaria Kft.

-

A piac, ahol állást keresünk

Álláskeresőként nem elegendő a jó szaktudás és a több éves tapasztalat a sikerhez, ismernünk kell a piacot is, ahol munkát keresünk. Lássuk, mit kell ehhez tennünk!

2017.07.21.
-

Potenciális munkavállalók szabadulószobában

A munkaerőpiac változásai egyre kreatívabb megoldásokat kívánnak a munkáltatótól. Cikkünkben egy izgalmas példát mutatunk meg egy piacvezető cég gyakorlatából.

2017.07.13.
-

A hatékony álláshirdetés 4 kritériuma

Jó álláshirdetést feladni kihívás. Utánajártunk, mitől lesz jó és hogyan tehetjük hatékonyabbá!

2017.07.04.
-

Hányas vagy, avagy harc a bennszülöttekkel

A munkaerőpiaci helyzetjelentéseket böngészve gyakran találkozunk a különböző korosztályok besorolásával. Kik az X, Y és Z generáció tagjai, és milyen esélyekkel indulnak a legjobb állásokért?

2017.07.16.
-

Nem lehetetlen: így találtam munkát szeniorként

A nagy tapasztalattal rendelkező munkavállalók gyakran ütköznek akadályba az álláskeresés során. A megfelelő hozzáállás és a kitartás azonban mindig meghozza a várt eredményt.

2017.07.06.
-

Kompetenciáink, mint iránytűk

Bármilyen területen építjük karrierünket, rendkívül sok kompetenciát gyűjtünk össze az évek alatt. Hogyan aknázhatjuk ki ezeket álláskeresőként? Erre kerestük a választ.

2017.06.23.