MIKROSAT Kft.

Irodánk Zugló kertvárosában található, az Örs vezér tér közelében. Kellemes körülmények között, jó társaságban dolgozunk Apple számítógépeken. (Kávé, tea, bubis, bubitlan víz, klíma és jókedv az alapfelszereltség része.)

Webshop asszisztens

  Érdekelnek a műszaki dolgok? Számodra a SEO nem egy egzotikus fertőző betegség rövidítése? Szereted, ha egy termékleírás nem csak egy karakterhalmaz? Megnyugtat, ha valamit rendesen megcsináltál, azt el is ismerik?

  Ha tudsz nekünk segíteni a weboldalaink rendbetételénél, akkor várunk szeretettel egy összetartó, jófej csapatba.

  Fotóstúdiótechnikai termékeket forgalmazunk magyar, német és angol nyelvű honlapjainkon, amelyeket Neked kéne karbantartani. Nem csak csinálni vele valamit, aztán "jólvanazúgy", hanem profi módon, minden műszaki adatra, részletre, paraméterre odafigyelve.

  A munkád eredménye minden vásárló, profi vagy amatőr fotós számára érthető, ergonómikus webáruház és tudásbázis, amit több évtizedes tapasztalatunkra alapozunk.

  Rutint szerezhetsz nemzetközi e-kereskedelmi plattformokon, mint az E-bay, Amazon, Google shopping, mindez nem "multis" környezetben, hanem egy családias hangulatú 14 fős kisvállalkozásban.

  Amit várunk tőled:

  • Műszaki érdeklődés
  • Webshop termékfeltöltési gyakorlat
  • Precíz munkavégzés
  • Német és angol nyelvismeret előny.

  Ha Te is szeretnél velünk dolgozni, akkor kérlek küldj nekünk egy referenciát eddigi munkáid közül, ahol Te töltötted fel a termékeket, rövid leírással, fizetési igénnyel. Pl.: X Y vagyok, eddig az fűszeres-bolha-shop weboldalt kezeltem, 1200 féle bolhafajt töltöttem fel a mentolostól az ecetesig 43 kategóriában termékfotókkal, szöveggel, paraméterekkel, és a bolhaételek kulcsszóra ez a webshop az első helyen áll stb. stb.

  Kérlek ne intézz el egy már ötszáz helyre elküldött sablon önéletrajzzal, hogy hátha megteszik rajta a fotód, vagy a hobbid, esetleg egy szellemes megjegyzésed, vagy valamelyik végzettséged. Olyan munkatársat keresünk most, aki a webáruházak (shoprenter) termékleírásaiban, kezelésében jártas.

  Alvállalkozóként se jelentkezz, napi 8 órás munkáról van most szó, amit nálunk kell végezni, hogy a termékeket kezedbe foghasd, kipróbáld, lemérd vagy kérdezz róla, ha valami nem világos. Távmunka, SEO és Google ügynökség most nem aktuális. Néha a termékeket le is kell fotózni, ebben mi is, és jól felszerelt fotóstúdiónk is segítségedre lesz.

  Ha érdekel ez a munka, kérlek küldj egy önéletrajzot, referenciát, és fizetési igényedet.

  Üdvözlettel:

  Mészáros Tibor

  és a Mikrosat csapat

Állás, munka területe(i):

 • Adminisztráció, Asszisztens, Irodai munka
 • Adminisztrátor, Dokumentumkezelő
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • 1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

A felsoroltak közül mindegyik:

 • Angol - Alapfok/társalgási szint
 • Német - Alapfok/társalgási szint

Munkavégzés helye:

1141 Budapest, Vezér utca 106-108.

Havi nettó fizetési keret: 

160 000 HUF

Jelentkezés az állásra:

A jelentkezem gombra kattintás után kérem csatolja fényképes önéletrajzát pdf formátumban, amely tartalmazza a rerferenciáit is (melyik webáruházat üzemeltette az eddigiekben).