Normawood Korlátolt Felelősségű Társaság (NORMAWOOD KFT.)
  • Minden nagy dolog először kicsiben kezdődik. Ami egyszer egy kis garázs projektként indult ma már az egyik legértékesebb magyar cégként szerepel a Forbes 2019-es listáján. Mi mindig a legjobbat és a legtehetségesebbet keressük, hogy bővítsük a #Doclersquad-ot, mire vársz még? Csatlakozz hozzánk még ma!
  • A Docler cégcsoport tagja, a Normawood Korlátolt Felelősségű Társaság (NORMAWOOD KFT.) a Sváb-hegy csúcsán, a budai tájvédelmi terület határán, tiszta levegőjű környezetben fekvő 60 szobás szállodába új munkatársat keres az alábbi pozícióba

Munkatársat keresünk

Vezető szakács

pozícióba.

Főbb feladatok, munkák:

  • Szállodai büféasztalra (reggeli, ebéd, vacsora, snack-ek), a’la carte étkezésre és ételkiszállításra megfelelő ételek elkészítése, nagy mennyiségben főzés
  • VIP vendégek személyes kiszolgálása, szakmai kompetencia a kommunikációban is
  • Konyhai feladatok szervezése, kollégák irányítása
  • Minőségi étlapok összeállítása, Ayurveda testtípusok szerinti alapanyagok használata
  • Alapanyag és nyersanyag gazdálkodás, hatékony konyhagazdálkodás
  • HACCP előírások ismerete és számonkérése, betartatása

Az álláshoz tartozó elvárások:

  • Szakirányú szakácsvégzettség, egészséges életmód, táplálkozás témában szakmai továbbképzés
  • Legalább 2-4 éves konyhavezetői tapasztalat vegetariánus konyha területen
  • Magabiztos angolnyelv-tudás
  • Vegán, vegetáriánus, gluténmentes konyhai tapasztalat, elkötelezettség a természetes, egészséges, friss alapanyagokon nyugvó konyha és technológiák iránt
  • Megbízható, precíz munkavégzés, elkötelezettség a minőségi munkára
  • Nagy munkabírás
  • Együttműködő, pozitív személyiség, nyitottság az új ismeretek elsajátítására,
  • Képesség a tanult új elemek alkalmazására, nyitottság az akár azonnali használatukra, kísérletező, innovatív gondolkodás
  • B kategóriás jogosítvány
  • MS Office felhasználói szintű ismerete
  • Készletező program felhasználó szintű ismerete

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

  • Esetleges indiai, külföldi ayurveda központi tapasztalat
  • Vegán életmódra, értékekre való nyitottság
  • Ayurveda testtípusok ismerete, testtípus szerinti doshákat csökkentő étrend / receptek ismerete, nemzetközi trendek figyelembevétele
  • Indiai, keleti konyha ismerete, teák, fűszerek, gyógynövények, helyi alapanyagok használata

Amit kínálunk:

  • Versenyképes bérezés
  • Cafeteria
  • Privát egészségbiztosítás (Medicover)
  • Sportkártya
  • Innovatív környezet, támogató csapat
  • Változatos, komplex feladatkör
  • Ayurveda testtípus szerinti ételek on-the-job training
  • Lehetőség az önálló, kreatív munkavégzésre, alkotói szabadság
  • Modern konyha és munkakörnyezet

Állás, munka területe(i):

  • Vendéglátás, Hotel, Idegenforgalom
  • Éttermi vendéglátás
  • Szakmunka
  • Szakács

Szükséges tapasztalat:

  • 1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges végzettség:

  • Középiskola

Szükséges nyelvtudás:

  • Angol (Középfok/kommunikációképes szint)

Foglalkoztatás jellege:

  • Teljes munkaidő

Egyéb juttatások:

cafeteria, szakmai tréningek

Munkavégzés helye:

1121 Budapest, Eötvös út 52-54.

Jelentkezés módja:

Számunkra a kollégáink és a jelentkezők egészsége a legfontosabb, emiatt a kiválasztás, beléptetés teljes folyamatát online eszközökkel oldjuk meg (pl.: videóinterjú) személyes találkozó nélkül. Jelentkezéseiket továbbra is örömmel fogadjuk és feldolgozzuk.