Mert siker csak együttműködésből születhet.

Mint európai építőtechnológiai konszern, évente több ezer építményt hozunk létre, amelyhez a megfelelő emberekre, építőanyagokra és eszközökre a megfelelő időben és helyen van szükségünk. Csapatmunka nélkül - földrajzi határokon és területeken átívelően - ez nem lenne lehetséges. Legyen Ön is csapatunk tagja!

A STRABAG Magyarország cégcsoport országos lefedettséggel, hazánk minden régiójában jelen van. Ezzel az adottsággal egyedülállóak vagyunk a magyar építőipari cégek között. Tevékenységünk az építőipar teljes vertikumát felöleli, az alapanyag bányászattól és gyártástól a magas-, mélyépítési és speciális mérnöki létesítmények kivitelezéséig. A magasépítési szervezet csapatába keresünk egy elhivatott, jó porblémamegoldó képességgel rendelkező VÁLLALKOZÁSI ELŐKÉSZÍTŐ munkatársat. Új munkatársunk feladata lesz többek között a STRABAG magasépítés generál kivitelezés tender pályázatok ajánlati kalkulációjának komplett összeállítása. Munkája során a STRABAG által fejlesztett projekt kalkulációs szoftvert fogja használni, amelyhez elengedhetetlen a számítástechnikai affinitás. Az elsősorban adminisztratív munka pontos és felelősségteljes hozzáállást kíván. Újbudán az Infoparkban található központunkban egy színvonalas, modern, parkosított irodaházban dolgozunk, ami tömegközlekedéssel jól megközelíthető.

VÁLLALKOZÁSI ELŐKÉSZÍTŐ (MAGASÉPÍTÉS)

(Job-ID: req26191)

Feladatok:

 • tender dokumentációk, tervek átnézése
 • műszaki tartalom felülvizsgálata
 • mennyiségek ellenőrzése
 • kockázatok és esélyek feltárása
 • alvállalkozói ajánlatok bekérése, feldolgozása
 • saját kalkulációk készítése

Elvárások:

 • felsőfokú műszaki végzettség (építőmérnök vagy építészmérnök)
 • azonos munkakörben szerzett több éves munkatapasztalat
 • ELŐNY: német vagy angol nyelvismeret

  Cégünk gondoskodik munkatársai folyamatos képzéséről, szakmai fejlődéséről. Saját szervezésű és külső tanfolyamaink minden dolgozónk számára rendelkezésre állnak. Kollégáinknak a legjobb minőségű munkaeszközöket biztosítjuk a legkorszerűbb technikával ötvözve, hogy mindenki a legjobbat hozhassa ki magából. Ha szeretne egy fiatalos csapatban, modern munkakörnyezetben egy kihívásokkal teli, változatos munkakört ellátni, várjuk jelentkezését.

STRABAG-MML KFT
Miskei Anita
Budapest, Gábor Dénes u. 2. (Infopark D épület)
H-1117 Budapest
+36 1 358-5417
strabag.hu