Tetszik Önnek ez az állás?
Jelentkezzen rá most!
Német tulajdonú cég

Élelmezési ágazata

Üzletvezető helyettes

munkatársat keres.

FELADATOK:

  • Élelmezési üzem (kórházi konyha) napi feladatainak irányítása és ellenőrzése az üzletvezető irányítása alapján, (reggeli, ebéd, vacsora) biztosítása az év minden napján
  • tálalás szakmai felügyelete, kapcsolattartás, egyeztetés a megrendelő vezető dietetikusával, valamint az osztályos dietetikusokkal
  • Az egyéni tálcás tálalási rendszer szakmai felügyelete (jelenlét és irányítás a tálalás alatt)
  • gazdálkodás, a megadott keretek között
  • Az üzletvezető irányítása alatt a konyha szakmai munkájának optimális szervezése

ELVÁRÁSOK:

  • felsőfokú szakmai végzettség
  • 3-5 éves szakmai, és vezetői gyakorlat
  • számítógépes élelmezési program (QB), valamint Microsoft Office felhasználói szintű ismerete
  • precíz, pontos, dinamikus munkavégzés
  • vezetői rátermettség, határozottság, önállóság, jó kapcsolatteremtő képesség,erkölcsi bizonyítvány

EGYÉB INFORMÁCIÓ:

  • Munkakezdés:azonnal
  • Lehetőleg budapesti lakhely

MUNKAIDŐ:

  • Folyamatos munkarend napi 8 óra, változó munkakezdéssel

FIZETÉS:

  • Fizetési igény megjelölésével, megegyezés szerint

Állás, munka területe(i):

  • Értékesítés, Kereskedelem
  • Üzlet-, Boltvezető
  • Vendéglátás, Hotel, Idegenforgalom
  • Közétkeztetés, Üzemeltetés
  • Vendéglátás, Idegenforgalom vezető
  • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

  • 3-5 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

  • Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

Budapest, XII. kerület

Jelentkezés módja:

Fényképes önéletrajzot várunk a "jelentkezem" gombra kattintva.

A hirdetés adatai:
  • Pozíció neve: Üzletvezető helyettes
  • Rövid pozíció név: Üzletvezető helyettes
  • Hirdető cég: P. DUSSMANN Kft.
  • Elsődleges kategória:
  • Terület: Budapest
  • Város: XII. kerület
  • Feladatok: Élelmezési üzem (kórházi konyha) napi feladatainak irányítása és ellenőrzése az üzletvezető irányítása alapján, (reggeli, ebéd, vacsora) biztosítása az év minden napján tálalás szakmai felügyelete, kapcsolattartás, egyeztetés a megrendelő vezető dietetikusával, valamint az osztályos dietetikusokkal Az egyéni tálcás tálalási rendszer szakmai felügyelete (jelenlét és irányítás a tálalás alatt) gazdálkodás, a megadott keretek között Az üzletvezető irányítása alatt a konyha szakmai munkájának optimális szervezése
  • Elvárások: felsőfokú szakmai végzettség 3-5 éves szakmai, és vezetői gyakorlat számítógépes élelmezési program (QB), valamint Microsoft Office felhasználói szintű ismerete precíz, pontos, dinamikus munkavégzés vezetői rátermettség, határozottság, önállóság, jó kapcsolatteremtő képesség,erkölcsi bizonyítvány
  • Elvárt végzettség: Főiskola
  • Elvárt nyelvismeret: Nem igényel nyelvtudást
  • Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő
  • Szükséges tapasztalat: 3-5 év szakmai tapasztalat
  • Feladás dátuma: 2018-06-14
  • Lejárati dátum: 2018-07-12
Állás, munka még: P. DUSSMANN Kft.>