Megbízónk külföldi tulajdonú, Magyarországon néhány éve működő, folyamatosan fejlődő vállalat, mely kilincsek forgalmazásával foglalkozik. A vállalat értékesítési tevékenységének erősítésére keresünk

TERÜLETI ÉRTÉKESÍTŐT

KILINCSEK
(Budapest és Nyugat-Magyarország)

Feladatai

  közé tartozik Budapest nyugati részén és Nyugat-Magyarországon lévő ügyfelek részére történő értékesítés, új vevők felkutatása, üzletpolitika/koncepció kidolgozása és végrehajtása az értékesítési területen, piaci elemzés és marketingtevékenységre vonatkozó javaslatok kidolgozása, vevő specifikus eladásösztönző tervek kidolgozása/megvalósítása.

Ideális pályázónk

  legalább középiskolai végzettséggel rendelkezik, lakóhelye Budapesten vagy Budapest nyugati vonzáskörzetében van. Feltétel a „B” kategóriás gépjármű vezetői engedély és az utazási hajlandóság. Előnyt jelent az értékesítési tapasztalat és valamennyi műszaki ismeret.

  Közgazdasági végzettséggel rendelkező pályakezdő fiatalok jelentkezését is várjuk, akik elhivatottságot éreznek és motiváltak az értékesítői szakma iránt.

Állás, munka területe(i):

 • Értékesítés, Kereskedelem
 • Értékesítési munkatárs
 • Területi képviselő
 • Marketing, Média, PR
 • Piacelemző, Piackutató
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • Mindegy, vagy nem igényel tapasztalatot

Szükséges nyelvtudás:

 • Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

Rugalmas munkavégzési hely - Budapest, Baranya megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Komárom-Esztergom megye, Somogy megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye

Jelentkezés módja:

Kérjük, magyar nyelvű fényképes pályázatát - amelyet bizalmasan kezelünk – a 38642. pályázati számra hivatkozva az alábbi címre küldje el.

Új adatkezelési rendelkezések!

Fontos számunkra személyes adatai védelme, ezért szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy módosult a felhasználókra vonatkozó Adatkezelési Tájékoztató és a Munkáltatói Adatkezelési Tájékoztató , melyekben rögzítettük az újonnan bevezetésre kerülő chat beszélgetés és a hirdetői visszahívás kérés funkció adatkezelési feltételeit. Frissítettük továbbá az adatfeldolgozó partnerek listáját, amely új együttműködések révén a profession.hu szolgáltatásainak és működésének hatékonyságát kívánjuk növelni.