A Netrisk.hu Kft.

Telefonos ügyfélszolgálatos és értékesítő munkatársakat

keres saját callcenterébe,

  6 vagy 8 órában, XIII.- kerületi irodájába, sikeres betanulás után otthoni munkavégzés lehetőségével is!
   
  8 órás munkaidő esetén: bruttó 255 000 Ft (215 ezer fixalapbér + 40 000 minőség díj) + teljesítmény arányos jutalék + próbaidő után cafeteria

  6 órás munkaidő esetén: bruttó 205 000 Ft fix alapbér + teljesítmény arányos jutalék + próbaidő után cafeteria
   
  Átlagosan megkereshető jutalék mindkét időbeosztásban bruttó 150-200 ezer forint, de nincs felső határa!
   
  Mi több, szabadságod idejére munkabér kiegészítést adunk, hogy akkor is legyen jutalékod, amikor jól megérdemelt pihenésedet töltöd! J

Napjaid ezzel telnek majd nálunk:

  Munkaidődben ügyfeleinket és az új érdeklődőket segíted a számukra legmegfelelőbb biztosítás megkötésében és az ügyintézésben. Célunk, hogy ügyfeleink profi ügyfélkiszolgálásban részesüljenek, ezért:
  • Az új érdeklődők igényeit meghallgatva, először díjszámítást fogsz készíteni online kalkulátorunkkal, ami alapján összehasonlíthatóvá válnak partner biztosítóink ajánlatai. Szakértő kollégaként pedig a felmerülő kérdéseket megválaszolva az ajánlat elkészítésében és a biztosítás megkötésében is teljes körű segítséget nyújthatsz.
  • Meglévő ügyfeleinkkel folyamatos kapcsolatban leszel, azért, hogy tudják, bizalommal fordulhatnak hozzád, ha az ügyintézéskor szükségük van segítségre vagy egy új biztosításra.

Ez vár rád, ha csapatunk tagja leszel:

  A Netrisk.hu-nál munkatársakat keresünk és nem munkavállalókat, és szeretnénk, ha minél tovább számíthatnánk rád, mint elégedett és motivált munkaerőre!
  • Pályafutásod nálunk szakmai képzéssel, oktatással kezdődik, ahol megismertetünk a termék és folyamat információkkal és a különböző ügyfélkezelési technikákkal.
  • Tudjuk, hogy a munkán kívül is van életed, ebből adódóan figyelünk a munka és magánélet egyensúlyának megteremtésére. Biztosítjuk számodra, hogy a 6 vagy 8 órás munkarendedet a lehetőségekhez képest rugalmasan alakítsd ki, sőt, fél év után akár Home Office-ban is dolgozhatsz. Eredményes munkával nálunk az sem lehetetlen, hogy akár kötetlen munkaidőd legyen!
  • Szerintünk a jó munkához szükség van vidámságra és a barátságokra is, ezért csapatunk rendszeresen szervez munka utáni közös programokat. Szeretünk jókat enni, inni, szórakozni. Nem véletlen, hogy a CC-ben dolgozó kollégák 30%-a már több mint 5 éve tartozik a csapathoz.
  • Fix fizetésed egy 6 órás munkaidő esetén, bruttó 205 000 Ft, 8 órás munkaidő esetén 255 000 Ft lesz, amit már az oktatás idejére is megfizetünk neked. A fix alapbéredet a teljesítményeddel arányos jutalékkal egészítheted ki. Ez átlag br. 150-200.000 Ft körül mozog, felső határa nincsen. Mindehhez a próbaidőd lejárata után, ami 3 hónap, még cafeteriát is választhatsz magadnak kiegészítésként.

Veled szeretnénk dolgozni, ha:

  • Mivel a biztosításközvetítés egy felelősségteljes szakma, amit törvény is szabályoz, szükséges, hogy rendelkezz diplomával vagy MNB vizsgával. ( A MNB vizsga megszerzésében tudunk neked segíteni, de diplomát nem tudunk neked intézni :) )
  • Ideális, ha van már ebben a munkakörben szerzett tapasztalatod, de ha nincs, akár meg is tudjuk tanítani számodra a szükséges szakmai ismereteket.
  • Mivel emberekkel fogsz azonban ebben a munkakörben foglalkozni, úgy látjuk, akkor tudsz majd eredményesen dolgozni és sikerélményekre szert tenni, ha alapvetően kiegyensúlyozott, motivált, nyitott és kitartó személyiség vagy, valamint nem esik nehezedre a szép és udvarias kommunikáció.

Állás, munka területe(i):

 • Értékesítés, Kereskedelem
 • Értékesítési munkatárs
 • Ügyfélszolgálat, Vevőszolgálat
 • Telefonos ügyfélszolgálat
 • Teljes munkaidő
 • Részmunkaidő 6 óra

Szükséges tapasztalat:

 • Mindegy, vagy nem igényel tapasztalatot

Szükséges nyelvtudás:

 • Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

Budapest, 1138 Madarász Viktor utca 47-49.

Szívesen megismerkednénk veled!

Ha úgy érzed, hogy érdekel az általunk felvázolt munkakör év és jövőkép, akkor első körben küldj nekünk egy fényképes önéletrajzot,hogy lássuk, tudunk e személyesen is találkozni!

Az állásajánlatra történő jelentkezéssel kapcsolatos adatkezelésről a weboldalunkon talál információt. Kérjük, az adatkezelési szabályok tudomásulvétele esetén küldje el jelentkezését Társaságunkhoz.