Telefonos folyamatkoordinátor

Vital Help Information Kft.

Otthonról végezhető

Biztosított eszközök
Laptop Mobiltelefon
Biztosított eszközök
Laptop Mobiltelefon
Vital Help Information Kft.

Szeretsz emberekkel foglalkozni? Szeretsz segíteni a kollégáidnak, hiszen egy csapat vagytok? Fontos számodra, hogy ne csak a munka menjen jól, de minden pontosan dokumentálva is legyen? Ha magadra ismertél, akkor ne is keress tovább! Megnyílt nálunk a

telefonos folyamatkoordinátor

pozíció

Telefonos folyamatkoordinátorként a te feladatod lesz azon kollégák segítése és koordinálása, akik az ügyfeleinkkel tartják a kapcsolatot. Neked kell figyelned, hogy mindig legyen elég kolléga vagy több telefont kell vállalnod, ha sok a munka. Te is napi szinten fogsz beszélni a törzsvásárlóinkkal, így jó ötleteket adhatsz a többi telefonosnak, hogyan tudnak még jobban segíteni ügyfeleinknek és javaslatot is tehetsz új folyamatok bevezetésére.  Ne aggódj, nem kérjük, hogy „idegeneket zaklass” telefonon. Célunk, hogy rendszeres vevőink körét növeljük azzal, hogy mindannyiukkal jó kapcsolatot alakítunk ki.

Szeretnénk, ha lenne minimum középfokú végzettséged. Örülnénk, ha lenne tapasztalatod eladás vagy ügyfélkommunikáció terén, de nem nagy gond, ha eddig más területen dolgoztál. A napi munkádhoz szükség lesz a számítógép és az Office csomag magabiztos használatára. Ezenkívül fontos, hogy mindig kutasd az új módszereket, lehetőségeket. Emberekkel kell foglalkoznod, ezért elengedhetetlen, hogy türelmes legyél, tudj kompromisszumot kötni és jól ki tudd magad fejezni.

Ha hozzánk jössz, természetesen biztosítunk a munkádhoz minden szükséges eszközt (telefon, számítógép). A munkádat teljes mértékben otthonról végezheted, nekünk az a fontos, hogy kezedben tartsd a dolgokat!

Ha te is hiszel abban, hogy egy jó csapatban a munka is jobban megy, akkor ne habozz, kattints a jelentkezz gombra!

Állás, munka területe(i):

  • Ügyfélszolgálat, Vevőszolgálat
  • Telefonos ügyfélszolgálat
  • Ügyfélszolgálat, Ügyfélkapcsolat vezető
  • Vevőszolgálat
telefonos folyamatkoordinátor
Vital Help Information Kft.
Otthonról végezhető