A Ferropatent Zrt. vas- és acélipari termékek forgalmazásával és minőségi feldolgozásával foglalkozik. A több, mint 100 családnak munkát adó, teljes egészében magyar tulajdonban lévő Társaságunk vezető piaci pozíciót tölt be a hazai acélipar és fémfeldolgozás területén és egyike Tolna megye legmeghatározóbb vállalkozásainak.
A vevők mellett Társaságunk legfontosabb értéke a dolgozó. Fejlődésünk és sikeres működésünk záloga munkatársaink szaktudása, elkötelezett hozzáállása és szolgáltatásaink magas színvonala. Kiemelt figyelmet fordítunk és támogatást nyújtunk munkavállalóink célzott oktatására és képzésére. Hiszünk abban, hogy magas minőséget csak elkötelezett, szakképzett és motivált munkatársakkal együtt tudunk elérni.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk jelentkezését az alábbi pozíciókba:

TECHNOLÓGUS

Feladatok:

  a beérkező műszaki igények technológiájának kidolgozását követően a vonatkozó árajánlatok megküldése, nyomon követése; gyártással kapcsolatos dokumentációk vezetése

Elvárások:

  műszaki középiskolai végzettség (a technikusi végzettség előny); tervezői programok ismerete (Asper, SAPS, AutoCad, SolidEdge, Omnivin) és valamelyik gyakorlott használata műszaki rajzolvasási ismeretek)

Amit kínálunk az elkötelezett munkáért:

  korrekt bérezés és juttatási csomag, műszakpótlék, igény esetén lakhatási támogatás, munkába járási támogatás, teljes munkaruházat biztosítása, változatos, kihívásokkal teli munkakör, szakmai fejlődés és hosszú távú munkalehetőség, valamint stabil vállalati háttér.

  Pályakezdők jelentkezését is várjuk!

Állás, munka területe(i):

 • Gyártás, Termelés
 • Gyártás technikus
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • Mindegy, vagy nem igényel tapasztalatot

Szükséges nyelvtudás:

 • Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

7100 Szekszárd, Bátaszéki út 70.

Jelentkezés:

önéletrajz megküldése a pozíció megjelölésével a „Jelentkezem” gombon keresztül vagy az önéletrajz személyesen is leadható Társaságunk székhelyén, a 7100 Szekszárd, Bátaszéki út 70. szám alatt.

Nálunk biztosan megtalálja a számítását!