Technical support consultant

  Technical support consultantként veled fognak elsőként kapcsolatba kerülni azok a magyar ügyfeleink, akik kérdésekkel fordulnak hozzánk a szoftverünkkel kapcsolatban. Fő feladataid egyike az lesz, hogy különböző beérkező kérdéseket, problémákat elemezz és oldj meg.

  Téged keresünk, ha szereted a kihívásokat, és szeretsz segíteni az embereknek problémáik elemzésében és megoldásában.

A te munkád

  A TOPdesknél egy szolgáltatásmenedzsment-szoftvert fejlesztünk és értékesítünk, világszerte közel 4000 ügyfelünk munkáját támogatjuk megoldásunkkal. A te munkád abból fog állni, hogy legjobb tudásod szerint segíted megválaszolni magyar ügyfeleink és kollégáink felmerülő kérdéseit, problémáit. Meghallgatod őket, együtt gondolkodsz velük, kérdéseket teszel fel és priorizálod a megoldandó feladataidat.
  Néhány esetben gyorsan meg fogod tudni oldani a felmerülő feladatokat, azonban az is elő fog fordulni, hogy mélyre kell ásnod a probléma okának felkutatásáért. Tudnod kell azt is, hogyan kommunikáld a megoldást barátságos, de professzionális módon. A külföldi kollégákkal való szoros együttműködés miatt a folyékony angol nyelvtudás elengedhetetlen.
  Új, modern irodánkban az értékesítő és az implementálást végző tanácsadó kollégáinkkal fogsz majd együtt dolgozni. Néha pedig az ügyfeleinket is meglátogatod, így minden nap más feladatot rejt majd.

A tréninged

  Mint technical support consultant egy olyan tréningidőszakkal fogsz kezdeni, amikor megtanulsz mindent a TOPdeskről, az ügyfeleknek biztosított SaaS környezetünkről, az ITIL-ről és olyan adatbázisokról, mint MS SQL. A tréningnek egy részét külföldön fogod megkapni. Amint elsajátítottad az alapokat, a napod nagy részét a beérkező problémák technikai és funkcionális megoldásainak felkutatásával fogod tölteni.

Te vagy az ideális jelölt, ha…

 • stabil háttérrel rendelkezel IT területen
 • szeretsz analitikusan megoldható problémákkal foglalkozni, ötletelni
 • nem ijesztenek meg az olyan szavak, mint a Java, SQL, Cloud, SaaS,
 • alapvetően szeretsz csapatban dolgozni, de az önálló problémamegoldás sem jelent gondot
 • ügyfélcentrikus vagy
 • jó kommunikációs készségekkel rendelkezel
 • magyar anyanyelvű vagy, ugyanakkor biztosan és folyékonyan beszélsz angolul

A TOPdeskről

  A TOPdesk egy nemzetközi szoftverfejlesztő, tanácsadó és értékesítő cég, amely szolgáltatásmendzsment-folyamatokra szakosodott. Egyetlen, sztenderd webes alkalmazást fejlesztünk, amelyet világszerte ügyfelek ezrei használnak. Magyarországon jelenleg körülbelül 70 ügyfelünk dolgozik a TOPdeskkel nap mint nap.
  Irodánk Budapest szívében, a Váci utcában található. Világszerte 700, itthon közel 50 kollégánk van. Szeretünk segíteni és nem félünk kérdéseket feltenni. Számos lehetőséget adunk a személyes és szakmai fejlődésre is.

Állás, munka területe(i):

 • IT üzemeltetés, Telekommunikáció
 • IT support, Helpdesk
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • 3-5 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

 • Angol - Középfok/kommunikációképes szint

Munkavégzés helye:

Budapest

Jelentkezés módja:

Felkeltettük érdeklődésedet?

Küld el ANGOL nyelvű önéletrajzod Sebők Szilviának címezve a 'Jelentkezem' gombra kattintva! A CV-d mellé csatolj egy szintén angol nyelvű motivációs levelet is, amiben kifejted, hogy miért szeretnél a TOPdesknél dolgozni. A megfelelő jelentkezőket ezután meghívjuk egy interjúra.