DELTAKON Kft.

Pályázatot hirdet az alábbi állás betöltésére:

Távközlési Informatikus

A deltanet internet kecskeméti szolgáltató 18. éve piacvezető a régióban. 

20 fős csapattal, 50 településen, 10.000 elégedett felhasználó.

Segíts ezt megduplázni!

Korlátlan adatmennyiségű, helyhez kötött, vezeték nélküli távközlési szolgáltatásainkkal rugalmasabbá és színesebbé tesszük a lakosság életét, támogatjuk a vállalkozások munkáját, akár a városokon túl is.

Kecskemét legnagyobb helyi mikrohullámú internet szolgáltatójaként munkatársat keresünk csapatunkba.

Főbb feladatok, munkák:

Munkád elsődleges célja társaságunk eredményességének fokozása. 

Főként új végponti létesítések, bekapcsolások kiépítése lesz a feladatod. Az előfizetői problémák helyszíni kivizsgálásában és elhárításában szerzett tapasztalataid alapján idővel akár a teljes hálózat felügyeletét, kihelyezett antennák, routerek távoli menedzselését, az üzemeltetés központi kontrollját is vállalhatod RENDSZERGAZDA pozícióban. Magasszintű informatikai hálózati ismereteid alapján javaslatot adsz a cég vezetése felé, a felmerülő fejlesztési feladatokról, lehetséges műszaki újítások bevezetéséről. Műszaki csapatunk tagjaként korszerű gépjárművekkel dolgozhatsz, melyek maximális kényelmi és biztonsági felszereltségükkel segítik a munkádat

Rajtad múlik szolgáltatásunk működése és ezzel együtt az egész vállalkozás sikere.

Naprakésznek kell lenned a posztodat érintő dolgokban és mindent folyamatos áramlásban kell tartanod. Ez a munkakör nagyon változatos, dinamikus, elég szerteágazó, sokrétű. Csak akkor jelentkezz, ha képesnek tartod rá magad!

Kreativitásod kibontakoztathatod a kihívást jelentő feladatokban. Itt minden nap, minden munka más és más! Garantáljuk, hogy nem lesznek unalmasak a napjaid, folyamatosan akcióban lehetsz.

Az álláshoz tartozó elvárások:

Alapvető irodai számítógépes ismeretekkel, tanulási hajlandósággal, „B” kategóriás jogosítvánnyal el tudod látni a feladatot. Elvárt képesség a magas fokú precizitás. Fontos, hogy lojális légy a céghez, a vezetőhöz és jó kommunikációt tarts a munkatársakkal is. Szükséges, hogy motiváljon a siker és a személyes fejlődés lehetősége, valamint légy mindig nyitott az új dolgokra. Naponta új kihívásokkal, új emberekkel fogsz találkozni, ezért fontos, hogy írásban illetve szóban is szívesen, bátran és jól érthetően kommunikálj.

A folyamatos üzemelés fenntartásához szükséges a mindennapos ügyeleti munkarend fenntartása, melynek során a kollégákkal egymást váltva, átlagosan 3 hetente rendszeresen ki kell venned a részed a hétvégi illetve ünnepnapi beosztásból. Amennyiben nem vagy tériszonyos és rendelkezel tanulási hajlandósággal úgy el tudod látni a feladatot.

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

Előnyt jelent a hasonló munkakörben szerzett gyakorlati munkatapasztalat, a legoptimálisabb megoldások gyors megtalálásának képessége a napi kihívások kezelésére. Magyarul nem beszélő ügyfeleink miatt hasznos, az angol vagy német nyelv ismerete.

Magasfokú érdeklődés és elkötelezettség a hálózati megoldások, kihívások irányában. Informatikai, rendszergazdai, rendszermérnöki végzettség, vagy több éves hálózatüzemeltetési rutin. 

Távközlési szolgáltatóként mi az év minden napján dolgozunk. Amennyiben számodra nem gond az általánostól eltérő munkarend, a hétvégi munka, úgy itt a helyed köztünk. A plusz munkaidő lecsúsztatható, vagy túlórában elszámolható.

Ha izgalommal tölt el egy felmerülő probléma megoldása, ha hajlandó vagy a munkaidőtől elrugaszkodva csak a feladatra koncentrálni, ha számodra csak az a fontos, hogy a célt megvalósítsuk, ha a csapatért a közös tevékenységekért háttérbe teszed egyéb programjaidat, akkor itt a helyed köztünk.

Amit kínálunk:

Alkalmazotti munkaviszonyban, hozzáértésednek és hozzáállásodnak megfelelő bérezéssel, jogtisztán bejelentett bérrel, kiemelt munka esetén kiemelt fizetéssel, teljes munkaidőben jelentünk be. Kapsz munkaruhát, korszerű mobiltelefont, internet használattal, korlátlan belföldi beszélgetéssel, számítógépet és egy szuper klassz autót is adunk a munkavégzéshez. Díjmentes TV, Telefon és Internet használati lehetőség. Személyiségfejlesztő és kommunikációs tréningek.

Szakmai tréningek, Mikrotik, Ubiquiti és Kábeltelevíziós oktatások.

Az egzisztenciád megteremtésére és fenntartására alkalmas mértékű munkabéred eredményeiddel arányos, mely több részből áll össze: fix alapfizetés + teljesítmény és minőség függő mozgóbér, melynek összege a próbaidő alatt alacsonyabb, majd a próbaidő után megegyezés szerinti. A kettő különbözetét véglegesítés esetén visszamenőleg egyösszegben megkapod.

Amennyiben aktív és fejlődni akaró csapattagnak bizonyulsz, úgy munkád, támogatásaként tanulási, továbbképzési lehetőséget biztosítunk, ami további sikerek eléréséhez segít hozzá! Normál esetben a munkaidő 8-16.30 óráig tart heti 40 órás munkaidő kerettel, napi fél óra munkaközi ebédszünettel.

Amit itt csinálhatsz, amit itt tanulhatsz, az neked nagyon hasznos lehet. Ezt a munkát nem lehet passzív munkavállalóként, fix munkaidőben végezni. Ezt szívvel-lélekkel kell csinálni, mert mi is úgy támogatjuk a partnereinket és akkor segítünk az előfizetőknek, amikor szükségük van rá. Ez nem egy klasszikus bejövök-hazamegyek munkahely. Mi tesszük a dolgunkat és akkor fejeződik be egy nap, amikor a munka el van végezve.

Központi telephelyünket a Szil-Coop áruház (Izsáki út 2) emeletén találod. Partnereink ránk ott is számíthatnak, ahol a vezetékes szolgáltatók már nem elérhetőek, vagy nem az igényeknek megfelelően működnek. Elvisszük akár a tanyákra is a nagyváros internet sebességét.

Jó érzés egy lelkes és motivált csapat tagjaként örömet szerezni a családoknak, látni a gyerekek szemében a csillogást, mikor átadod a működő szolgáltatást. Izgalmas kihívás a szállodák, üzemek, cégek szolgáltatási igényeit teljesíteni, és a haját tépő rendszergazdát a nagy sávszélességgel lenyűgözni. Éld át velünk a siker élményét. 

Légy Te is büszke magadra, a munkádra, a kollégáidra, a csapatodra. Figyelmet és megbecsülést kapsz tőlünk és ügyfeleinktől. Számítunk és számítanak rád.

Állás, munka területe(i):

  • IT üzemeltetés, Telekommunikáció
  • Rendszerüzemeltető
  • Rendszergazda
  • Telekommunikáció

Szükséges tapasztalat:

  • Nem igényel tapasztalatot

Szükséges végzettség:

  • Középiskola

Szükséges nyelvtudás:

  • Nem igényel nyelvtudást

Foglalkoztatás jellege:

  • Teljes munkaidő

Egyéb juttatások:

mobiltelefon, szakmai tréningek, nyelvtanulás támogatása

Munkavégzés helye:

6000 Kecskemét, Izsáki út 2.

Jelentkezés módja:

Erre az állásra önéletrajz csatolása nélkül jelentkezhet!