FÜGE BOLT kft.
Munkatársat keresünk

Takarító

pozícióba.
  • Budapest I. kerületében lévő Bolt és kávézó takarításához keresünk napi 6 órás délelőtti munkavégzésre takarító munkatársat.
  • Üzletünk árukínálata izgalmas és sokrétű, polcaink a világ minden részéről összegyűjtött kurrens élelmiszerektől roskadoznak, de természetesen a hazai kézműves ágazat is képviselteti magát. Kávézónkban mindig vannak frissen sütött pékáruk és frissen facsart ivólevek, a szendvicsek, sütemények és a minőségi kávéköltemények mellet.

Főbb feladatok, munkák:

Fő feladatod az üzlethelyiség (a hozzá tartozó raktár és mellékhelyiség), az üveg bejárati ajtó és polcaink, árukészletünk folyamatos kézi tisztán tartásának biztosítása, a kávézó részleg napi szintű takarítása. 

Az álláshoz tartozó elvárások:

Elvárásunk a megbízható, precíz, igényes munkavégzés és az alapvető higiéniai szabályok betartása. Egyaránt tudj önállóan és csapatban is együtt dolgozni. Rendelkezz érvényes erkölcsi bizonyítvánnyal.

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

Előnyt élvez a hasonló területen szerzett 1-3 éves munkatapasztalat, referencia megléte és az önéletrajzod csatolása a jelentkezéshez.

Amit kínálunk:

Amennyiben hosszútávon megbízható munkalehetőségre, fix és versenyképes bérezésre vágysz igényes munkakörnyezetben, akkor várjuk jelentkezésedet.
Mindehhez nappali időszakban történő egyműszakos munkavégzést (06:30 és 12:30 között megállapodás szerinti napokon, mely egy hétvégi napot is tartalmaz), egyértelmű követelményrendszert biztosítunk egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő üzlet csapattagjaként.

Állás, munka területe(i):

  • Fizikai, Segéd, Betanított munka
  • Takarítás, Tisztítás

Szükséges tapasztalat:

  • 1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges végzettség:

  • Általános iskola

Szükséges nyelvtudás:

  • Nem igényel nyelvtudást

Foglalkoztatás jellege:

  • Részmunkaidő

Munkavégzés helye:

1016 Budapest, Szirtes út 26.

Jelentkezés módja:

A Jelentkezem gombra kattintva magyar nyelvű önéletrajzod csatolásával várjuk jelentkezésed bérigény megadásával!