FÜGE BOLT kft.
 • Budapest I. kerületében lévő Bolt és kávézó takarításához keresünk napi 4 vagy 6 órás munkavégzésre takarító munkatársat, heti 5 munkanap vállalásával.
  Üzletünk árukínálata izgalmas és sokrétű, polcaink a világ minden részéről összegyűjtött kurrens élelmiszerektől roskadoznak, de természetesen a hazai kézműves ágazat is képviselteti magát. Kávézónkban mindig vannak frissen sütött pékáruk és frissen facsart ivólevek, a szendvicsek, sütemények és a minőségi kávéköltemények mellet.
 • Munkatársat keresünk

  Takarító

  pozícióba.

  Főbb feladatok, munkák:

   Fő feladatod az üzlethelyiség (a hozzá tartozó raktár és mellékhelyiség) és polcaink, árukészletünk folyamatos kézi tisztán tartásának biztosítása.

  Az álláshoz tartozó elvárások:

   Elvárásunk a megbízható, precíz, igényes munkavégzés és az alapvető higiéniai szabályok betartása. Egyaránt tudj önállóan és csapatban is együtt dolgozni. Rendelkezz érvényes erkölcsi bizonyítvánnyal.

  Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

   Előnyt élvez a hasonló területen szerzett 1-3 éves munkatapasztalat, referencia megléte és az önéletrajzod csatolása a jelentkezéshez.

  Amit kínálunk:

   Amennyiben hosszútávon megbízható munkalehetőségre, fix és versenyképes bérezésre vágysz igényes munkakörnyezetben, akkor várjuk jelentkezésedet.
   Mindehhez nappali időszakban történő egyműszakos munkavégzést (10:00 és 14:00, vagy 10:00 és 16:00 között heti 5 alkalom megállapodás szerinti napokon), egyértelmű követelményrendszert biztosítunk egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő üzlet csapattagjaként.

  Állás, munka területe(i):

  • Fizikai, Segéd, Betanított munka
  • Takarítás, Tisztítás
  • Részmunkaidő 6 óra
  • Részmunkaidő 4 óra

  Szükséges tapasztalat:

  • 1-3 év szakmai tapasztalat

  Szükséges nyelvtudás:

  • Nem igényel nyelvtudást

  Munkavégzés helye:

  1016 Budapest, Szirtes út 26.

  Jelentkezés módja:

  A Jelentkezem gombra kattintva magyar nyelvű önéletrajzod csatolásával várjuk jelentkezésed!