Szerszámtervező mérnök – Költség- és értékelemzés

AUDI HUNGARIA Zrt.

Győr

Szerszámtervező mérnök – Költség- és értékelemzés

Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör

Mit jelent a műszaki költségelemzés? Sokkal többet, mint gondolnád! A költségelemzés területe az Audi Hungarián belül fiatal szakterületnek számít, ahol szerszámos teamünk bővítése az idei évben is folytatódik. Magas precizitású műszaki alkatrészek gyártási technológiájának ismerete és analizálása által támasztjuk alá a beszállítói döntéshozatal folyamatát. Nemzetközi cégekkel, európai beszállítókkal egyeztetünk, nemzetközi platformon dolgozunk német és/vagy angol nyelven. Megismerheted a műszaki terület európai szintjét, munkastílusát, mindemellett szorosan együttműködünk a konszern márkáinak költségelemző csapataival. Itt nem csak az Audi Hungaria folyamatait ismeretheted meg, hanem átláthatod, hogyan működik egy fejlett német autógyártó konszern világviszonylatban.

A költségelemzés egy olyan új tevékenység, ami nem csak a mérnöki és a gazdasági tudást ötvözi, hanem nyelvtudást, nemzetközi kapcsolatokat, konszern szintű folyamatok megértését is magában rejti. Ezek együttese adja a szakmaiságát és sokoldalúságát a tevékenységünknek.

Alkatrészgyártó szerszámok gyártási, technológiai ismeretével találj magadnak szakmai jövőképet csapatunkban!

Kollégáink mondták:
„A költségelemzés nekem gyártószerszám kalkuláció és mérnöki szakértelem kéz a kézben. Megtalálni, segíteni, rávilágítani a műszaki megoldásokra. Legutóbbi projektem fényszóró alkatrészek szerszámkalkulációja volt, melyek a dinamikus A4 modellekbe és sportos változataiba épülnek. Munkánk során szoros együttműködésben dolgozunk a nemzetközi költségelemző csapattal és a potenciális beszállítókkal globális szinten. Mérnöki tudásunkra alapozva alátámasztásainkkal a legjobb beszállítói ajánlatok kerülnek kiválasztásra és tudom, ehhez a kézzelfogható eredményhez én is hozzájárultam!” – Milán
 

Következő feladatok várnak Önre

 • Alkatrészgyártó szerszámok kalkulálása
 • Beszerzés előtt álló szerszámok kalkulációja és beszállítói ajánlatok technikai értékelése
 • Beszállítói tárgyalások támogatása műszaki oldalról
 • Beszállítói ajánlatok szakmai és költség alapú kiértékelése
 • Kalkuláció bemutatása, illetve megvédése a beszállítói tárgyalásokon
 • Szerszámok és gyártási folyamatainak felülvizsgálata a beszállítóknál
 • Szoros együttműködés az anyavállalat és a konszern költségelemző területeivel

Ön az ideális jelölt, ha

 • Felsőfokú, műszaki végzettséggel rendelkezik a következő szakok valamelyikén: Gépészmérnök, Gyártástechnológus, Anyagtechnológus
 • Több éves tapasztalata van gyártástechnológiában vagy szerszámkészítésben, autóiparban szerzett tapasztalat előny
 • Tárgyalóképes német és/vagy angol nyelvtudása van
 • Ismeri a 3D-s tervezőprogramokat (CATIA V5, NX, Pro E, Solidedge)
 • Gyártási/gyártástechnológiai/anyagismereti szaktudásra tett szert (alakítási, öntési, fröccsöntési, megmunkálási, hegesztési, lézermegmunkálási technológiák ismerete)
 • Forgácsoló megmunkálások ismerete előny
 • Érdekérvényesítő, határozott és lendületes személyiség
 • Belföldi és külföldi utazásokra való hajlandóság jellemzi (rendszeresen, vagy akár nem tervezett jelleggel)
 • Szükség esetén nyitott a nyelvtanulásra és új technológiák megismerésére

  Részletes német és/vagy angol nyelvű szakmai önéletrajz csatolását kérjük a pályázata mellékleteként!

Amit kínálunk:

Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és béren kívüli juttatásokkal honoráljuk. Győri telephelyünkön munkatársaink ingyenes szakorvosi ellátást, üzemi étkezés széleskörű lehetőségét valamint képzési kínálatunk egyénre szabott elemeit vehetik igénybe. Audi Akadémiánk tréning kínálata szakmai és szakmán túli kompetenciák fejlesztésére, valamint nyelvi képzésekkel kínál személyre szabott fejlődési lehetőségeket. A saját időgazdálkodást  támogatják az online megbeszélések, videókonferenciák vagy Skype-hívások a személyes jelenlét helyett, valamint az erre megfelelő munkakörökben az otthoni munkavégzés lehetősége is igénybe vehető az egyedi élethelyzetekhez igazodva.  Ingyenesen igénybe vehető egészségügyi vizsgálatok,  munkába járás támogatása, támogatott autó lízing program, önkéntes nyugdíjpénztári számla finanszírozásának támogatása, élethelyezetekhez igazodó lehetőségek igénybevétele (esküvői autó, kismama program, stb.) és számos vásárlási kedvezmény támogatja kollégáink mindennapjait szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén. Munkatársi és családi rendezvényeink pedig színesítik kollégáink mindennapjait (főzőnap, önkéntes nap, Mikulás rendezvények, jubileumi rendezvények, ötletbörze gála) az év során.

Ha többet szeretne tudni

Ez az állás azonnal betölthető az Audi Hungaria-nál.
A munkavégzés helye: Győr 
Referenciakód: GYDP19713
 

Szerszámtervező mérnök – Költség- és értékelemzés
AUDI HUNGARIA Zrt.
Győr