PELISSA GASZT Kft.

Bővülő csapatunkba

Szakács

munkatársat keresünk.

Szállást biztosítunk. A vendéglőtől ötven méterre található személyzeti szállást a 2020-as évre felújítottuk így ha a munkatársunk a pihenőidejét tölti akkor azt szép modern környezetben teheti, szálláson hat zárható szobában összesen tíz munkatársunknak elhelyezést biztosítunk. Szálláson külön női és férfi fürdőszoba, külön wc-k, ingyenesen használható mosógép, szárítógép, vasaló, található. Igény szerint WiFi csatlakozási lehetőséget is biztosítunk. 2021-re a raktár helységet átalakítottuk konyhának, étkezőnek és társalgónak ezáltal még otthonosabb, komfortosabb lett a személyzeti szállás.

A Vendéglő címe: Huszár vendéglő, 8242, Örvényes Malom utca 4
Ha elolvastad, esetleg megosztod ismerőseiddel, megköszönjük!


 

Főbb feladatok, munkák:

Gyakorlattal rendelkező, munkájára igényes, önállóan dolgozni tudó szakácsot keresünk április végi (illetve amikortól lehetséges) kezdéssel Örvényesre a Huszár vendéglőbe. 1800 Ft-os kezdő nettó órabért ajánlunk - forgalom és terhelhetőségtől függően év végi bónusszal.

Az álláshoz tartozó elvárások:

Elvárások: Megfelelő szakmai tapasztalat, teherbírás, csapatszellem és önállóság egyszerre, rugalmasság, pontosság és alaposság, hatékonyság.

Amit kínálunk:

2014. év elejére konyhánkat teljesen felújítottuk (Rational kombi párolóval, melegen tartó pulttal, sokkolóval, vákuumozó géppel, mosogatógéppel szereltük fel). 2018-ban légkondicionált lett a konyha is. Saját, jobb légátterjesztőbb teniszpólókban dolgozhatunk. 2019-ben 4x8 méteres hűtőkamrát építtetünk, hogy munkájukat megkönnyítsük. Fontosnak tartjuk munkatársaink szakmai fejlődését, amihez felújított konyhánkban lehetőséget biztosítunk.
Konyhánk este kilencig tart nyitva, eddig biztosítunk teljes étel- és italválasztékot. Így szakácsaink a legnagyobb csúcsban is este tíz óra után már szabadok lehetnek és van idejük kipihenni magukat.
Séf úr már hetedik éve vezeti kiválóan a konyhánkat - így az évek során a rendszer már tökéletesre formálódott. Mellette előző évekről két szakács és a konyhai kisegítő jön vissza hozzánk az idei szezonra is. Igyekszünk olyan létszámmal dolgozni, hogy gördülékenyen mehessen a munka és megfelelő pihenőidőt tudjunk biztosítani mindenkinek. Stabil munkahelyet, családias, jó munkahelyi légkört, versenyképes bérezést biztosítunk munkatársainknak.

Állás, munka területe(i):

  • Szakmunka
  • Szakács

Szükséges tapasztalat:

  • 1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges végzettség:

  • Szakiskola / szakmunkás képző

Szükséges nyelvtudás:

  • Nem igényel nyelvtudást

Foglalkoztatás jellege:

  • Teljes munkaidő

Havi nettó fizetési keret:

400.000 Ft

Egyéb juttatások:

Éves bónusz / mozgóbér, Céges üdülés, üdültetés, Szakmai tréningek

Munkavégzés helye:

8242 Örvényes, Malom utca 4.

Jelentkezés módja:

Emailen: fényképes önéletrajzot kérnénk szépen előző munkahelyek feltüntetésével.