MŰVÉSZETI KREA Kft.

A Krea Design Cafe egy újonnan nyiló kávézó, mely egy Design iskolánaka kávézója. Célkitüzése az egészséges ételek kínálata (nem agyon főzött, inkább raw kategória) változatos és nemzetközi ízek bemutatása, temészetesen egy ezt egyszerű keretek között. Tészta, rizs, bulgur, köles ételek vagy pl. a Buddha tál, ami manapság divatos.

Munkatársat keresünk

Szakács

pozícióba.

Hirdetés szövege:

  SZAKÁCS ÁLLLÁSLEHETŐSÉG A KREA DESIGN CAFÉ-ban – Kreatív, rugalmas szakácsot keresünk a KREA Design Caféba. Kávézónk az iskolai büfé és kávézó/teaház metszete, ahová igényes, rugalmas, kreatív szakácsot keresünk elsősorban vegetáriánus ételek és szendvicsek/sütemények készítésére. Munkaidő: 12:00-21:00, alkalmanként szombati rendezvény. Vendéglátós múlt nem követelmény, viszont előny a lelkes fejlődésre nyitottság, agilitás. Szívesen képezzük, fejlesztjük tudását elhívatott kollégánknak.

Az álláshoz tartozó elvárások:

  Fontos, hogy leendő kollégánk agilis, talpraesett legyen, meg tudja szervezni a munkáját és tisztán dolgozzon. Előny, ha jártas a vegetáriánus konyhában. Fotnos, hogy legyen benne nyitottság a fejlődésre.

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

  Nemzetek konyhájának ismerete, vegetáriánus ételek elkészítésének ismerete előnyt jelenthet.

Amit kínálunk:

  Amiért érdemes hozzánk jönni, annak az egyik előnye, hogy elsősorban az iskola működése által hétköznaponként vagyunk nyitva, ez is a délutáni órákra koncentrálódik. Alkalmanként vannak szombat délutánonként előadásaink és néhány rendezvényünk. Így nem egy robot munkáról beszélünk. A másik előny, hogy szabadságot adunk aaz ételek készítésében a konyha vezetésében. Tehát egy jó fejlődési lehetőség egy konyha irányításához.

Állás, munka területe(i):

 • Szakmunka
 • Szakács
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • Mindegy, vagy nem igényel tapasztalatot

Szükséges nyelvtudás:

 • Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

1051 Budapest, Október 6. utca 16-18.

Egyéb juttatások:

szakmai tréningek