KATLAN ANTAL Kft.

Szakács

Főbb feladatok, munkák:

SZAKÁCS VAGY? NÁLUNK A HELYED, HA...
#izgalmasansokszínű #trendteremtő #hiteles #tartalmas #umami
 
Van egy régi gőzmalom Veresegyházon, ahol a tulajdonos 9 éve egy olyan éttermet álmodott, ahol az ételnek értéke van, az evés varázslat, szertartás, már-már imádság. Az ízek visszarepítenek a rég elfeledett hagyományokhoz, gyerekkori emlékeinkhez – modern, újragondolt köntöst öltve.
Megújuló csapatunkba keressük szakács munkatársunkat. Azokat a jelentkezőket várjuk, akik motivációt, lendületet és kihívást éreznek szakmájuk és gasztrokultúránk iránt; fontos számukra, hogy folyamatosan újító energiákat vigyenek bele munkájukba. Sokat számít nálunk a csapatmunka, humor, lelkesedés, emberség és közös gondolkodás, nyitottság, pozitív szemlélet.
Nálunk amúgy nincs sült krumpli és rántott sajt, sem kóla. Cserébe viszont van házi málnaszörp és vargányás derelye. Amúgy meg szalmából van a kerítés, búza nő a kert faládáiban és a régi gőzmalom konyhájában frissen sül a kenyér.
 

 

Az álláshoz tartozó elvárások:

Nálunk erre számíthatsz:
Budapest környéki, vidéki étteremként a mi vendégkörünkre szerencsére nem volt negatív hatással a pandémia, így a működésünk az újranyitás után várhatóan zavartalan lesz. Van egy nagyon lelkes, elkötelezett törzsvendég gárdánk, akikről biztosan állíthatjuk, hogy a túlélésünkhöz nap mint nap hozzájárulnak. A környékünkön sok a népszerű kirándulóhely, ahonnan tavasztól-őszig minden hétvégén áramlanak hozzánk a vendégek – legnagyobb örömünkre. Családbarát étterem vagyunk, külön emeleti rendzevényteremmel és csodálatos terasszal, kerttel.
 
Cégünknek van egy catering és egy fesztivál catering üzletága is, ami békeidő esetén erőteljesen segíti a stabilitást.
 
Munkádat anyagilag és erkölcsileg elismerjük. Jó munkakörülmények, szép környezet, tágas, jól felszerelt konyha, újításokra való nyitottság fogad téged nálunk.
 
A mi örömünk, ha velünk együtt tudsz fejlődni és segíthetünk céljaid elérésében.
 

Állás, munka területe(i):

  • Szakmunka
  • Szakács

Szükséges tapasztalat:

  • 1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges végzettség:

  • Szakiskola / szakmunkás képző

Szükséges nyelvtudás:

  • Nem igényel nyelvtudást

Foglalkoztatás jellege:

  • Teljes munkaidő

Munkavégzés helye:

2112 Veresegyház

Jelentkezés módja:

"Jelentkezem" gombra kattintás után kérem csatolja magyar nyelvű fényképes önéletrajzát.