Petend Kft.

Megbízonk fiatal, dinamikus csapatába keressünk vezető

Sous Chef

kollégát akik szeretne Buda piacvezető, magánkézben lévő éttermében megmutatni, mit tanult az elmúlt években, kiemelt díjazás mellett.

Sous Chef

Hirdetés szövege:

  A Sous Chefek váltó műszakokban dolgoznak, reggeltől délutánig vagy délutántól zárásig. A 4 tagú konyhamanagement team tagjaként részt vesznek minden stratégiai döntésben, a mindenkori étlap megtervezésében, a nemzetközi steak, hal és caviar import szervezésében, de legfontosabb feladatuk az expo pozíció betöltése a hídon a 20 tagú chef csapat mindennapi managementje mellett, egy extra pörgős étteremben napi 400 vendég kiszolgálásával.

Az álláshoz tartozó elvárások:

  Ha úgy érzed, hogy vezetésre vagy hivatott, imádsz tálalni, irányítani, szervezni, vendégek között egy látványkonyhán az első sorban állni, felelősséget tudsz vállalni a csapatodért - de a jelenlegi helyeden valahogy megrekedtél, nem elég tiszta, rendezett a konyha, nem dolgozhatsz világszínvonalú alapanyagokkal, havi 250 órát kell bent lenned és nem látod a családodat, vagy nem elegendő a fizetésed arra a mindennapi életre, amire vágysz, jelentkezz! Itt a helyed.

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

  Különösképp támogatjuk a most külfödön dolgozó honfitársainkat, akik szeretnének végre hazatérni és színvonalas környezetben dolgozni.

Amit kínálunk:

  A fizetési csomag személyes egyeztetés tárgya, a hazai piacon kiemelkedő bérezéssel és extra megbecsüléssel. Kizárólag tisztaságmániás, igényes, a konyhai munkát nagyon megbecsülő kollégák jelentkezését várjuk a következő email címen:

Állás, munka területe(i):

 • Szakmunka
 • Szakács
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • 1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

 • Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

Budapest I.

Jelentkezés az állásra:

A jelentkezem gombra kattintással kérjük csatolja szakmai önéletrajzát.