Mi - itt a Telenornál – elhivatottan végezzük munkánkat, úgy, hogy közben egy energikus, lelkes csapat tagjai vagyunk, ahol a jó hangulat segíti feladataink elvégzését. Csatlakozz csapatunkhoz Te is, ha érdekel a stratégiai tervek megvalósítása. Fedezd fel a benned rejlő lehetőségeket csapatuk részeként! Jelentkezz hozzánk az újonnan meghirdetett:

Senior Program/Project Manager

pozíciónkra.

Feladatok:

  Program/Projekt menedzserként a Te feladatod lesz a vállalat által indított nagyobb projektek és komplex programok menedzselése mind üzleti, mind technológiai területeken, melyek segítségével elérhetjük stratégiai céljainkat. A projektek előkészítésében és irányításában számítanánk Rád, fontos szerepet töltenél be, hiszen sok kollégával dolgoznál együtt a szervezet minden szintjéről, akiket motiválhatnál, koordinálhatnál a célok elérése érdekében. Te vagy a mi emberünk, ha minél több projektmenedzsment módszertant ismersz és annak elemeit készség szinten használod, illetve járatos vagy az IT fejlesztési módszertanokban (waterfall, agile). Fontos számodra, hogy megértsd egy projekt lényegét, kapcsolatát a stratégiával és annak megfelelően alakítsd a projektben résztvevők szerepét és felelősségét, valamint elkötelezett vagy a célok elérése érdekében még akkor is, ha nem triviális az oda vezető út.
  Jelentkezz hozzánk minél előbb, ha úgy gondolod, hogy szakmailag és emberileg is illik hozzád a pozíció, és munkád során képes vagy tartani a kitűzött célokat, fontos határidőket, a rendelkezésedre álló budget-et, emellett a kockázatmanagement a kisujjadban van és segít számodra meghozni/előkészíteni a szükséges döntéseket.

Jelentkezz hozzánk, ha minél több igaz rád az alábbiakból:

 • Legalább 4-5 éves projekt menedzser tapasztalattal rendelkezel IT/Telco területről;
 • If you speak English;
 • Saját és projektagjaid feladatait hatékonyan koordinálod és az összefüggéseket gyorsan felismered;
 • Csapatjátékos vagy, és mindig törekszel leszállítani a projekt mandátumban megfogalmazott célokat

Miért válassz minket?

  Az iparágunkban egymást érik a mobiltechnológiai és digitális újítások, ami az egyéni fejlődés és inspiráció kimeríthetetlen tárháza. Kiemelkedő a juttatási csomagunk is: az természetes, hogy céges mobilt kapsz korlátlan nettel, sőt, családtagjaidnak és barátaidnak is kedvezményes tarifát kínálunk. A fizetésen és az éves bónuszon túl évi 700 ezer forint értékben az igényeid szerint válogathatod össze a juttatási csomagod elemeit egy meglehetősen széles palettáról. Irodaházunk az egyik legmodernebb az országban, és péntekenként akár a kutyádat is behozhatod! Mindenki laptoppal dolgozik, és a mobilnetnek hála, a home office is megszokott nálunk. Bár keményen dolgozunk, de a szórakozás, lazítás is garantált a céges rendezvényeinknek, jó hangulatú vállalati eseményeinknek és úgy általában a céges kultúránknak köszönhetően (nem beszélve a konditerem és a kinti sportpályák nyújtotta kikapcsolódási lehetőségekről).

Állás, munka területe(i):

 • IT programozás, Fejlesztés
 • Projektmenedzsment
 • IT üzemeltetés, Telekommunikáció
 • Projektmenedzsment
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • 3-5 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

 • Angol - Felsőfok/tárgyalóképes szint

Munkavégzés helye:

Törökbálint, 2045 Pannon út 1.

Jelentkezés módja:

You can apply with the „jelentkezem” button underneath.