Mimox Kft.

Senior műszaki konzulenst keresünk (IT Security)

A CÉG

  A cég alapítói nem tegnap kezdték, hanem a dicső ’90-es évek vége felé, így jó régóta követhetik az informatikai biztonság történéseit és ezért komoly tudásbázist építettek ki a piacon. (És van sok zaftos sztorijuk a vállalatok meghekkelésével kapcsolatban.) Mindenesetre, ügyfelünk segíti a viszonteladó partnereiket abban, hogy a végfelhasználók a legjobb security megoldásokat kaphassák, mögé téve ennek a saját tudásokat, a dokumentálást, az integrálást, lokalizációt, átfogó műszaki segítséget. A klasszikus „gyártó-disztribútor-viszonteladó-végfelhasználó” modellben hisznek, csakis a viszonteladókon keresztül történik az értékesítés, számukra presales-elnek, supportálnak, komolyan vehető tanácsadóként lépnek fel. Mindenféle szervezetméretet kiszolgálnak, nem fáj nekik egy kisvállalattal együttműködni, persze a vannak enterprise méretű végfelhasználók is. 19 nemzetközi gyártót képviselnek, illetve, mivel ezek a gyártók nem igazán ismerik a magyar viszonyokat, elfogadják az itteni szakemberek véleményét és ötleteit a fejlesztésre, módosításra. (Tehát mondjuk majd a tiédet.) A képviselt termékek: kémprogram elleni védelem (web, végpont, adathordozó, email stb.), tartalomszűrés, spam-, vírus-, monitoring és jelszómenedzsment termékek, vannak okoskártyákra meg beléptető rendszerekre, adatbázis-és fájltitkosításra, mentésre szakosodott megoldásaik is.

A FELADAT

  Egy 2 főből álló konzulensi csapat tagjaként a viszonteladók műszaki támogatójaként működsz, L3-as rendszermérnöki szinten és gondolkodásmóddal. Tréningeket tartasz nekik és a végfelhasználók mérnökeinek, az általuk feltett és a partnerek által meg nem válaszolható műszaki kérdéseket te válaszolod meg (gyakran utánajárást igénylő dolgok ezek, az így megszerzett infókat dokumentálod a jövőre való tekintettel). Tevékenyen jelen vagy a termékek integrációjánál azaz „postsales” szakaszban is nyomon követed a projekteket. Tehát a magyarországi szakmai képviselője vagy az adott termékeknek. Prezentációiddal elnyered a figyelmét potenciális vagy meglévő ügyfeleknek mondjuk egy konferencián vagy kiállításon. Az ügyfél (végfelhasználó) rendszereit jó alaposan feltérképezed, majd figyelembevéve azt, amit láttál, a termékpalettából válogatva igényt generálsz, hosszabbtávon gondolkodva pedig piacot fejlesztesz a cégnek. Apropó, piac: gyakran azzal támogatod a kereskedőket, hogy elkészíted az árajánlatok műszaki tartalmát pontos, tényszerű információkkal – és lehozod az értékesítőket a földre, ha szükséges. Gyártói tréningekre jársz, leginkább külföldre.

NEKED VALÓ, HA:

  • Legalább 7 éves munkatapasztalatod van és legutóbb rendszermérnökként-konzulensként vagy hasonló pozícióban dolgoztál.
  • Ismered az IT biztonsági termékek piacát (akár vevői, akár eladói oldalról), hálózatok területén képben vagy, a tűzfalak sem ijesztenek meg, TCP/IP a barátod.
  • Készítettél már műszaki ajánlatot kisebb-nagyobb cégeknek, tudsz tárgyalni, és van ügyfélkezelési tapasztalatod.
  • Az angolod folyékony, szükséged lesz rá (már csak a külföldi gyártói tréningek, meg a dokumentációk olvasása miatt is).
  • Apropó: szeretsz utazni munka miatt – ez pár napos utazásokat jelent.
  • Jól osztod be az idődet, tudsz önállóan dolgozni

Amit kínálunk:

  KOMPENZÁCIÓ

  Tapasztalattól függően bruttó 700.000-1.000.000,- Ft/hó. Ebédet fizeti a cég. (!) Céges autó használata lehetséges (saját autóval történő ügyfél-kiszállást térítik). Pool autó, taxikártya.

   

  HELYSZÍN
  Budapest, XI. kerület (Budaörsi út városhatárhoz közelebb eső része), + külső helyszínek (ügyfelek telephelyei, szakkiállítások, stb.)

Állás, munka területe(i):

 • IT programozás, Fejlesztés
 • Rendszerintegrátor
 • IT üzemeltetés, Telekommunikáció
 • Hálózati és Rendszermérnök
 • Információbiztonság
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • 5-10 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

 • Angol - Felsőfok/tárgyalóképes szint

Munkavégzés helye:

Rugalmas munkavégzési hely - Budapest

Jelentkezés az állásra:

Ha felkeltette érdeklődésedet ez a pozíció, ne habozz, küldd el a "Jelentkezem" gombra való kattintás után magyar vagy angol nyelvű önéletrajzodat!