Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Vendéglátás, idegenforgalom vezető állások, munkák
46 db találat
Szűrés
-
KIT KERESÜNK Egy operatív vezetőt, ahogy a neve is mutatja, ő lesz felelős cégünk üzemeltetéssel kapcsolatos operatív vezetéséért. (ügyfélszolgálat, recepció, pénzügy működésétől, a karbantartásig, takarításig bezárólag) Folyamatos, mindennapi kapcsolatban van az általa működtet...tegnap 17:43
-
Családi vállalkozásunkban több száz kollégánkkal együtt több mint, négy évtizede azon dolgozunk, hogy a magyar gasztronómiát visszaemeljük a világ élvonalába és Budapest a világ egyik legjobb helye legyen. Éttermeinkben, bárjainkban és hoteleinkben évente közel egymillió vendéget...tegnap 08:40
-
Jogkörök és felelősségek: - felelősség vállalása a teljes Food & Beverage részleg megfelelő működéséért - a munkavállalók kiválasztása, képzése és felkészítése, felelősség vállalása a munkavállalók megjelenéséért és higiéniájáért, a dolgozók vezetéséért és motiválásáért - ár...tegnap 16:20
-
Mivel foglalkoznál és mire számíthatsz, ha csatlakozol csapatunkhoz? Ebben a munkakörben aktív részvételed lesz Franchise hálózatunk bővítésében és az étterem nyitások előkészületeiben a leendő, potenciális partnerekkel. Biztosítani fogod a franchise partnerek integrációját, vala...tegnap 15:10
-
Az alkalmazottak szakmai irányítása, beosztása, felügyelete, ellenőrzése Új munkatársak betanítása, munkajogi szabályok betartása Az F&B területek gazdaságos működésének segítése Az étterem tisztaságának és az általános HACCP előírások betartatása A megrendelőkkel és a vendégekke...tegnap 08:55
-
Mit csinál nálunk az Étteremvezető? Képzeld el, hogy reggel belépsz a Retro Lángos világába, ahol a Te feladatod a csapat összehangolása, a napi feladatok koordinálása és az, hogy minden vendégünk mosolyogva távozzon. A nap során döntéseket hozol, mentorálsz, fejlesztesz, és közb...tegnap 00:40
-
A Rétimajor Kft. turisztikai (szállás- és étteremüzemeltetés, rendezvényszervezés) tevékenységével összefüggő feladatok tervezése, szervezése, irányítása, ellenőrzése, döntéselőkészítés. Szállásfoglalási rendszer kialakítása, üzemeltetése Szálláshelyek kiadása, üzemeltetése, ideé...márc. 17.
-
A park teljes körű operatív vezetése, kiemelt hangsúlyt fektetve a gyors és hatékony döntéshozatalra a napi teendők során A tulajdonosok érdekeinek elsődleges képviselete, beleértve a stratégiai döntések operatív megvalósítását Az összes vezetői és dolgozói szint felügyelete, a h...márc. 17.
-
Éjszakai műszakban végzett munka Felmerülő vendégkérések kezelése az éjszaka folyamán Front Office rendszerek kezelése: biztonsági mentési és rendszer-helyreállítási eljárások Megoldott vagy megoldatlan problémák továbbítása és naplóba való dokumentálásuk Az éjszakai audit elkés...márc. 17.
-
A szálloda éttermének gazdaságos működtetése. Készlet- és árugazdálkodás Nyilvántartások vezetése Alapanyagok rendelése Beosztás megírása, szoros kapcsolattartás a szálloda többi részlegével Munkafolyamatok és feladatok szervezése Együttműködés a konyha vezetőjével...márc. 16.
-
Fontos információ, hogy ezen egységünk szezonálisan, áprilistól-októberig működik, azonban ezt követően is további és hosszú távú munkalehetőséget biztosítunk a cégcsoport többi egységeiben, amennyiben sikeresen tudunk együttműködni ebben az időszakban. A konyha működésével kapcs...márc. 16.
-
A teljes étterem szakmai felügyelete, irányítása, gazdaságos üzemeltetésének biztosítása - az étteremvezető közvetlen irányítása alatt.márc. 16.
-
A szálloda éttermének teljes körű vezetése és irányítása a Tulajdonos és Szállodaigazgató felügyeletével. A fejlődési lehetőség adott, az étteremben koncepcióváltás várható és folyamatosan változatos légkörrel kecsegtet. Kontrolling feladatok ellátása, beleértve a költségvetési t...márc. 16.
-
Éttermeink profitábilis és hatékony üzemeltetése Munkatársak aktív támogatása az éttermi folyamatokban Vállalati célok elérése a 10-15 fős csapat sikeres vezetésével Az éttermi személyzet operatív munkájának ellenőrzése, visszajelzés adása és a dolgozók fejlesztése Feladatok prio...márc. 16.
-
A hidegkonyhai ételek megfelelő mennyiségben és minőségben történő elkészítése Hidegkonyhai szakácsok összefogás, vezetése Rendelések kezelése Távollét esetén a Bankett séf helyettesítésemárc. 15.
-
Cégünk olyan tapasztalt, motivált étteremvezetőt keres, aki képes teljeskörűen irányítani 40-50 fős csapatunkat. Feladata az étterem hatékony vezetése, beleértve a személyzet irányítását, a raktárkészlet kezelését, értékesítést, a szolgáltatás minőségének biztosítását. Feladatai...márc. 15.
-
Az Eventrend Csoporthoz tartozó Gundel Étterembe keressük SENIOR RENDEZVÉNYSZERVEZŐ munkatársunkat! Ez a pozíció kiemelkedő lehetőséget jelent egy olyan tapasztalt, a minőségi rendezvények világában jártas szakember számára, aki részese akar lenni a világhírű és a magyar gasztron...márc. 15.
-
A Tábor étkezéssel, vendéglátással kapcsolatos tevékenységének irányítása, felügyelete Javaslattétel a költséghatékony munkavégzésre, üzemeltetésre A vendéglátóegységekben az üzemeltetéshez szükséges választékelemek, áruk mennyiségben, választékban történő összeállítása A készlet...márc. 15.
-
Ételek elkészítése (kidolgozott receptúra szerint) Étlapkészítés és -fejlesztés együttműködve a vezető séffel Konyha higiéniai állapotának figyelemmel kísérése, felügyelete Rendszerszemléletű, kritikus, analitikus, kreatív, innovatív, nyitott és befogadó gondolkodásmód Látványos...márc. 15.
-
Közétkeztető cég nagyüzemi főzőkonyhájára élelmezésvezető és/vagy dietetikus végzettséggel és közétkeztetésben szerzett tapasztalattal rendelkező élelmezésvezetőt keresünk Gazdálkodási feladatok megszervezése és irányítása területén: költségvetési keretek figyelemmel kísérése és...márc. 15.